Декларация долуподписаниятДата28.02.2018
Размер14.83 Kb.

Приложение № 2

към договора за целево финансиране /приложение № 11/
ДЕКЛАРАЦИЯ

Долуподписаният, ………………………………………… в качеството ми на представляващ община …………………….. и на пълномощник на Сдружение на собственици …………………………………………, декларирам безусловно, че:  1. Сдружението, чрез неговия управител е представил Справка за собствениците на самостоятелни обекти в Сградата, в които се развива стопанска дейност, включително отдаване под наем, съгласно Справка образец № 6 от Методическите указания на Министерството на регионалното развитие и благоустройството по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради;

  2. Съм проверил и установил поименно собствениците по т. 1, които отговарят на условията на схемата за минимална помощ, както и тези за които възниква задължение за плащане към общината.

  3. Всички собственици на самостоятелни обекти по т. 1, които отговарят на условията на схемата за минимална помощ, са извън изключенията на чл. 1 от Регламент (ЕС) № 1407/2013 г.

  4. На всички собственици на самостоятелни обекти по т. 1 по-горе, които отговарят на условията на схемата за минимална помощ е предоставена минимална помощ в размер равен на дела от разходите за обекта, а именно разходите за собствения им самостоятелен обект и припадащата им се част от общите части на Сградата, с който размер на помощта не се надвишава прагът по чл. 3, пар. 2 от Регламент (ЕС)№1407/2013 г.

  5. В качеството ми на администратор на минимална помощ съм задължен да изпълня изискванията на чл. 11 от Закона за държавните помощи, както и Раздел V от ППЗДП по отношение на всички собственици на самостоятелни обекти в Сградата, за които са изпълнени условията на схемата за минимална помощ.

  6. Съгласен съм, че Банката не контролира и не носи отговорност за верността и пълнотата на декларираните от мен, съгласно настоящата декларация, обстоятелства.

Декларатор: ……………………………………….


Каталог: attachments -> article
article -> Решение за отказ за заплащане на правна помощ служебно или по предложение на адвокатския съвет
article -> Публични прояви в духовната сфера в горна оряховица март 2016 година
article -> Национален календарен план за 2014 година I. Национални инициативи
article -> Национален календарен план за 2015 година I. Национални инициативи
article -> Списък на възстановените заглавия към 31. 07. 2012
article -> Секции за гласуване на избиратели с увредено зрение или със затруднения в придвижването
article -> 1 април /неделя/, 10. 00 часа, център село Поликраище
article -> Отчет за изпълнение бюджета на община Годеч за 2012 година
article -> Публични прояви в духовната сфера в горна оряховица февруари 2016 година


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница