Дипломна работа на тема: Видов състав на съобществата на кърлежи (Acari: Parasitiformes) в гнезда на полубеловрата мухоловкаДата17.02.2017
Размер17.6 Kb.
ТипДиплом
ръководени дипломни проекти
Дипломна работа на тема: Видов състав на съобществата на кърлежи (Acari: Parasitiformes) в гнезда на полубеловрата мухоловка (Ficedula semitorquata) в Камчийска планина (Североизточна България) – дипломант Жаклин Бакалова, спец. ЕООС.

Дипломна работа на тема: “Структура и динамика на съобществата на кърлежи (Acari: Parasitiformes) в гнезда на полубеловрата мухоловка (Ficedula semitorquata) в Североизточна България – дипломант Найлин Али, спец. ЕООС.

Ръководител на професионално-педагогическа специализация по биология за придобиване на трета професионално-квалификационна степен на тема „Иновационни форми и методи за здравно образование и възпитание на учениците чрез обучението по биология здравно образование в средното училище”, специализант Анна Петрова

Ръководител на професионално-педагогическа специализация по биология за придобиване на трета професионално-квалификационна степен на тема „Приложение на иновационни методи в обучението по биология и здравно образование в средното училище”, специализант Красимира Желева

Ръководител на професионално-педагогическа специализация по биология за придобиване на трета професионално-квалификационна степен на тема „Похвати за развитие на ключови компетентности по биология и здравно образование в средното училище”, специализант Красимира Томева
УЧАСТИЕ ВЪВ ФОРМИ ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ И ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ НА УЧИТЕЛИ
Тематичен курс „Организация и методика на обучението по „Човекът и природата” V и VІ клас. Част ІІІ. „Структура и жизнени процеси при организмите” с учители по физика и химия по „Човекът и природата”, Варна, ДИПКУ, 2010 г.

Тематичен курс „Организация и методика на обучението по „Човекът и природата” V и VІ клас. Част ІІІ. „Структура и жизнени процеси при организмите” с учители по физика и химия по „Човекът и природата”, Варна, ДИПКУ, 2011 г.

Тематичен курс „Организация и методика на обучението по „Човекът и природата” V и VІ клас. Част ІІІ. „Структура и жизнени процеси при организмите” с учители по физика и химия по „Човекът и природата”, Варна, ДИКПО, 2012 г.

Тематичен курс „Организация и методика на обучението по „Човекът и природата” V и VІ клас. Част ІІІ. „Структура и жизнени процеси при организмите” с учители по физика и химия по „Човекът и природата”, Варна, ДИКПО, 2013 г.


Тематичен курс „Изпитът по биология за ІV и V ПКС” за учители по биология в периода 2010-2014 г.
Каталог: tadmin -> upload -> storage
storage -> Литература на факта. Аналитизъм. Интерпретативни стратегии. Въпроси и задачи
storage -> Лекция №2 Същност на цифровите изображения Въпрос. Основни положения от теория на сигналите
storage -> Лекция 5 система за вторична радиолокация
storage -> Толерантност и етничност в медийния дискурс
storage -> Ethnicity and tolerance in media discourse revisited Desislava St. Cheshmedzhieva-Stoycheva abstract
storage -> Тест №1 Отбележете невярното твърдение за подчертаните думи
storage -> Лекции по Въведение в статистиката
storage -> Търсене на живот във вселената увод
storage -> Еп. Константинови четения – 2010 г някои аспекти на концептуализация на богатството в руски и турски език


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница