Доклад за гибелта на Дегейс и последните му проекти. Според него той е застрелян с едно от най-хитовите оръжия в подземния святДата11.02.2018
Размер29.32 Kb.
#58306
ТипДоклад
НАУКА
Убит откривател на нова енергия

Изобретатели мистериозно измират

Доротея ВалентиноваВестник 168 часа, 4-10 януари 2008г., стр. 36.
На 11 ноември изобретателят на революционна технология за използване на свободна зелена енергия Анри Дегейс изгубва съзнание в колата си на паркинг край Международното летище в Шарлот, Северна Каролина.
Дегейс е абсолютен гений, а последното му откритие обезсмисля напълно войните за петрол. От летището е отведен в болница, където умира за броени часове. Заключенията на съдебните лекари след аутопсията са две.

Смъртта е причинена от недостатъчност с неясен произход, тъй като сърцето е здраво, или „от други естествени причини”. Приятелите и колегите му от научноизследователската корпорация AMDG, в която е работил Анри Дегейс, твърдят точно обратното: че е убит.Инсценировката

На летището се случва в удобно време. Ученият се канел да хване самолет за Европа. Там вече е уговорил сериозно финансиране на промишленото производство на гениалното си изобретение. Целта му е да осигури общодостъпен нов източник на безплатна енергия и да превърне нефта в отживелица. „Дегейс изобрети съвсем миниатюрно вафлоподобно устройство от материал, който специално, съзнателно и целенасочено подрежда атомите или електронните потоци в него, така че „вафлата” произвежда постоянно електричество с нисък волтаж – истинска безкрайна безплатна енергия. С други думи – уникална самозареждаща се вечна батерия, черпеща сила от физическия вакуум”, разказва ядреният физик Том Бердън, авторитет в средите на новите енергийни технологии. Той пише и предава на следствието подробен доклад за гибелта на Дегейс и последните му проекти. Според него той е застрелян с едно от най-хитовите оръжия в подземния свят –пистолет с електромагнитни лъчи.

Оръжието разрушава телесния контрол върху сърдечния пулс и жертвата издъхва от привидно „естествен” удар. Името на убийствената играчка е „Технология Венюс ЕССМ”. Прави се в два основни размера – едното е голямо колкото базука и е с обхват от 61 метра. По-малкото поразява успешно на 9,50 метра. По мен и колегата ми Кен Муур стреляха с такова оръжие преди години, докато си говорехме на маса в ресторант. И двамата усетихме силни мускулни фибрилации като от токов удар и видяхме стрелеца на 6 метра от нас. Беше си дръпнал палтото настрана идържеше револвер с големината на книга.

„За щастие се измъкнахме светкавично, преди да ни натъпче с летална доза електромагнитно лъчение.”, спомня си физикът.

Седмица преди случката на летището Дегейс демонстрира фантастичното си откритие пред група големи инвеститори в Солт Лейк Сити.

Обяснява им, че е предал тайните си на свои близки, които знаят как работи „вечния енергиен двигател”. Така мислел да се застрахова от внезапна кончина.

Том Бердън е убеден, че изобретението на приятеля му е жизнено-важно за целия свят. „Представете си електрически автомобил – описва той – оборудван с

вафлата на Дегейс,

тоест използващ самозареждащи се батерии, които никога не се сменят. Това е мечтаният от всички ни модел на самозахранваща се кола, която няма нужда да гори бензин, за да се движи. Тя е съвършено екологична, евтина, без вредни емисии и не замърсява биосферата. Една по-голяма батерия на Дегейс ще осигури електричество и за средноголяма къща или по-обширен апартамент.”

Освен Дегейс, по нелеп начин е убит и Стан Майер, който измайстори двигател, задвижван от вода. Видеоматериали на You Tube в интернет показват как Майер кара бъги, хранещо се единствено с H2O.

Страничният ефект

от новия тип гориво е безвредна водна пара, която се „рециклира” отново, връщайки се обратно в системата. Майер е отровен, преди да доусъвършенства откритието си през 1998г. „За последно говорихме през 1997г. на Международната конференция за алтернативна енергия в Денвър. Той бе в отлично здраве и пълен с оптимизъм.Попитах го какво става с водно-водородния му автомобил, а той ми отговори, че са необходими още изчисления, но вече е на финала.”, припомня си д-р Юджийн Мелоув, издател и главен редактор на списание „Безкрайна енергия”, „Конкорд”, Ню Хемпшир. Мелоув е

инженер

по аеронавтика и астронавтика, журналист, писател и основател на фондация „Ню Енерджи”, чрез която финансира иновационни екологични проекти. На 14 май 2004г. е пребит до смърт в дома на родителите си в Норуич, Кънектикът. Часове преди убийството публикува статия, в която обявява раждането на революционен енергиен източник, който трябвало да промени света към по-добро.
Каталог: pueron -> mladiisvobodni
mladiisvobodni -> Подозират бащата на bg космонавтиката, че работел за наса
mladiisvobodni -> Гл ас д-р Елка Янкулова, отговор на рецензентите чл. Кор. Проф. Д. Б. Н. ИВАН ГЕОРГИЕВ ИВАНОВ И Проф. Д-р спаска димитрова петкова
mladiisvobodni -> Живей опасно: Бъди учен! Списъкът на убитите учени и изобретатели постоянно се попълва с нови имена
mladiisvobodni -> Г. ®Ирион случаят „елка янкулова” Материалът обобщи и коментира Галя Маринова
mladiisvobodni -> Жената пожела да я представя само като "Една чужденка"
mladiisvobodni -> Роман Томов синът на писателя Александър Томов
mladiisvobodni -> Три висши образования в България: Капитал ли са или тегоба?
mladiisvobodni -> Ирион ще изчезне ли българският народ?
mladiisvobodni -> 21-годишният Росен, намерен мъртъв във вилата си, не оставил предсмъртно писмо


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница