Допълнителни екскурзии по желание за Доминикана 2016



Дата26.09.2017
Размер42.25 Kb.
#31020

Допълнителни екскурзии по желание за Доминикана 2016:


Бъгита в Макао



Полудневна екскурзия с включени освежаващи напитки - цена 75 долара за възрастен / дете

Потегляме от хотела към сборното място на групата, където ще получим указания за управление на бъгитата, както и ще се запознаем с мерките за безопасност. След тези разяснения, се качваме на тях, за да открием най-красивите пейзажи на това незабравимо приключение, докато пътуваме по крайбрежието, през автентични Доминикански селца, плантации и кокосови горички и ще достигнем до красивият плаж на Макао.



Приключение в планината



Полудневна екскурзия с включени плодове, кафе и безалкохолни напитки - цена 89 долара за възрастен / 45 долара за дете

От хотела се насочваме към планините Анамуя, до ранчото където ще се сдобием с необходимата екипировка, за да се насладим максимално на това приключение. Ще изживеете неповторимото усещане за полет през дърветата и ще се насладите на зашеметяващата гледка докато се плъзвате по линията през различни платформи. На връщане в ранчото – ще имате възможност да хапнете плодове, както и да се освежите с кафе или безалкохолни напитки.



Остров Саона



Целодневна екскурзия с включена храна и напитки - цена 90 долара за възрастен / 45 долара за дете

Ще имате възможност да преживеете уникалното преживяване на плаване с катамаран по различните сини и зелени води на Карибско море, където ще се насладите на прозрачните води на Натуралния басейн. Остров Саона е част от Националния Източен парк, природен резерват на флора и фауна, отличаващи се със своята красота и ще се разходите по един от най-красивите плажове в Доминикана. На грандиозния катамаран ще завършите това пътуване и докосване до природата и морето - в ритмите на традиционна музика – vitamina и меренге.



Бегачите на Баваро



Целодневна екскурзия с включен обяд и национални напитки - цена 90 долара за възрастен / 60 долара за дете

От хотела ще потеглите с удобни сафари камиончета до тютюнева плантация. Там ще научите заедно с майсторите на пури правилният начин да завивате пурата с най-финия използван тютюн в най-добрите марки на пазара. След това ще се отправите към типичния Доминикански дом, където ще можете да сравните обичаите и традициите, и да опитате типичен обяд с африкански нотки. След обяда ще се насочите към пещерата Кайаока, за да посетите тайното скривалище и да научите легендите , тайните, обичаите и да разгледате скалните рисунки на племето, живяло там.



Санто Доминго



Целодневна екскурзия с включен обяд и национални напитки - цена 95 долара за възрастен / 60 долара за дете

Тръгване към Доминиканската столица- Санто Доминго, ще преминем и спрем на Higüey – една от най- важните църкви в Доминканската република – Базиликата Nuestra Señora de La Altagracia. Екскурзията ще продължи с обиколка на Санто Доминго – първият град от Новия Свят, където ще се разходите по крайбрежната алея, за да се възхитите на красотата на съвременните паметници на изкуството и туристическите забележителности : Двореца на Изящните изкуства, Националния театър и Президентския Дворец, както и ще посетите Alcázar de Colón – най-старата резиденция и катедрала в Северна и Южна Америка, за да научите как са живели Испанските конкистадори по онова време. Обяд в типичен Доминикански ресторант.



Празненство – Остров Каталина



Целодневна екскурзия с включен обяд и национални напитки - цена 135 долара за възрастен / 68 долара за дете

Предстои една незабравима екскурзия, в която ще се насладите на посещение на амфитеатралното селище Altos de Chavón, построено в средновековен стил с уникални пейзажи. Ще плавате до остров Каталина, където ще имате възможност да се включите в многобройни занимания, сред които: да се возите на лодка „банан“, креолски риболов и гмуркане с шнорхел. Ще наблюдавате традиционни танци и представяне на типичния Доминикански карнавал. След обяда на бюфет ще имате време да се насладите на слънчевите лъчи и Карибското море.



Bavaro Splash - Моторница + Шнорхелинг



Полудневна екскурзия с включен сандвич, свеж плод и национални напитки - цена 99 долара за възрастен / 75 долара за дете

Пригответе се да разгледате един от най-красивите бариерни рифове и голямото разнообразие на цветни рибки в плуване с шнорхел. Освен това ще се насладите на гмуркане и каране на моторна лодка.



Освен тези екскурзии, в Доминикана се предлагат и най –различни екскурзии за вашата почивка:

Джип Сафари : Цена на възрастен : 99 долара ; цена на дете : 50 долара

Полудневни приключения на земя : Бъгита, Въжена линия, Екстремно скачане с въже по линия (между 75 и 97 долара )

Морски полудневни приключения :

  • Пиратски кораб : 79 долара на възрастен; 49 долара на дете

  • Aквариум : 105 USD на възрастен; 105 USD на дете; за придружител :75 USD

  • Морски аквариум : Плуване с акули, морски котки и др. : 106 USD възрастен ; 53 USD дете

  • Откриватели на рифове (с масаж и шнорхелинг) : 139 долара на възрастен

  • Екскурзия с морски кораб или катамаран: 59 долара на възрастен ; 30 долара на дете.

Програми с делфини :

  • Екскурзия до Манати парк с делфини / вход за парка – 125 долара / 35 долара вх. Такса

"Манати Парк" е екологичен парк на около 10 минути от вашия хотел, в който можете да прекарате един ден в контакт с типичните за Карибите флора и фауна.Предлагаме ви невероятната възможност да плувате с делфини. Запознайте се с история на Доминикана като посетите селище на племето таини за да разгледате принадлежностите за лов, риболов и готвене на древните жители на острова.

  • Екскурзия до Парка Острова на Делфините – от 115 до 195 долара в зависимост от сезона –плуване с делфини

(Отпътуване от хотела с автобус до базата на Dophin' Iland, откъдето след като получите необходимите указания, ще отплавате с моторници към рая, където живеят тези чаровници. На малки групи ще имате възможност да плувате около четвърт час заедно с делфините, преживяване, което никога няма да забравите. След плуването с делфините може да използвате съораженията на базата и да пийнете нещо на този девствен плаж)

  • Цена на придружаващ (само по 1 човек на всеки плуващ) – 35 долара; 20 долара на дете

Нощни клубове : Цена на човек :

  • Imagine (La Cueva) + трансфер + 2 консумации // на отворен бар : 40 долара // 60 долара

  • Отворен бар Nacional : сряда и четвъртък : 60 USD

  • Coco Bongo : петък и неделя : вход за дами : 55 долара, вход за господата: 70 долара

  • Coco Bongo : събота : 70 долара

Каталог: img -> PROGRAMI POC
PROGRAMI POC -> Програма: 1-ви ден: 30. 12. 2014 (вторник)
PROGRAMI POC -> Програма: Ден 1 07. 12 Излитане от летище София за Дубай в 00: 00 ч
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Възрастен 35 €, деца 4 до 12 год. – 17. 50 €, на място: възрастен 40 €, деца 4 до 12 г. – 20. 00 €. Минимален брой: 18 туристи „Там, където пред теб е само океанът!”
PROGRAMI POC -> Сицилия – за малки, големи и 55+ самолетна почивка
PROGRAMI POC -> Програма 10. 00 23. 00 Хранене ресторант
PROGRAMI POC -> Почивка в турция – Атлантис Хотел 5
PROGRAMI POC -> Ресторанти и барове


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница