Допълнителни екскурзии полудневен тур на ДубайДата29.11.2017
Размер61.52 Kb.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

Полудневен тур на Дубай

Този тур ще Ви даде възможност да се запознаете от близо с културата, историята и религията на Дубай.

От хотела ще се отправим към изкуствения остров „Палмата“, ще преминем по „стъблото“, за да достигнем емблематични хотел „Атлантис“. Ще направим фото-спирка за снимки, след което се отправяме друг от символите на Дубай:„Бурж Ал Араб“, отново за снимки. Нашият тур ще продължи през един от най-скъпите райони в Дубай: „Джумейра“. Ще преминем покрай най-голямата джамия в Дубай „Джумейра Моск“, преди да се отправим към старата част на града, там където всичко е започнало. Първата ни спирка ще бъде Музеят на Дубай. Там ще се потопим в миналото на града, ще научим повече за откриването на петрола и как се е променил животът на местните хора.

Ще продължим с пешходна обиколка през текстилния пазар и най-старата част на Дубай: Бастакия. Ще вземем Абра (водно такси), за да отидем в търговската част на града: Дейра. Там ще имаме свободно време за пазар в най-известните два пазара: за подправки и за злато.

Тура завършва с посещение на Дубай мол/трансфер до хотела.

БУРЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ

Цена на човек: 55 евро

Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност 4 часа) Заявява се и се заплаща в България.Сафари в пустинята

Цена на човек: 60 евро

Време: 15.00-22.00

Задължителна дестинация за всеки посетител на Дубай е Арабската пустиня и емблематичното Сафари в нея. Насладете се на вълнуваща арабска вечер, потопете се в традициите и културата на Дубай.

Турът започва от Вашият хотел. Шофьор ще Ви чака в лобито и ще Ви закара до пустинята в близост до Дубай. Обучени шофьори с мощни джипове ще вдигнат адреналина Ви, карайки към традиционен арабски лагер в сърцето на пустинята. Насладете на прекрасния залез, яздете камили, опитайте традиционно арабско наргиле. Вечерта включва богата вечеря под звездите, както и шоу програма.

Не пропускайте това вълнуващо приключение!

Цената включва: • Транспорт от и до хотела

 • Яздене на камила

 • Снимки с традиционни арабски облекла

 • Арабско наргиле

 • Вечеря

 • Безалкохолни напитки

 • Шоу програма

Целодневен тур на Абу Даби

Цена на човек: 55 евро

Насладете на столицата на Обединените Арабски Емирства. Абу Даби е модерен град, разположен на множество острови. Градът съчетава в себе си традиционни арабски сгради, с модерни стъклени небостъргачи.

По време на посещението на града ще имате възможност да посетите Бялата Джамия, най-голямата джамия в страната. Ще имате възможност да научите интересни неща за историята, културата и религията на местното население.

Архитектурата на Джамията предлага възможност за футуристични снимки, с които да запечатите споменът от посещението си в Абу Даби.

Турът продължава с фото-спирка пред Emirates Palace. Ултра-луксозен 7* хотел, отговор на Дубайския Бурж Ал Араб. Следва свободно врема за обяд в традиционен арабски ресторант разположен в най-красивата част на Абу Даби “Corniche” , точно на брега на морето, или бърза храна в Marina mall.

След обяд се отправяме към „Heritage village”, където ще може да видите как са живяли хората преди откриването на петрола. Продължаваме към „Садият“- островът на който се строи Арабският Лувър ( очаква се да бъде завършен до краят на 2016). Тук ще можете да разгледате музеят на музеите, в който ще научите интересни подробности за бъдещите проекти в Емирствата. В съседната зала може да се насладите на културна изложба. ( Изложбите са различни в зависимост от периодът).

Турът завършва с фото-стоп при най-големият тематичен музей в света “Ferrari world”, в който се намира най-бързото влакче в света, развиващо скорост от 240 км/ч. Гостите, имат възможност за разходка в „Yas Mall’, който е свързан с музеят.

Задължителен дрескод за посещение на бялата джамия:

Круиз Дубайски залив

Цена на човек: 55 евро

Време: 19.30-22.30

Насладете се на величеството на Дубайският залив с този вечерен круиз. Традиционна арабска галера ще Ви разходи през уникалният естествен канал, оформящ Дубайският залив, навлязъл десетки километри навътре в брега. Снимайте се с всеки един от небостъргачите, докато лодката минава бавно покрай сградите, издигащи се покрай канала.

Цената включва: • Транспорт от и до хотела

 • 2 часа круиз

 • Вечеря

 • Безалкохолни напитки

 • Шоу програма

Круиз Дубай Марина

Цена на човек: 65 евро

Време: 19.30-22.30

Насладете се на величеството на Марината в Дубай с този вечерен круиз. Традиционна арабска галера ще Ви разходи през уникалният изкуствен канал, оформящ Марината. Снимайте се с всеки един от небостъргачите, докато лодката минава бавно покрай сградите. Вижте едни от най-скъпите яхти в света, пуснали котва в Дубай Марина.

Цената включва: • Транспорт от и до хотела

 • 2 часа круиз

 • Вечеря

 • Безалкохолни напитки

 • Шоу програма

Шаржа Тур

Цена на човек: 50 евро

Този тур ще Ви покаже Шаржа- съседното емирство на Дубай, през годините сляло се заедно, образувайки огромен мегаполис. Шаржа е известна известна като „Перлата на арабският залив“, а през 2015 е обявена за „Културна столица на Арабският свят“. Ще започнем нашата обиколка през уникалната джамия „Ал Нур“, преди да достигнем най-голямата в емирството- „Крал Файзал“.

Продължаваме нашият тур към музеят на ислямската цивилизация, където ще научим интересна информация за културата и историята на арабският народ. Ще посетим и старата част на градът, традиционният пазар „Ал Арса“, историческият музей, където ще се запознаем с традиционата арабска архитектура и дизайн. На връщане към Дубай, ще спрем на известните пазари за килими- „Ал Маркази“.

Ал Айн Тур

Цена на човек: 55 евро

Кога: Всяка сряда

Време: 07.30-17.00

Насладете на един прекрасен ден в красивият град Ал Айн. Пътят ни минава през различни терени, за да може да се насладите както на пустинни пейзажи така и на скалисти.

Първата ни сприка в Ал Айн ще бъде археологическият парк „Хили“, където ще видим разкопки от 3000 П.К, наред със страхотни пейзажи от цветни градини. Пътешествието ни ще продължи през музеят на Ал Айн, както и пристанището „Ал Джахили“. Ще посетим оасзисът Ал Айн преди да достигнем до старият дворец на Шейх Зайед. Навръщане към Дубай, ще спрем на пазарът за камили.

Круиз Мусандам (Оман)

Цена на човек: 90 евро

Кога: Всеки ден

Време: 07.30-20.00

Преживейте едно незабравимо приключение, прекарвайки деня на борда на традиционна арабска галера в Оманския залив.

Оман е живописна и красива страна, разделена на две части от ОАЕ. Северната част се казва Мусандам и представлява в по-голямата си част планински масив, сливащ се в Индийския океан, образувайки спиращи дъха заливи и малки скални острови.

Автобус ще Ви вземе от хотела между 7.15-7.45. Пътя до Оман и граничното градче Диба е около 2.30 часа. След като преминете границата, ще навлезете в пристанището, от където ще започне Вашия круиз. Лодката ще преминава бавно, покрай множество острови и приказни заливи. Около обяд, ще спрем в един от заливите, където ще имате възможност да плувате до брега. Кристално чистия Индийски океан е дом на множество рибки, костенурки, и други морски създания, които ще Ви приветсват във водата.

Следва обяд на лодката. След обяд ще имате възможност да се насладите на екстремни водни атракции, като возене на банан. Навръщане към пристанището е възможно да видите делфини, плуващи свободно в океана.

Цената включва: • Транспорт от и до хотела

 • Целодневен круиз на борда на традиционна арабска галера

 • Обяд на лодката

 • Екипировка за плуване: очила, шнорхели

 • Входна такса за Оман

Dubai Miracle Garden

Цена на човек: 40 евро

 • Кога: Всеки ден

Този тур ще Ви даде възможност да посетите най-голямата градина за естествени цветя в света. Градината е отворена на Свети Валентин през 2013 година и се простира на повече от 72,000 квадратни фута. В градината ще може да видите повече от 109 милиона посадени растения. В цената е включен трансфер

Dubai Glow Garden

Цена на човек: 45 евро

 • Кога: Всеки ден

 • Време: 18.00-22.00

Този тур ще Ви даде възможност да посетите най-новата атракция в Дубай: светещите градини на Дубай. Светещите градини са проект, който предлага уникални светещи скулптури, разпределени в 2 атракционни парка. Комплекса също така предлага множество заведения за хранене, освежаващи напитки и други. В цената е включен трансфер

Екскурзиите се провеждат при мин.брой туристи: 10
Каталог: img -> PROGRAMI POC
PROGRAMI POC -> Програма: 1-ви ден: 30. 12. 2014 (вторник)
PROGRAMI POC -> Програма: Ден 1 07. 12 Излитане от летище София за Дубай в 00: 00 ч
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Възрастен 35 €, деца 4 до 12 год. – 17. 50 €, на място: възрастен 40 €, деца 4 до 12 г. – 20. 00 €. Минимален брой: 18 туристи „Там, където пред теб е само океанът!”
PROGRAMI POC -> Сицилия – за малки, големи и 55+ самолетна почивка
PROGRAMI POC -> Програма 10. 00 23. 00 Хранене ресторант
PROGRAMI POC -> Почивка в турция – Атлантис Хотел 5
PROGRAMI POC -> Ресторанти и барове


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница