Допълнителни екскурзии: Полудневен тур на Северен Мае и столицата ВикторияДата15.10.2018
Размер33 Kb.
#88967
Допълнителни екскурзии:Турът ще ви запознае от близо с Ботаническата градина на острова, дома на огромните костенурки и много други редки видове животни които може да срещете само тук , на о-в Махе.

Ще посетим столицата на острова – Виктория която е с население от 30хил.

Обиколката ще ни запознае с важните исторически паметници,като Catholic Cathedral, St. Paul’s Cathedral, the Clock Tower и други колониални сгради, и така известния пазар за риба,плодове,зеленчуци,захарна тръстика и магазинчета за собствено, ръчно производсво.

Цена на човек : 80 eur / човек /мин 2-ма записани/
Мае е основния и възлов остров от всички Сейшелски острови.

Нашият трип започва от столицата – Виктория. Там ще посетим Victoria Clock Tower, Sir Selwyn-Selwyn Clark Market place. Ще се отправим към историческия Mission Lodge със своите руини и великолепни гледки към брега,където ви очаква местен обяд в ресторант Seychellios. Завършек в програмата ни ще бъде посещение на местно селце,където ще се запознаете с местните обичай, нрави, занаяти и може да закупите типични сейшелски подаръчета и сувенири.

Цена на човек: 150 евро


Cousin Island – един от най-малките острови с надморска високина от 58метра спрямо надморската равнина. През 1975г острова минава под защитата на правителството и по този начин стана резерват за различни видове екзотични птици.

С лодка продълваваме към следващия остров CURIEUSE където ще посетим Doctor’s house,който към днешна дата се посещава като музей от туристите.

Ще посетим и последния остров чот маршрута ни,а именно ST.PIERRE,където ще имаме време за плуване,шнорхелинг,гмуркане.

Цена на човек: 300 eur /човек,с включен обяд /мин 2-ма записани/

Екскурзията се провежда при настаняване на о.Праслин


La Digue е четвъртия по големина остров от архипелага Сейшели. Острова е дом на едни от на-редките по рода си птици Paradice Flycatcher.

Тук за предвижването от една до друга точка е популярно да се използва колела,които се отдават под наем и може да обиколите целия остров.

Следва тур до съседния остров Праслин.Втори по гореми на с над 7000х. жители.

Вашето посещение в тези два острова не само ще се превърне в мечта, а в незабравимо преживяване ... защото ще бъдете съблазнени!Цена на човек: 390 eur / с включен обяд /мин 2-ма записани/


  • Целодневен тур с лодка и колела на о.Ладиг

За всички които имат приключенски дух може да се присъединят към този вълнуващ и очарователен тур до еко острова Ладиг.

Цена на човек: 85 евро /без обяд/
Каталог: img -> PROGRAMI POC
PROGRAMI POC -> Програма: 1-ви ден: 30. 12. 2014 (вторник)
PROGRAMI POC -> Програма: Ден 1 07. 12 Излитане от летище София за Дубай в 00: 00 ч
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Възрастен 35 €, деца 4 до 12 год. – 17. 50 €, на място: възрастен 40 €, деца 4 до 12 г. – 20. 00 €. Минимален брой: 18 туристи „Там, където пред теб е само океанът!”
PROGRAMI POC -> Сицилия – за малки, големи и 55+ самолетна почивка
PROGRAMI POC -> Програма 10. 00 23. 00 Хранене ресторант
PROGRAMI POC -> Почивка в турция – Атлантис Хотел 5
PROGRAMI POC -> Ресторанти и барове


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница