Дрехите ни сами ще се перат през ХХІ векДата24.07.2016
Размер12.06 Kb.
#3322

Дрехите ни сами ще се перат през ХХІ век

Дрехите на новото хилядолетие ще се перат сами. Само след десетина години модната индустрия ще преживее небивал технологичен бум, прогнозира YONGSTER.

В бъдеще хората ще се откажат от дрехи, които “подчертават личността”, и ще заложат на “интелигентни” одежди. Те ще бъдат персонални съветници.

В новите дрехи ще са втъкани микрочипове, които ще ни топлят, ще ни масажират и, ако се налага, ще инжектират успокоителни. Супердрехите ще съдържат данни за банковата сметка и кръвната група. Ако някой ги задигне, ще крещят: “Крадец!” Те ще се оцветяват според настроението – в червено, ако сме ядосани, в розово, ако сме влюбени, в жълто, ако ни е зле.Дрехите ни сами ще се перат през ХХІ век

3. В новите дрехи ще са втъкани микрочипове, които ще ни топлят, ще ни масажират и, ако се налага, ще инжектират успокоителни. Супердрехите ще съдържат данни за банковата сметка и кръвната група. Ако някой ги задигне, ще крещят: “Крадец!” Те ще се оцветяват според настроението – в червено, ако сме ядосани, в розово, ако сме влюбени, в жълто, ако ни е зле.1. Дрехите на новото хилядолетие ще се перат сами. Само след десетина години модната индустрия ще преживее небивал технологичен бум, прогнозира YONGSTER.

2. В бъдеще хората ще се откажат от дрехи, които “подчертават личността”, и ще заложат на “интелигентни” одежди. Те ще бъдат персонални съветници.


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница