Дядо Коледа си има онлайн дневник блог в Az-Deteto comДата08.05.2018
Размер15.75 Kb.
#68929Информация за медиите

9 ноември 2007 г.Дядо Коледа си има онлайн дневник - БЛОГ

в Az-Deteto.com


Над 1000 са вече писмата във виртуалната пощенска кутия на Дядо Коледа, само седмица след отварянето й в българския детски портал Az-Deteto.com. До празничната нощ остават още 45 дни и писмата тепърва започват да пристигат.


Дядо Коледа показва, че познава много добре възможностите на Интернет и знае как да ги използва, за да общува с децата още по-пълноценно.
Отскоро Дядо Коледа си има и свой онлайн дневник на адрес blog.az-deteto.com, наречен „Блог на Дядо Коледа“. В блога си белобрадият старец споделя мислите и чувствата, които го вълнуват в момента – колко и какви желания е получил до сега, с какво се занимават джуджетата и какво е настроението на Северния полюс.
Макар и да е много зает с подготовката за вълшебната Коледна нощ, Дядо Коледа намира време всеки ден да пише в своя дневник. Разбира се той е готов да отговори и на всички коментари и въпроси на децата.
За да бъде още по-близо до децата и техните родители, тази година Дядо Коледа записа специален видео поздрав на български език, за да ги окуражи да изпращат своите желания по имейл.
Блогът на Дядо Коледа е на адрес www.blog.az-deteto.com . Вижте го!

Виртуалната пощенска кутия на Дядо Коледа е на адрес www.az-deteto.com.


за Az-deteto.com

Стремежът на Az-Deteto.com е да помага при възпитанието и обучението на децата, като предоставя качествена информация на български език в Интернет. Съдържанието на сайта е авторско и съобразено със международните норми за безопасността на децата в Интернет. Сайтът съществува от 1 юни 2002 г. Az-deteto е социално ангажирана онлайн медия – инициатор и партньор на множество кампании за защита на правата на децата, на децата в неравностойно положение, за образованието, за екологията и т.н.ЗА КОНТАКТИ: Горица Белогушева, Az-Deteto.com +359 2 951 51 87, +359 88 9216 328 , gbelogusheva@abcbg.com

Каталог: press
press -> Іі. 2016 година Първа стратегическа цел
press -> Списък на одобрени за финансиране проекти сесия м. ІІ. 2016 година Втора Стратегическа цел
press -> Конкурс за първи и втори филми, Големите пет, Киното днес, Киното утре, Ново българско кино, Балкански конкурс и други. За девети път ще бъде присъдена
press -> Пресинформация – 28 февруари 2012 16-и международен филмов фестивал
press -> Търговски дела в окръжен съд- пазарджик
press -> Европейска комисия Съобщение за медиите
press -> Тема: здравеопазване
press -> Обществени и политически нагласи октомври 2014


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница