Екскурзия до сингапур, малайзия и о-в бали сингапур, Куала Лумпур, Малака, Путраджая, о-в БалиДата08.06.2018
Размер76.57 Kb.


Sofia 1000, Patriarh Evtimii 15

tel: 02 987 3132/33, fax: 02 987 3135

e-mail: pe15@odans-travel.com

ЕКСКУРЗИЯ ДО СИНГАПУР, МАЛАЙЗИЯ И О-В БАЛИ

   Сингапур, Куала Лумпур, Малака, Путраджая, о-в Бали


(Besakih Temple, Бедугул и езерото Бератан)


Дата

Цена

30.03.2013

1635.00 €  

18.05.2013

1635.00 €  

07.09.2013

1635.00 €  

19.10.2013

1635.00 €  

23.11.2013

1635.00 €  


1 ДЕН/ Среща на летище София в 19.00 ч. пред гише Информация, Терминал 2. В 21.25 ч. – полет София – Истанбул с “Turkish Airlines”. Пристигане в Истанбул в 22.40 ч.
2 ДЕН/ В 00.40 ч. – полет Истанбул – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 17.20 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - „The Gardens of the Bay”. Нощувка в Сингапур.
3 ДЕН/ Закуска. Туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, “Колониален Сингапур”– Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, Катедралата, църквата “Сейнт Андрю” и др. След обяд – свободно време или по желание – посещение на „Градината на орхидеите”. Нощувка в Сингапур.
4 ДЕН/ Закуска. Свободно време. След обяд, по желание – полудневна екскурзия до остров Сентоса – „Островът на удоволствията“. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, аквариуми, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция: статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Аквариума, Делфинариума, където имате възможност да видите шоуто на делфините и др. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто ”Светлина и звук“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника ще Ви достави невероятно удоволствие. Връщане в хотела. Нощувка в Сингапур.
5 ДЕН/ Закуска. Трансфер до летището. В 10.00 ч. - полет Сингапур - Куала Лумпур. Пристигане в Куала Лумпур в 11.10 ч. Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от столицата на Малайзия - Куала Лумпур – град, изпълнен с екзотика, където азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин. В късния следобед, по желание – екскурзия до Националния парк „Селангор”, където с типична малайзийска дървена лодка ще плавате по р. Селангор. По мангровите дървета по бреговете на тази река всяка вечер излизат милионите светулки, чиито синхронни блещукания върху тези дървета приличат на светлините върху Коледно дърво. За екскурзията се тръгва от Куала Лумпур в 16.30 ч. към гр. Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan, която е една от най-големите колонии на светулки в света. След като пристигнем в Куала Селангор, ще имате възможност да посетите “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския Mавзолей и колониалната част на града. След това ще посетиме парка в Bukit Melawati, където се срещат много различни пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. Вечеря. След вечеря ще продължим към най-интересната част от това пътуване – Kampung Kuantan. Ще се качим на лодки „Тongkang” и с тях ще плаваме по реката Селангор. Тук хиляди светулки Ви създават едно великолепно настроение, момент, който никога няма да забравите! Нощувка в Куала Лумпур.
6 ДЕН/ Закуска. Следва обиколка на Куала Лумпур: “Златният триъгълник“ – Кралският дворец, „Площадът на независимостта” и “Мажит Ямек” – ядрото на стария град. Възможност, по желание, за посещение на “Кулите на Петронас”, символът на Азия, и поглед към града от въздушния мост (“sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите сгради. След обяд Ви се предлага, по желание, 4-часова екскурзия до „Batu Caves”, уникални варовикови пещери, в които хиндуистите са изградили свой храм, намиращи се само на 13 км от Куала Лумпур. Вечерта, по желание – възможност за посещение на типичен малайзийски ресторант с вечеря и фолклорна програма. Нощувка в Куала Лумпур.
7 ДЕН/ Закуска. Свободен ден или по желание, този ден Ви се предлага една незабравима екскурзия до Малака – град, разположен на западния бряг на Малайския полуостров, който малко след откриването му през 14 в. се развил като търговско пристанище за кораби от Индия и Китай, а по-късно бил последователно португалска, датска и английска колония, което е дало отпечатък върху архитектурата на града. Разглеждат се: църквата „Сейнт Пол,” сградата на Кметството, портата „Сантяго”, най-старият китайски храм „Чен Хуан” и др. На връщане към Куала Лумпур се разглежда Путраджая – модерният административен център на Малайзийското федерално правителство. В късния следобед се връщаме в хотела. Нощувка в Куала Лумпур.
8 ДЕН/ Закуска. Този ден Ви се предлага, по желание - екскурзия до „Седемте чудеса на Малайзия” с круиз. Екскурзията включва посещение на града-градина Mines Resort – най-голямата атракция в района на долината Кланг и около Куала Лумпур. В миналото градът е бил мина, но сега е превърнат в ултрамодерен комплекс, състоящ се от МОЛ, парк, хотел, плаж, голф клуб. Има изкуствен канал, който свързва северното езеро с южното езеро на града. Очаква Ви круиз по този канал. Целият този комплекс е наречен „Седемте чудеса на Малайзия”. Нощувка в Куала Лумпур.
9 ДЕН/ Закуска. Този ден Ви се предлага екскурзия по желание – посещение на Резерват за слонове. По време на тази екскурзия ще имате възможност да посетите Резервата за слонове “Gaudah”, където ще може да яздите слонове, да ги храните и дори да плувате с тях в реката. Вечерта – трансфер до летището и полет Куала Лумпур – Денпасар в 16.25 ч Пристигане в Денпасар в 19.20 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка на о-в Бали.
10 ДЕН/ Закуска. Свободен ден за плаж в Бали или екскурзии по желание. Този ден имате възможност да изберете круиз до остров Нуса Лембонган (с включен обяд) или екскурзия на север до Бедугул и езерото Бератан, заобиколено от високи върхове. Екскурзията започва с посещение на храма Тана Лот. След което продължаваме покрай серните извори и терасовидните оризови полета в Пупуан. Свободно време за обяд на плажа Ловина, заобиколен от водите на Яванско море. В най-северната част на Бали ще минете през Сингараджа – някогашна столица на Бали от времето на холанската колонизация. Спирка на водопадите Гитгит. На връщане минавате през високопланиниски проход, където маймуните прескачат по клоните на тропическата гора и слизат до пътя. Връщане в хотела и нощувка на о-в Бали.
11 ДЕН/ Закуска. Екскурзия из остров Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (“храмът-майка”), най-свещеният храм в Бали. Храмът се намира в подножието на вулкана Mont Agung (3100 м). По време на екскурзията до Besakih Temple, по път ще разгледате сградата на съда Kerta Gosa в Klungkung – красиво декорирана сграда от 17 век. Спиране за снимки сред оризовите тераси Bukit Jambul. Нощувка на о-в Бали.
12 ДЕН/ Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – ескурзия до остров Ява. Рано сутринта в 06.00 ч. – полет Денпасар – Джьогякарта, Ява. Пристигане в Джьогякарта в 06.10ч. Пътуване към Боробудур – най-големият будистки храм на земята, едно от забравените чудеса на света, построен през 800 г. След което продължаваме към хиндуистките храмове Прамбанан, построени по времето на кралството Матарам. Вечерта – трансфер до летището и полет Джьогякарта – Денпасар в 20.50 ч. Пристигане в Денпасар в 23.00 ч. Нощувка на о-в Бали.
13 ДЕН/ Закуска. В 11.55 ч. - полет Денпасар – Бангкок. Пристигане в Бангкок в 15.15 ч. Трансфер до международното летище в Бангкок. В 23.45 ч. - полет Бангкок – Истанбул.
14 ДЕН/ Пристигане в Истанбул в 05.40 ч. Полет Истанбул – София в 07.50 ч. Пристигане на летище София в 09.05 ч.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

-     самолетни билети за международните полети: София –  Истанбул – Сингапур; Сингапур – Куала Лумпур; Куала Лумпур – Денпасар; Денпасар – Бангкок – Истанбул – София;

-     трансфери летище – хотел – летище;

-     3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 3/4*;

-     4 нощувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*;

-     4 нощувки със закуски в Бали в хотел 4*;

-     полудневна обиколка на Сингапур (3-ти ден);

-     полудневна обиколка на Куала Лумпур (6-ти ден);

-     целодневна екскурзия из о-в Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (11-ти ден);

-     екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език) и водач от агенцията.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

o    летищни такси за всички вътр. и международни полети – 495 евро (към 21.09.2012 г.);

o    персонални такси на летището в Индонезия – около 20 щ. долара (в местна валута) - плаща се на място на летището;

o    персонални такси на летището в Бали и в Ява при екскурзията до о-в Ява – около 10 щ. долара;

o    виза за Индонезия – 25 щ. долара (плаща се на място на летището);

o    виза за Тайланд (транзитна) - 25 евро;

o    такса за обработка и подаване на документите за тайландска виза – 50 лв;

o    медицинска и туристическа застраховка: с покритие 10 000 евро (25 000 евро) – за лица до 65 год. – 20 лв (30 лв), за лица от 65 год. до 80 год. – 40 лв (60 лв);

o    допълнителни мероприятия и екскурзии ( плащат се в офиса на агенцията):

Ø      посещение на „Градината на орхидеите” - 5 щ.долара (3-ти ден);

Ø      полудневна екскурзия до о-в Сентоса45 щ. долара (4-ти ден).

Ø      екскурзия до Национ. парк „Селангор” (с включена вечеря) – 60 щ. долара (5-ти ден);

Ø      посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „Кулите на  Петронас”-

       27 щ.долара (6-ти ден);                

Ø      екскурзия до “Batu Caves” – 35 щ. долара (6-ти ден);

Ø      фолклорна вечеря с типични малайзийски танци – 50 щ. долара (6-ти ден);

Ø      екскурзия до Малака – 45 щ. долара (7-ми ден);

Ø      екскурзия до „Седемте чудеса на Малайзия” с круиз – 45 щ. долара (8-ми ден);

Ø      посещение на Резерват за слонове – 47 щ. долара (9-ти ден);

Ø      круиз до о-в Нуса Лембонган (с включен обяд) – 80 щ. долара (10-ти ден)

                       или

Ø      целодневна екскурзия до Бедугул и езерото Бератан – 60 щ. долара (10-ти ден);

Ø      екскурзия до о-в Ява (Джьогякарта с разглеждане на Боробудур и Прамбанан с  

                       включен полет Денпасар - Джьогякарта) – 220 евро (12-ти ден);

Доплащане за самостоятелна стая – 480 евро.

 

ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ ДЕПОЗИТ ОТ 800 евро.

 

Информация за хотелите:

Сингапур – Hotel Royal@Queens - http://www.royalqueens.com.sg/

Малайзия – Hotel Anacsa - http://www.ancasa-hotel.com/

Бали – Hotel Kind Villa Bintang - http://www.kindvillabintang.com/contact.php

 

ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКАПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

 НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:-      Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;

-      За деца под 18 год. - нотариално заверена  декларация  от  родителите с  разрешение за

      пътуване на детето им в чужбина.
Каталог: img -> PROGRAMI
PROGRAMI -> Мароко нова година екзотика от „1001 нощи”
PROGRAMI -> Имперски тур кръстопът на цивилизации, на границата между два свята. Тук свършва Европа и започва Африка. Една многоцветна мозайка от древна култура, ориенталски пейзажи и прекрасна природа
PROGRAMI -> 1 ден: Казабланка
PROGRAMI -> Концерт на Guns 'N' Roses 22 23 септември 2010 в Белград
PROGRAMI -> Програма: 1-ви ден: 30. 12. 2014 (вторник)
PROGRAMI -> Дата на провеждане: 15. 12. 2011 програма
PROGRAMI -> Програмата се предлага с тръгване от: софия, пловдив и хасково; габрово, велико търново, казанлък, ст. Загора!!!
PROGRAMI -> Програмата се предлага с тръгване от: софия, пловдив и хасково; габрово, велико търново, казанлък и стара загора
PROGRAMI -> Програма: Ден 1 07. 12 Излитане от летище София за Дубай в 00: 00 ч


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница