Electric forceДата21.09.2016
Размер30.04 Kb.

ELECTRIC FORCE

организира:

ОТКРИТ BREAKDANCE ШАМПИОНАТ
B-BOYS BREAKDOWN 6
02.07.2006 –Зала “Универсиада” - София , България

B-BOYS BREAKDOWN е открит breakdance шампионат, в който имат възможност да участват танцови групи, от всички части на света, практикуващи стила, B-boying също така познат като Breakdance, Poppin', Lockin' и всички техни разновидности.

Регистрацията на всеки отбор ще бъде осъществено през официалният сайт на Electric Force (http://www.electricforce.net – B-Boys-Breakdown линка) чрез официално одобрената за това състезание регистрационна форма.
B-BOYS BREAKDOWN е открит breakdance шампионат за групи(максимум 10 групи), максимален брой b-boys във всяка група – 6, които ще бъдат избирани въз основа на тяхното ниво измевду всички записани групи в съответният срок.

B-BOYS BREAKDOWN 6 се провежда на 1-ви и 2-ри Юли 2006 в зала Универсиада София.


01-07-2006(събота): WARM UP PARTY с DJ-ите на B-BOYS BREAKDOWN 6

Sugar клуб/ул.Граф игнатиев 1 /


DJ Billy Brown – Франция

DJ Madman – Австрия

DJ PhaseOne - България
02-07-2006(неделя): B-BOYS BREAKDOWN 6

Състезание за breakdance групи и соло танцьори– всеки срещу всеки в стилове poppin y bboyin’.


Състезание за breakdance групи:
Пре-елиминации и битки с директно елиминиране ( между 8 групи) – четвърт финал, полуфинал и финал.Всички битки са с продължителност от 10 минути с изключение на финалната, която ще бъде между 15 и 20 минути.
Шест групи ще влезат директно за участие в състезанието без пре-елиминации.Останалите 4 избрани групи ще трябва да проведат пре-елиминационни битки, за определяне на последните две crew-та, които ще допълнят първите 6, за да формират 8 групи които ще се срещнат във Битки с директно елиминиране (Knock-out Battles).
Пре-елиминационни битки

Те ще бъдат проведени между 4 групи без излъчване на определен победител в различните битки; само 2 групи, оценени от журито, ще бъдат избрани да се присъединят към 8-те за битките с директно елиминиране, дори и ако са провели битка по между си. Целта е да се демонстрира ниво, умения и танцов потенциал. Just bring your skills here!!!


Състезание всеки срещу всеки в стилове poppin’ y bboyin’:

Пре-елиминации и битки с директно елиминиране ( между 8 bboys/popperes) – четвърт финал, полуфинал и финал.Всички битки са с продължителност от 2рунда( 2 последователни излизания не всеки танцьор в битката) с изключение на финалната, която ще бъде 3.


Шест bboys/popperes ще влезат директно за участие в състезанието без пре-елиминации.Останалите 4 избрани bboys/popperes ще трябва да проведат пре-елиминационни битки, за определяне на последните двама изпълнителя, които ще допълнят първите 6, за да формират 8 групи които ще се срещнат във Битки с директно елиминиране (Knock-out Battles).
Пре-елиминационни битки

Те ще бъдат проведени между 4 bboys/popperes без излъчване на определен победител в различните битки; само 2ма bboys/popperes, оценени от журито, ще бъдат избрани да се присъединят към 8-те за битките с директно елиминиране, дори и ако са провели битка по между си. Целта е да се демонстрира ниво, умения и танцов потенциал.

Just bring your skills here!!!
Всички битки и състезания ще бъдат честно и обективно оценявани, от специално поканено муждународно жури въз основа на следните критерии:
o ритмичност, музикалност

o поведение и присъствие на сцена

o оригиналност, креативност

o изразителност,експресивност и акцентиране

o контрол на тялото и комбинативност

o естетичност, чистота, перфекционизъм, лекота и завършеност на движението

o top rocks, footworks, powermoves, freezes, etc.

И най-важното- напълно се забранява физическият контакт между съперниците по време на състезанието и ще води до дисквалификация(загуба в битката) съответно за групата на този който е направил.


Решенията на журито ще бъдат явни и ще бъдат взимани директно след всяка битка с вдигане на лява или дясна ръка от всеки член на журито и посочване страната на групата победител.
Жури:
Lamine – Франция

Sebastien – Франция


Lilou - Франция

Награди:
Crew battles – 800лв

One vs One battles – 100лв и продукти на Tribal.
Необходими данни за регистрация:

Попълнен формуляр от (http://www.electricforce.net – B-Boys-Breakdown линка - http://electricforce.net/BBBD/bbbd.swf)

и изпратен на e-mail – bboysbreakdown@yahoo.com

o име на групата .


o пълни имена и ЕГН на участниците.
o телефон и е-маил за контакт.
o Кратка биография(CV) на групата.

Краен срок за регистрация – 25.06.2006


Отговорите за избора на групите ще бъде даван чрез е-mail и списъка ще бъде
поместен в официалният саит на състезанието / http://electricforce.net/BBBD/bbbd.swf /

Очаквам с нетърпение да видя всички вас!


Поздрави

EF_ONE


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница