Emmis Bulgaria представя интернет дивизията сиДата13.09.2016
Размер16.46 Kb.
#9234
Информация до медиите

Emmis Bulgaria представя интернет дивизията си

София, 10.03.2010г.


Днес г-жа Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis Bulgaria представи официално новия отдел на компанията, който ще се грижи за уеб сайтовете на Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM. Emmis Interactive ще отговаря за цялостното им развитие, поддръжка и връзки с потребители и клиенти.

„Използвайки изцяло нова технология и собствени интерактивни инструменти, Emmis Interactive успешно слива на едно място традиционното радио и присъствието му в интерактивното пространство. Това е подход, който препозиционира съвременната радиостанция и връзката и със слушателите”, обясни г-жа Кискинова.


Вече са факт и първите резултати от работата на новия отдел – чисто новите сайтове на Радио FM+ и Радио Fresh!. Към тях се присъединява и новият корпоративен уебсайт на Emmis Bulgaria.
“Навлизанито ни в цифровите платформи включва визуализиране на традиционното радио съдържание, включително онлайн стрийминг и подкастинг, както и предоставяне на уникално, завладяващо съдържание в нашия комплект на уеб сайтове”, обяснява Радослав Неделчев, Мениджър Интерактив Emmis Bulgaria и допълва:

„Иновации и ефективност са ключовите думи за нашата дейност. Ние не се съмняваме, ние можем да създадем интегрирани решения (on air/on-line), които ще надхвърлят очакванията на слушателите и клиентите ни”.

Emmis Interactive обяви, че ще работи с Gemius за измерване аудиториите на сайтовете на Радио FM+ (www.fmplus.net), Радио Fresh! (www.radiofresh.bg) и Радио Star FM (starfm.bg). Първите резултати ще бъдат публикувани на корпоративния сайт: www.emmis.bg през втората седмица на Април.

------
Emmis Bulgaria е една от най-прогресивните и вълнуващи медийни компании в България. Като част от Emmis Communications Corporation, деветата най-голяма радио-група в САЩ, от 2005г. притежават и развиват радиостанциите Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM.С потенциална аудитория от над 4 млн. слушатели седмично и 38 точки на излъчване в цяла България, Emmis Bulgaria обхваща широк кръг от слушатели (аудитория 15-69 години), като радиостанции покриват чрез FM сигнал над 80% от територията на страната.


Каталог: uploads -> files
files -> Книга на етажната собственост (Загл изм. Дв, бр. 57 от 2011 г.)
files -> П р е д у п р е ж д е н и е от Управителя/Управителния съвет
files -> 10 години движение за социален хуманизъм
files -> Категория : open, индивидуален смесен Хендикап : за жени 8 точки на игра Дати : от 06 октомври до 12 октомври 2008
files -> Xxxv редовна годишна среща „Регионални организации и местни органи 2016”
files -> Списък на застрашените от изчезване местни сортове, важни за селскотостопанство
files -> Наредба №4 от 11 март 2011 Г. За реда и условията за провеждане на конкурси за полски инспектори
files -> Наредба №31 от 11 септември 2008 Г. За сертифициране на хмел и продукти от хмел и за регистриране на договорите за доставка на хмел
files -> Рег.№ Име на фирмата Адрес на управление и телефон
files -> Т е Х н и ч е с к о з а д а н и е технически изисквания и технически спецификации


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница