Г. 13 Премиум изби гостуват наДата12.10.2017
Размер30.13 Kb.
#32192


Съобщение за медиите

30.10.2008 г.

13 ПРЕМИУМ изби гостуват на
Гостите дегустираха 80 вина, сред които и шампанското на Джеймс Бонд – Боленже - една от всепризнатите класики на Шампан.

За първи път у нас гостуваха представители на Първите винени фамилии (PFV) - Mеждународна организация на 11-те водещи семейни винени компании.
На 29 октомври 2008 г. в Националния археологически музей се проведе Cheers House Fair по случай 10-та годишнина на Cheers Group. Бяха представени 13 премиум изби, с които Cheers присъства на българския пазар. Гостите имаха възможността да дегустират 80 класни вина от цял свят - от класическите вина на Стария свят – Италия, Франция и Испания до вълнуващите вина на Новия свят – Чили, Австралия, Аржентина, Република Южна Африка и САЩ.

По време на Cheers House Fair бе представено и шампанското Bollinger (Боленже) - известно като шампанското на Джеймс Бонд и е единственото, което той консумира. Всеки филм за легендарния Агент 007 е съпроводен от международна кампания на Bollinger (Боленже). В новата лента Quantum of Solace, който ще се завърти по българските кина през ноември 2008 г., Bollinger е представено в три сцени.

Представители на винарни от световна величина като Antinori (Антинори), Baron Philippe de Rоthschild (Барон Филип де Ротшилд) и испанската Torres (Торес) презентираха лично своите вина в рамките на първата по рода си винена дегустация. Имената им говорят сами за себе си: Antinori (Антинори) – италиански винен колос на повече от шест века, легендата Chateau Mouton Rothschild (Шато Мутон Ротшилд) – една от петте икони на Бордо, испанската Torres (Торес) – европейска изба на годината за 2006 г. и новатор в областта на екологията и виното, фамилия Symington (Симингтън), която с избите си Греъм’с и Бланди’с съставлява 1/3 от продажбите в света на премиумно порто и мадейра. Всички те са членове на Primum Familiae Vini (Първите винени фамилии), международна организация на единадесетте водещи семейни винени компании, всяка от които е признат лидер в региона си. Членовете на PFV притежават лозя и изби, които се отличават с производството на най-добрите вина в международен план. Всяко семейство лично управлява избата си.

В рамките на Cheers House Fair бяха представени и новите попълнения в портфолиото на Cheers Group – избите на Hess Group (Хес груп): Peter Lehmann Wines (Петер Леман Уайнс) от Бароса Вали, Австралия, с изключителния си шираз, Hess Collection (Хес Кълекшън) от Напа Вали, Калифорния, изба разположена по билата на Маунт Вийдър, която съчетава невероятна колекция от произведения на изкуството – скулптури и картини и също толкова впечатляващи вина, Glen Carlou (Глен Карлу) от Република Южна Африка, с великолепните вина на прочутия главен технолог Дейвид Финлейсън и Colomé (Коломе), които притежават най-високопланинските лозя в света и са една от най-старите изби в Аржентина. За първи път бяха дегустирани вината на винарната Livio Felluga (Ливио Фелуга), на която е присъдена награда за цялостен принос за Европа за 2008 г.

След дегустацията на вината, Cheers бе домакин на благотворителна винена вечеря в ресторант „Къщата с часовника”, където гостите се насладиха на вина от едни от най-класните изби в Австралия, Аржентина, Испания, Италия, Португалия, САЩ, Франция и Чили в съчетание с храната на патрона на ресторанта – шеф-готвачът Андре Токев.
За Cheers Group:
Cheers Group (Чиърс Груп) е вносител на вина от 13 премиумни изби от пет континента. Интересът към виното се заражда преди 7 години, когато фирмата става официален представител на малка семейна изба с изключителни вина. От този момент Cheers решава да внася само семейни изби - емблема на устойчиво и природосъобразно производство с най-високо качество в света.

Освен вносител на премиумни изби, Cheers внася декантери и винени комплекти, лули, аксесоари за пури и лули и световни марки запалки.

Началото на Cheers Group е поставено преди 10 години, когато е отворен първият магазин Cheers, разположен в центъра на София. Днес софийските магазини вече са три. През изминалите 10 години Cheers неизменно държи на сериозното качество на предлаганите продукти, високото ниво на информираност на персонала и приятна, предразполагаща атмосфера.

Дългосрочната цел на компанията е бутици Cheers да присъстват във всички големи български градове, а вината на Cheers Group да станат достъпни във всички краища на България.За контакти:
Ралица Михайлова
РОЙ Комюникейшън
тел: +359 2/961 59 71
GSM 0886 312976
e-mail: rmihaylova@roibg.com
Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница