Г. До Комисия за финансов надзорДата19.01.2018
Размер24.6 Kb.
Изх. № 3102

/16.01.2017 г.

До Комисия за финансов надзор

До Българска фондова борса – София АД

До Обществеността

Уважаеми Дами и Господа,

С настоящото ви информираме, че на 13.01.2017 г. в Търговския регистър по партидата на „Трейс Груп Холд“ АД бяха вписани обстоятелства във връзка с приетите от Извънредното общо събрание промени в структурата на управление на дружеството.

„Трейс Груп Холд“ АД промени формата си за управление от едностепенна в двустепенна.

Дружеството ще се управлява от общо събрание на акционерите, надзорен и управителен съвет.

Надзорният съвет се състои от трима души - проф. д-р на икономическите науки инж. Николай Михайлов, който е избран за председател, акад. Антон Дончев и Манол Денев.

В състава на Управителния съвет също влизат трима души: Мирослав Манолов , инж. Боян Делчев и Росица Динева. Председател на Съвета е Мирослав Манолов, който е и изпълнителен директор на „Трейс Груп Холд“ АД, инж. Боян Делчев е главен изпълнителен директор на Компанията.

проф. Николай Михайлов, акад. Антон Дончев, инж. Боян Делчев и Мирослав Манолов и досега бяха членове на Съвета на директорите на Холдинга.

Росица Динева е член на Управителния съвет на „Трейс Груп Холд“ АД. Завършила е Стопанска Академия „Д.А .Ценов“, гр.Свищов, специалност „Контрол и анализ на фирмената дейност“, квалификационна степен Магистър. Започва работа в структурите на „Трейс Груп Холд“ през 2004г. като счетоводител и една година по-късно вече е главен счетоводител на дъщерното дружество „Трейс София“ ЕАД. От 2008-ма година до 2011г. заема длъжността Главен счетоводител на „Трейс Груп Холд“ АД, а от май 2011г. става част от мениджмънта на Холдинга като Финансов директор. В годините г-жа Динева е била Член на Съвета на директорите на различни дъщерни дружества в групата: „Трейс-София“ ЕАД, „Трейс Бургас“ ЕАД и“ Пи Ес АЙ“ АД. Понастоящем тя е председател на СД на дъщерното дружество „Трейс София“ АД.
Манол Денев е член на Надзорния съвет на „Трейс Груп Холд“ АД, мениджър бизнес развитие на Холдинга. Манол Денев стартира своята професионална кариера в структурата на Трейс през 1997 г. като счетоводител в „Пътстройинженеринг“ АД, Стара Загора. Само след една година става главен счетоводител в ПСК“Трейс“, където по-късно заема управленската позиция- Директор по икономическите въпроси. В периода 2005-2007 г. г-н Денев е избран за изпълнителен директор на „Трейс Груп Холд“ АД. Последователно заема директорски позиции на фирмата за международна дейност в структурата - „Трейс Интернешънъл“ и на търговската компания - „Трейс Комерс“. От 2011-та до 2014- та година е икономически директор на Холдинга, след това ръководи офиса на групата в Прага, за една година поема управлението на административните и финансови въпроси в най- голямото дъщерно дружество в структурата „Трейс София“ АД. През различни периоди е участвал в управлението на дъщерни дружества – Трейс София, Трейс Ямбол, Трейс Пловдив, СК Трейс. Манол Денев има придобита магистърска степен, специалност Международен туризъм от Университета за национално и световно стопанство, София. Средното си образование получава в Гимназията за преподаване на чужди езици “Ромен Ролан“, Стара Загора.
Дружеството се представлява от двамата изпълнителни директори заедно и поотделно. Във връзка с настъпилите промени е приет и нов Устав на дружеството.

Изпълнителен директор: Мирослав Манолов


Каталог: download -> TRACE
TRACE -> Програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради за Обособена позиция №4: Многофамилна жилищна сграда, находяща се на адрес: ж к. Младост, б
TRACE -> Мария Каварджикова влезе в сд на „Трейс Груп Холд” ад
TRACE -> Отчет към 31. 03. 2012г. Представляващ: Съставител: инж. Цветан Цонев Даниела Караславова
TRACE -> Акад. Антон Николов Дончев
TRACE -> Изх. №2717/30. 06. 2016 г. До Комисия за финансов надзор
TRACE -> „Трейс Своге еоод е новото дъщерно дружество на Трейс Груп
TRACE -> Изх. №2237/17. 12. 2015 г. До Комисия за финансов надзор


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница