Goodyear показа нова зимна гума Ultra-Grip Performance Продуктът има отличното сцепление и управлениеДата01.03.2017
Размер12.14 Kb.
#16014
Goodyear показа нова зимна гума Ultra-Grip Performance
Продуктът има отличното сцепление и управление
Goodyear анонсира, че пуска на пазара новата високоскоростна зимна гума Ultra-Grip Performance, която предлага отлично сцепление и управление, за да се движите при всякакви зимни условия – от сняг до лед. Новата гума вече е в търговската мрежа и в България.

Гумата UltraGrip Performance се базира на опита, натрупан за 44 години на посроянни иновации и 60 милиона броя продадени гуми от зимното семейство UltraGrip. Новата гума може да се похвали с подобрена заключваща система на блокчетата на протектора, атрактивен дизайн и по-голям брой блокчета, които осигуряват отлично сцепление и управление в зимни условия.

Хидродинамичните канали подобряват устойчивостта срещу аквапланинга, стабилността при киша и мокри настилки. Контактното петно с по-квадратна форма осигурява равномерно разпределение на налягането и подобрява представянето на мокри и заледени пътища през целия живот на гумата . Индикаторът за износване на протектора позволява на шофьора да смени гумите в най-подходящия момент и следователно да поддържа отлично представяне при всички зимни условия.

Най-важното е, че гумата дава 3% по-къс спирачен път на сняг в сравнение с водещите конкуренти .“Радваме се, че надграждаме успешното семейството на Goodyear UltraGrip с още една зимна гума, която поставя безопасността на първо място. Считаме, че е наш ангажимент да осигуряваме отлично сцепление на мокро, лед и сняг, предоставяйки на потребителите безопасно шофиране и спиране независимо от зимните условия. Изключително сме горди с по-късия спирачен път на нашите гуми, тъй като ние знаем колко важно е това за клиенти ни“, коментира Ханс Врижсен, маркетинг директор на Goodyear за леки гуми за Европа, Близкия Изток и Африка.

Новата UltraGrip Performance се предлага в 38 размера: SD/195 до 255; AR/40 до 65; RD/15’’ до 19’’, предназначени за средни и големи автомобили.
Каталог: pi files -> 2015
2015 -> Jiangling T7 e с двигатели от Isizu, а производството му започва от другия месец
2015 -> Пресинформация 28 май, 2015 година Opel е лидер по внедряването на Android Auto и Apple CarPlay
2015 -> Infiniti представи специалната версия Q50 Adeyaka Предлага се за трите двигателя на модела
2015 -> Над 10 000 души откриха сезона по драг рейсинг
2015 -> Трите болида Porsche 919 Hybrid ще стартират първи, след тях са трите болида Audi R18 e-tron quattro. Не е изненада, че Porsche доминира в квалификациите на тазгодишното 83-то състезание за издръжливост „24 часа на Льо Ман”
2015 -> Продават Audi Quattro A1 от Група b автомобилът е управляван от Хану Микола
2015 -> Хитовият R8 с 850 конски сили (Видео)
2015 -> Audi загатна за светлините на R8
2015 -> Отмъстителите: Ерата на Ултрон
2015 -> Кобра 11: обади се нов сезон


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница