График на фирмени представяния зала 4425 10 чДата23.09.2016
Размер141.03 Kb.
ТипПрограма
Програма за Деня на кариерата –

18 ноември


9.30 – Официално откриване и приветствие от Ръководството на Филиала
Фоайе на IV корпус
График на фирмени представяния
зала 4425
10 ч. - „Дунапак Родина” АД

«Дунапак-Родина» АД е част от най-големия производител на хартия и средства за опаковане в средноевропейския регион - австрийския концерн за производство на хартия и опаковки Prinzhorn Holding, който има над 160-годишна история. Холдингът Prinzhorn притежава 7 фабрики за производство на хартия, и шестнадесет фабрики за производство на велпапе и опаковки в Австрия, Германия, Унгария, Полша, Хърватска, Румъния, Украйна, България и общ годишен оборот  от над милиард евро.


11 ч. - Финкор ООД

Финкор ООД се занимава с разработка и поддръжка на уеб базирани приложения, обслужващи сферата на финансите и управлението на процеси и контрол на документи. Наши клиенти са големи европейски финансови институции, правителствени агенции и международни фирми.

Финкор работи по амбициозни и предизвикателни дългосрочни проекти и има над 10-годишно присъствие на пазара.
12 ч. - Телесофт Консултинг ООД

Фиpма "Телесофт Консултинг" ООД е специализиpана в pазpаботване на

софтуеp в областа на мобилните комуникации - Billing (Автоматизирана обработка на фактури за крайни клиенти както и за взаимосвързаността между операторите), Mediation systems (Активиране/Деактивиране на услуги), Revenue Assurance (Системи за осигуряване на приходите), както и консултански услуги в тази област. Подробна информация относно предлаганите от нас решения е публикувана на нашата интернет страница www.telesoft-consulting.com.
13 ч. - „Белла България” АД

Белла България е най-големият производител на хранителни продукти в страната. Стартирала дейността си през 1992 г., днес компанията притежава портфолио от над 200 продукта. Тя е водеща в месопреработвателния бранш с 55% пазарен дял при малотрайни и трайни колбаси и 48% при продуктите от мляно месо. Белла България е абсолютен лидер на българския пазар при точените кори и бутер тесто с над 90% пазарен дял и е най-големият български производител на маргарини.

Бързите темпове на развитие превръщат Белла България в най-динамично развиващата се организация хранително-вкусовата индустрия.
14 ч. - Д-Брос ООД

Д-Брос ООД е българска технологична компания, която разработва нови софтуерни технологии. Основана през 2002 година, фирмата е спечелила признанието и уважанието на своите клиенти и партньори с качествената си работа.

Кариерата в Интернет компания е предизвикателство, достойно само за най-добрите.
15 ч. - „Интеграл Уърк енд Травъл” ООД

Студентски програми за културен обмен

Стажове по специалността в САЩ

Образователни програми в чужбина

ISIC карти за студентски намаления в България

и чужбина
зала 4422
10 ч. - Орак Инженеринг ЕООД

Орак Инженеринг е софтуерно консултантска компания, основана през 1996 г. в гр. Пловдив. Основната дейност на компанията е проектиране, изграждане, поддръжка и развой на софтуерни бизнес решения за туристическия сектор и търговията на дребно и едро. Фирмата разполага с офиси, обхващащи цялата територия на страната, както и офиси и представителства в Европа, Русия, САЩ, Обединени Арабски емирства.

Фирмата посреща предизвикателствата  на непрестанно променящия се  бизнес климат с иновативност и визия за бъдещето. Програмите на компанията са изградени посредством най-съвременните технологии в софтуерното инженерство. В тях е вложен дългогодишният  опит на екипа, клиенти и партньори. В резултат, продуктите на ОРАК Инженеринг отговарят на високите стандарти и динамиката на съвременната бизнес реалност и могат да обхванат всяка специфика на сферите, за които за предназначени – Туризма и Търговията.
11 ч. - ЕУРОС България ЕООД

Разработка на операционни системи за реално време и развойни средства за ембедед системи.


12 ч. - СКФ Берингс България ЕАД

СКФ Берингс България е част от мултинационалната компания СКФ група - световен лидер в инженеринговата дейност.

Произвежда сачмени лагери, компоненти за лагери : лагерни гривни, сепаратори, метални вложки, уплътнения за лагери и такива, предназначени за индустрията.
13 ч. - м+в МедиаНетуъркс ЕООД – отменена презентация

Предпечатна подготовка на дигитални изображения (маскиране, ретуш, цветова корекция), онлайн услуги (онлайн каталози, флаш анимиране, разработване на уеб сайтове и уеб приложения, разработване на мобилни приложения) и други услуги, свързани с информационни технологии.


14 ч. - Ейсик Депо” ООД

Дизайн и верификация на интегрални схеми със специфично приложение.

Фирма ЕЙСИК ДЕПО е фирма, която е фокусирана в областта на  изследването и развитието на интегрални схеми със специфично приложение ( ASIC) .  Фирмата се занимава със дизайн и верфикация на чипове, осигурявайки  успешното създаване на най-иновативните телекомуникационни технологии ,  процесори, рутери и други приложения. На фона на днешния динамичен бизнес, ЕЙСИК ДЕПО се разрастна бързо за кратко време и печели все повече проекти от световно известни компании.  Създателите на фирмата са от Израел и са вложили дългогодишния си опит от мениджмънта и работата си във фирми, участващи в  индустрията за силиконови полупроводници.

15 ч. - Хайкад Инфотех

Фирма Хайкад Инфотех е проектантска и инженерно-консултантска компания, работеща в областта на подготвителната конструкция. По-специално ние разработваме компютърни модели (CAD) на отделни детайли, както и на сложни системи от множество компоненти с помощта на компютърни програми. След изготвянето на виртуалния модел изделието или съоръжението, ние симулираме якостните му характеристики и откриваме евентуални проблеми в ранен етап на неговата разработка. В рамките на нашите проекти със партньори от Западна Европа често кооперираме и с производствени предприятия в България.

Нашата фирма е също така официален дистрибутор на CATIA V5 и на останалите решения от продуктовата гама на фирма Dassault Systemes (www.3ds.com) ENOVIA Smartеam в България. CATIA е CAD система от най-висок клас, която отговаря на високите изисквания за разработка на висококачествени изделия. Употребата на CATIA повишава производителността на процеса на разработка на изделията и прилежащата екипировка и носи значителни икономически предимства на предприятията.

Едно също така интересно решение е програмата ENOVIA Smartеam. Със нейна помощ се постига цялостно управление на конструктивната, производствената информация чрез единна база данни. ENOVIA Smartеam дава възможност за управление на Жизнения цикъл на произвежданите изделия, както и пълна проследяемост на всичките му етапи.

 - Либхер Хаусгерете Марица ЕООД

е 100% дъщерно дружество на международния концерн “Либхер”. В нашите повече от 100 дружества в цял свят работят около 32 000 души .

В завода до Пловдив вече от осем години произвеждаме широка гама висококачествени хладилници и фризери за които имаме пазари и клиенти. От създаването си фирмата е печелила 3 пъти наградата „Инвеститор на годината”.


Фирми – участници с щандове:
1. EVN Bulgaria

EVN е водеща австрийска компания в областта на енергията и инфраструктурата с пазарна капитализация от над 2,2 млрд. eвро. Групата EVN предлага на клиентите си на основата на най-модерна инфраструктура - електричество, газ, парно, вода, термична обработка на отпадъците и свързаните с това услуги.

EVN Bulgaria е част от Групата EVN, която отговаря на потребностите на нашите клиенти нa територията на Югоизточна България и обхваща бизнес дейности в областта на разпределението и продажбата на електрическа енергия, от декември 2007 г. е активна в областта на топлоснабдяването в Пловдив и Асеновград, а от 2009 г. започва да реализира и проекти в областта на възобновяемите енергийни източници. Kaто динамично развиваща се компания със стабилни пазарни позиции на европейските енергийни пазари ЕVN се радва на добър имидж, свързан с компетентност и качество на предлаганите услуги.

2. Либхер Хаусгерете Марица ЕООД

ЛИБХЕР ХАУСГЕРЕТЕ МАРИЦА ЕООД е

100% дъщерно дружество на международния концерн “Либхер”. В нашите повече от 100 дружества в цял свят работят около 32 000 души .

В завода до Пловдив вече от осем години произвеждаме широка гама висококачествени хладилници и фризери за които имаме пазари и клиенти. От създаването си фирмата е печелила 3 пъти наградата „Инвеститор на годината”.
3. БЕЛЛА България

Белла България е най-големият производител на хранителни продукти в страната. Стартирала дейността си през 1992 г., днес компанията притежава портфолио от над 200 продукта. Тя е водеща в месопреработвателния бранш с 55% пазарен дял при малотрайни и трайни колбаси и 48% при продуктите от мляно месо. Белла България е абсолютен лидер на българския пазар при точените кори и бутер тесто с над 90% пазарен дял и е най-големият български производител на маргарини.

Бързите темпове на развитие превръщат Белла България в най-динамично развиващата се организация хранително-вкусовата индустрия.
4. AIESEC - Национално студентско сдружение за образователен обмен

През своята 20 годишна история AIESEC България е допринесла за развитието на лидерски умения и професионален опит в много млади и амбициозни български студенти. Членовете му са обиколили държави от целия свят, работи ли са компании лидери на световния бизнес, успели са да постигнат мечтите си.

Локална секция Пловдив е открита през 2003 година. До днес тя успява да генерира и развие много нови таланти, който да приложат на практика знанията придобити в Пловдивски Университет “Паисий Хилендарски” и другите университети в града. Секцията работи и развива проекти като:


  • Социална ориентация

  • Проекти насочени към корпоративния сектор, също така и проекти от голямо обществено значение за града.

AIESEC Пловдив умело полага основите на едно дългосрочно партньорство и сътрудничество между представители на корпоративния сектор и университетите в града. С всяка една година популярността и значението на организацията расте с бързи темпове както в медийното, така и в общественото място.

Благодарение на умелото управление и подбор на членове и стажанти AIESEC Пловдив успява да завоюва името си като успешна локална секция, която помага на хората да развият своя потенциал и да положат основите на своята бъдеща кариера.5. ИСКОМП" ЕООД

"Вискомп" ЕООД е създадена през март 2007-ма година в град Пловдив като клон на немската компания Euroweb Group и е специализирана в областите: уеб програмиране, изработване и поддръжка на уеб сайтове, уеб хостинг и реклама в интернет.


6. “ЕЙСИК ДЕПО” ООД

Дизайн и верификация на интегрални схеми със специфично приложение.

Фирма ЕЙСИК ДЕПО е фирма, която е фокусирана в областта на  изследването и развитието на интегрални схеми със специфично приложение ( ASIC) .  Фирмата се занимава със дизайн и верфикация на чипове, осигурявайки  успешното създаване на най-иновативните телекомуникационни технологии ,  процесори, рутери и други приложения. На фона на днешния динамичен бизнес, ЕЙСИК ДЕПО се разрастна бързо за кратко време и печели все повече проекти от световно известни компании.  Създателите на фирмата са от Израел и са вложили дългогодишния си опит от мениджмънта и работата си във фирми, участващи в  индустрията за силиконови полупроводници.
7. ЕУРОС България ЕООД

Разработка на операционни системи за реално време и развойни средства за ембедед системи.8. СКФ БЕРИНГС България ЕАД

СКФ Берингс България е част от мултинационалната компания СКФ група - световен лидер в инженеринговата дейност.

Произвежда сачмени лагери, компоненти за лагери : лагерни гривни, сепаратори, метални вложки, уплътнения за лагери и такива, предназначени за индустрията.
9. „ДУНАПАК-РОДИНА” АД

«Дунапак-Родина» АД е част от най-големия производител на хартия и средства за опаковане в средноевропейския регион - австрийския концерн за производство на хартия и опаковки Prinzhorn Holding, който има над 160-годишна история. Холдингът Prinzhorn притежава 7 фабрики за производство на хартия, и шестнадесет фабрики за производство на велпапе и опаковки в Австрия, Германия, Унгария, Полша, Хърватска, Румъния, Украйна, България и общ годишен оборот  от над милиард евро.


10. BULWORK TM

Bulwork Bulgaria е първата агенция за подбор на IТ специалисти в България. Създадена е през 2000 година и вече 10 години е водещ лидер на пазара, предлагаща цялостни решения в управлението на човешките ресурси в областта на Информационните технологии. Благодарение на натрупания опит през тези години и висококвалифицираните специалисти, които работят в компанията, Bulwork Bulgaria обслужва както български, така и международни компании и се стреми непрекъснато да предоставя най – доброто с цел постигане на висококачествени резултати.Към момента клиенти на агенцията са световни корпорации от Fortune 500 и водещи български компании. Част от тях са: CnSys, Dais Software, Eurobank EFG Group, INGBank, HP, Nemetschek, Novell, Siemens, Software AG, Sutherland Global Services. Bulwork разполага с най-обширната актуална база данни от автобиографии на квалифициран персонал в сверата на информационните технологии, телекомуникации и инженерни дейности в България. Компанията предлага и други услуги в сферата на подбор на персонал – различни по същността си анализи, проучвания и изследователска дейност върху развитието на пазара на труда в България.
11. АЙГЕР ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Продукти и услуги в областта на тютюневата индустрия: проектиране и производство на машини, възстановяване и модернизиране на машини и оборудване, производство на резервни части, инженерингов сервиз.
12. ТЕЛЕСОФТ КОНСУЛТИНГ ООД

Фиpма "Телесофт Консултинг" ООД е специализиpана в pазpаботване на

софтуеp в областа на мобилните комуникации - Billing (Автоматизирана обработка на фактури за крайни клиенти както и за взаимосвързаността между операторите), Mediation systems (Активиране/Деактивиране на услуги), Revenue Assurance (Системи за осигуряване на приходите), както и консултански услуги в тази област. Подробна информация относно предлаганите от нас решения е публикувана на нашата интернет страница www.telesoft-consulting.com.
13. Д-БРОС ООД

Д-Брос ООД е българска технологична компания, която разработва нови софтуерни технологии. Основана през 2002 година, фирмата е спечелила признанието и уважанието на своите клиенти и партньори с качествената си работа.

Фирмата работи изцяло за световния пазар, като нейни продукти и услуги се използват от стотици хиляди потребители всеки ден.

 

Mikogo - www.mikogo.comЛесен за употреба, много-платформен инструмент за споделяне на екран, подходящ за уеб-конференции, онлайн срещи или отдалечена поддръжка.

 

Audio Compass – www.audiocompass.comVoice Over IP (VoIP) технология за кристално чист звук. Стотици хиляди радио слушатели в САЩ всеки ден слушат радио благодарение на Audio Compass

 

BROSIXwww.brosix.com

Инструмент за чат и съвместна работа, подходящ за всекидневна бизнес комуникация и забавление. Бросикс печели награди за най-добър ИМ в две последователни години.14. SEEBURGER INFORMATIK

Зеебургер Информатик ЕООД e дъщерно дружество в България, основано от SEEBURGER AG, Германия през 1999 г. Стратегическата цел на българския клон е разработването на интеграционен софтуер в помощ на бизнес партньори с цел оптимизиране на бизнес процесите в дадена организация, както и извършване на консултантски услуги в Европа и Америка от български специалисти. Екипът от програмисти спомага за това компанията днес да е един от лидерите в областта на B2B интеграцията

През 2008 г. компанията основава нов офис и в гр. Пловдив и вече близо 80 служители в България допринасят за общия положителен имидж на SEEBURGER под мотото: We are SEEBURGER
(Описанието на дейността на компанията ще бъде включено в обобщен материал с информация за всички участници, който ще бъде разпратен преди мероприятието до Студентския съвет и до регистрираните студенти.)
15. SEEEMS SOLUTIONS Ltd – СИИИМС СОЛЮШЪНС ЕООД

Разработване и подръжкана на Seeems Framework, Seeems Cms, Seeems Shop. Уеб проекти на база на системи за управление на данни.


16. ”ИНГЕГРАЛ УЪРК ЕНД ТРАВЪЛ” ООД

Студентски програми за културен обмен

Стажове по специалността в САЩ

Образователни програми в чужбина

ISIC карти за студентски намаления в България

и чужбина


17. ОРАК ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Орак Инженеринг е софтуерно консултантска компания, основана през 1996 г. в гр. Пловдив. Основната дейност на компанията е проектиране, изграждане, поддръжка и развой на софтуерни бизнес решения за туристическия сектор и търговията на дребно и едро. Фирмата разполага с офиси, обхващащи цялата територия на страната, както и офиси и представителства в Европа, Русия, САЩ, Обединени Арабски емирства.

Фирмата посреща предизвикателствата  на непрестанно променящия се  бизнес климат с иновативност и визия за бъдещето. Програмите на компанията са изградени посредством най-съвременните технологии в софтуерното инженерство. В тях е вложен дългогодишният  опит на екипа, клиенти и партньори. В резултат, продуктите на ОРАК Инженеринг отговарят на високите стандарти и динамиката на съвременната бизнес реалност и могат да обхванат всяка специфика на сферите, за които за предназначени – Туризма и Търговията.
18. “ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ” АД – клон ПЛОВДИВ

Разработване и внедряване на информационни системи за управление на бизнес-процеси; Изграждане и управление на бази данни; Поддържане и сервиз на софтуер и хардуер.


19. ФИНКОР ООД

Финкор ООД се занимава с разработка и поддръжка на уеб базирани приложения, обслужващи сферата на финансите и управлението на процеси и контрол на документи. Наши клиенти са големи европейски финансови институции, правителствени агенции и международни фирми.

Финкор работи по амбициозни и предизвикателни дългосрочни проекти и има над 10-годишно присъствие на пазара.
20. m+w MEDIANETWORKS ЕООД - м+в МЕДИАНЕТУЪРКС ЕООД

Предпечатна подготовка на дигитални изображения (маскиране, ретуш, цветова корекция), онлайн услуги (онлайн каталози, флаш анимиране, разработване на уеб сайтове и уеб приложения, разработване на мобилни приложения) и други услуги, свързани с информационни технологии.


21. АЙКАД ИНФОТЕХ

Фирма Хайкад Инфотех е проектантска и инженерно-консултантска компания, работеща в областта на подготвителната конструкция. По-специално ние разработваме компютърни модели (CAD) на отделни детайли, както и на сложни системи от множество компоненти с помощта на компютърни програми. След изготвянето на виртуалния модел изделието или съоръжението, ние симулираме якостните му характеристики и откриваме евентуални проблеми в ранен етап на неговата разработка. В рамките на нашите проекти със партньори от Западна Европа често кооперираме и с производствени предприятия в България.

Нашата фирма е също така официален дистрибутор на CATIA V5 и на останалите решения от продуктовата гама на фирма Dassault Systemes (www.3ds.com) ENOVIA Smartеam в България. CATIA е CAD система от най-висок клас, която отговаря на високите изисквания за разработка на висококачествени изделия. Употребата на CATIA повишава производителността на процеса на разработка на изделията и прилежащата екипировка и носи значителни икономически предимства на предприятията.

Едно също така интересно решение е програмата ENOVIA Smartеam. Със нейна помощ се постига цялостно управление на конструктивната, производствената информация чрез единна база данни. ENOVIA Smartеam дава възможност за управление на Жизнения цикъл на произвежданите изделия, както и пълна проследяемост на всичките му етапи.
Каталог: content -> files
files -> First name: Peyo Last name: Ralinsky Company
files -> Да заминем на професионален стаж с аиесек!!!
files -> Екологична оценка и swot анализ Екологична оценка на проект на План за управление на речните басейни в Дунавски район за басейново управление
files -> Авиомеханици
files -> Екологична оценка и swot анализ – Оценка за съвместимостта на План за управление на речните басейни в Дунавски район за басейново управление
files -> Доц д-р Иван Николов Шопов 37. Shopov I


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница