Хасай Алиев Ключът към саморегулиранетоPdf просмотр
страница1/89
Дата20.01.2023
Размер0.77 Mb.
#116336
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   89
Хасан Алиев- Ключът към саморегулирането
Свързани:
Неозаглавена презентация, Неозаглавена презентация, Как избавиться от сахарной зависимости, инструкция


1
Хасай Алиев
Ключът към саморегулирането
(Уникални техники за саморегулиране и постигане на пълна вътрешна хармония)
Кратка справка
Полезност! Министерството на здравеопазването и Министерството на образованието на Руската федерация препоръчват този метод за обучаване в навици за защита от стреса и преумората, за възстановяване, както и за развиване на търсещата (творческата) активност на мозъка, за повишаване качес- твото на обучението и хармонизиране на междуличностните отношения.
Официално признание. Ключът е проучван в много от най-големите научноизследователски институти в Русия, свързани с проблемите на психологията, медицината, обучението, спорта, производството, включително в Института по психология към Академията на науките на СССР, Института по експериментална и клинична медицина, Института по обща и съдебна психиатрия „Сербски", институтите по биофизика, микрохирургия на окото, машинознание и в много други учреждения и организации.
Като се използват техниките на саморегулирането, се стимулира изработването на ендорфин и се регулира хормоналният баланс, като в резултат от хармонизирането на вътрешните системи потребността на организма от кислород намалява с около 20%, а възстановяването на организма след интензивен умствен и физически труд става неколкократно по-бързо.
Резултати, с които се характеризира прилагането на метода: устойчиво подобряване на самочувствието, съпроводено с премахване на хроничната умора и усещанията за безпричинно безпокойство, тревога, на страховете, главоболието и нарушенията на съня, както и по-резултатно мислене и по-ефективна дейност.
Уникалност! Уникалната бързина, с която се получават нагледни резултати, голямата достъпност на метода и широкото му практическо приложение са отбелязани с престижната награда на XI международен симпозиум по системни изследвания, информатика и кибернетика в Баден-Баден, Германия, през 1989 година.


Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   89
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница