Хасковска търговско-промишлена палатаДата31.05.2017
Размер120.17 Kb.

ХАСКОВСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА

бул. Раковски 9, 6300 Хасково, тел./факс: 038/66 55 02, e-mail: hcci@bcci.bg


ул. Трапезица 6, ет. 1, 1000 София, тел: 02/ 988 55 26, факс: 02/986 51 46, e-mail: hcci@mbox.contact.bg

ДО

ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР/УПРАВИТЕЛЯ
ОТНОСНО: ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ОПОЗНАВАТЕЛНА ДЕЛОВА МИСИЯ ДО TАЙЛАНД – КАМБОДЖА – ВИЕТНАМ – МАКАО-ХОНГ КОНГ

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Имам удоволствието да Ви информирам, че Хасковската Търговско-промишлена Палата (ХТПП) организира опознавателна делова мисия в периода от 15 до 30 ноември 2009 г. до Тайланд – Камбоджа – Виетнам – Макао – Хонг Конг.


П Р О Г Р А М А

TАЙЛАНД – КАМБОДЖА – ВИЕТНАМ – МАКАО-ХОНГ КОНГ

(15 Days / 13 Nights)

Ден 1 15.11.09 неделя.

  1. Излитане от летище София, II терминал

20.40 Кацане в Истанбул

23.40 Излитане за БанкокДен 2 (16/ 11/ 09) понеделник

Бангкок - Пристигане

О,В

PM: 14.30 Посрещане на летището с автобус и екскурзовод, обяд с пакетирана храна в автобуса, трансфер до хотела. Разходка с кораб по река Чаофая, ....Посещение на Ват Арун (Храм на Изгрева) , връщане в Банког , вечеря в местен ресторант. Alcazar show (травеститна шоу програма) Нощувка н Банкок.

Royal Benja www.hotels2thailand.com , Prince Palace www.princepalace.co.th,The Palazzo www.princepalace.co.th, The Grand Ayutthaya
Ден 3 (17/ 11/ 09) вторник


Бангкок –Целодневна обиколка на града.

З, О, В

AM: Закуска в хотела; посещение на 5 -тонната статуя на Златния Буда в Уат Тримит, разглеждане на най-посещаваните забележителности на Бангкок като великолепния Кралски дворец и Храма на Изумрудения Буда, Света на Сафарито или Сиам Парк Сити, обяд студен бюфет( www.siamparkcity.com  ) посещение на Royal Gems (Кралските съкровища).

PM: Свободно време за пазаруване. Вечеря с местен ресторант. Нощувка в Банкок.


Ден 4 (18/ 11/09) сряда

Бангкок – Отпътуване

З,О,В

Закуска в хотела. Посещение на Змийска ферма, трансфер до площад Seacon за пазаруване; обяд с купон в шопинг-центъра. Свободно време . В 13.00 трансфер до летището,, Заминаване за Сиенриеп в 15.20

Пристигане в града на Световното наследство, Ангкор Ват!  Превоз и екскурзовод ще ви чакат на летището, за да ви закарат до хотела за настаняване. Вечеря в местен ресторант. Нощувка в Сием Риеп .Ден 5 (19/ 11/ 09)

четвъртък

АНГКОР ТОМ – АНГКОР ВАТ

З, О, В

AM: След закуска в хотела посещение на прочутия старинен замък Ангкор Том в Ангкор Том последната столица на империята, Байон-Бафун, Терасата на слона, Phemean Akas, Храма на прокажения крал, което включва и 15-минутна разходка на слон от Южната порта на Ангкор Том до Байон.. Връщане в Сием Реип и обяд в местен ресторант.

PM: Посещение на изумителния Ангкор Ват. Наблюдаване на залеза от върха на хълма Бакенг. Вечеря в местен ресторант. Нощувка в Сиен Риеп.

TARA ANGKOR 4*  (deluxe room)

www.taraangkorhotel.com or

Empress Angkor (dlx), Ree Hotel (dlx city view) ,Somadevi Angkor (dlx) or similarДен 6 (20/ 11/ 09) петък

СИЕНРИЕП – ПНОМ ПЕН , ОБИКОЛКА ИЗ ГРАДА

З,О,В

AM:  След закуска трансфер до летището или пристанището за отпътуване към Пномпен. Пристигане, настаняване в хотел. Обяд.

PM: Посещение на Царския дворец, Сребърната пагода, Националния музей и Руския пазар. Вечеря в местен ресторант.  Нощувка в Пном Пен.

Sunway hotel (Sup. Room) or similar

Phnom Penh Hotel (sup),Cambodiana Hotel (sup) or similarДен 7 (21/ 11/ 09)

събота

ПНОМ ПЕН - ГРАД ХОШИМИН

З,О,В
AM: След закуска свободно време до трансфера към летището за полета към град Хо Ши Мин.

10. 00 Кацане на летище Тан Сон Нат. Посрещане и трансфер до хотела. Обяд.

13.30: Среща във Виетнамската търговско-промишлена палата. /по желание/

Обиколка на град Хо Ши Мин: Катедралата Нотр Дам, Централната поща, Вечеря в плуващ ресторант /на туристически кораб/, за да се види нощен Сайгон. Нощувка в Хо Ши Мин.MAJESTIC 5* (deluxe room)

www.majesticsaigon.com.vn or similar

Ден 8 (22/ 11/ 09) неделя


ХОШИМИН – КУ ЧИ

З, О, В

**** AM: Закуска, разглеждане на града, посещение на Двореца на обединението, Музея ня войната. Обяд.

Следобед разглеждане на тунелите Ку Чи на75 км. северозападно от град Хо Ши Мин, мрежа от тунели на 3 нива с дължина 200 км., прокопани от партизаните по време на войната във Виетнам. Почувствайте обстановката под земята, в която партизаните са живели, и как са се сражавали, промушвайки се на повърхността през тесни процепи. Отгоре лежат отломки от повалени американски самолети и танкове.PM: Връщане в Хо Ши Мин. Почивка и свободно време за пазаруване на пазара Бен Тан. Вечеря и нощувка в Но Ши Мин.

Ден 9 (23/ 11/ 09) понеделник

ХО ШИ МИН – МИ ТХО

З, О, В

AM: : След закуска пътуване с автобус до Ми Тхо, първият бързо развил се град по делтата на река Меконг, удобно двучасово пътуване пред плодородни оризови поля. Ще се насладите на круиз с корабче и гребни сампани, ще видите как се трудят месните жители по притоците на река Меконг. Ще се разходите из островчетата с овощни градини, където може да се вкусят почти всички тропически плодове на Южен Виетнам. Освен това ще имате възможност да видите как хората отглеждат плодните дръвчета и събират мед от градините. Ще опитате кокосовото мляко, сезонните плодове, меден чай и обяда с отличната виетнамска кухня.

PM : Връщане в Хо Ши Мин. Вечеря. Нощувка.

Ден 10 (24/ 11/ 09) вторник

ХО ШИ МИН – ХАНОЙ – ХАЛОНГ БЕЙ

З, О, В

AM : След закуска трансфер до Международното летище Тан Сон Нат и полет до Ханой. Отпътуване за Халонг, настаняване на борда на туристически кораб и обяд. Живописният залив Халонг (което на виетнамски означава „Драконът се спуска към морето”), обхваща повече от 3000 варовикови островчета , които се издигат от кристалните изумрудени води и крият красиви пещери. Фантастично пътуване из залива и посещение на Кучешкия остров, Острова на Тамяновата урна, Остров Га Чой, Острова на Пръста, Хоа Куонг, Пещерата на изненадите, плаж на Титоп бийч, пещерата Луон, Острова на Костенурките, Острова на Човешката глава и др.

PM 18.00: Вечеря на борда. Нощуване на туристически кораб /джонка/ в Халонг с възможности за риболов.

HAI LONG JUNK www.halongjunk.com


Ден 11 (25/ 11/ 09) сряда

ХАЛОНГ БЕЙ - ХАНОЙ

З, О, В

AM: След закуска отпътуване за Ханой..

PM: По пътя към Ханой отбиване в провинция Бак Нин, з а да се научите повече за виетнамската история и култура. От село Дин Банг няколкоминутно пътуване с волска каруца или файтон, теглен от коне, до Храма До. Издигнат по време на династията Ле, този храм е бил неколкократно изменян, но. Основно реконструиран през 17 век по времето на царуването на Ле Трунг Хунг. Посещение на „Куан Хо”, традиционно музикално фолклорно шоу. . Обяд в местен ресторант.

Връщане в Ханой, посещение на 36 Olds Street, Езерото на сабята, Храма Нгок Сон. Вечеря и водно куклено шоу. Нощувка в Ханой.FORTUNA HOTEL ROH ( near Hanoi Hotel)

www.fortunahotels.com or similar
Hanoi hotel www.flowergardenhotel.com.vn


.

Day 12 (26/ 11/ 09)

четвъртък

ХАНОЙ – НИНБИН - ХАНОЙ

З, О, В

AM: След закуска посещение на мавзолея на Хо Ши Мин, Храма на литературата, обяд в ресторант.

PM: Пътуване до Нин Бин, 100 км южно от Ханой, посещение на Хоа Лу, старата столица на Виетнам до 10 век. Придвижване със сампан (малка лодка) до пещерата Там Кок, известна като Трите пещери по течението на Нго Донг. Местността наподобява на Халонг бей с хилядите си езера. Връщане в Ханой, вечеря, шопинг. Нощувка в Ханой.

Ден 13 (27/ 11/ 09)

петък

ХАНОЙ – ХОНГ КОНГ - МАКАО

B, L, D

AM: След закуска трансфер до летище Ной Бай за полета до Хонг Конг.

08.20 Излитане, 11.30. кацане в Хонг Конг; Посрещане от екскурзовод на Хонгконгското летище . По пътя се минава през Grand Tsing Ma Bridge –Големия мост Цинг Ма; Обяд; трансфер до кея WHAFT , за да се вземе ферибот в 14:30 за Макао Настаняване във Venetian hotel в Макао. www.venetianmacao.com

.PM: Вечеря и свободна разходка из Макао или посещение на Venetian Casino .
Day 14 (28/ 11/ 09)

събота

МАКАО – ХОНГ КОНГ

B, L, D


AM : Закусука в хотела; посещение на Храма А Ма /старото име е Ма Цу/, най-древния храм в Макао с 5 вековна история; Сам Ба Ситг Цик са останки от защитните стени на Свещените Руини на Катедралата Св. Павел / Sacred Ruins of St Paul's Church /. Обяд, трансфер до пристанището ,WHAFT отпътуване за Хонг Конг. Посещение на Изложбения център на Хонг Конг, знаковите за града Golden Bauhinia Square /Площад Голдън Баухиния/, Булеварда на звездите /Аvenue of Stars/; разходка сред звездите по алеята на славата; фабрика за скъпоценни камъни;

PM Вечеря на кораба, бърза обиколка на пристанището на залива Виктория бей, където всяка вечер може да се види Laze’s Building Show. Връщане в

BP INTERNATIONAL Hotel 4* или друг от същата категория.

www.bp international hotel hong kong reviews.com


Ден 15 (29/ 11/ 09)

неделя

ХОНГ КОНГ - ИСТАНБУЛ

З...В


AM : Закуска в хотела, свободно време, пазаруване, забавления..

10.00 Среща -разговор в Съвета по развитие на търговията – Хонг Конг.

11.30 - Обяд самостоятелно, за лична сметка

12.00 Чек-аут от хотела; Имате възможност да предприемете изпълнено със забавления пътуване до Нгонг Пинг 360 – незабравимо туристическо преживяване, което включва 5.7 км пътуване по въжена линия до платото на Нгонг Пинг на 500 м надморска височина и достигане до селото Нгонг Пинг и статуята на Гигантския Буда (Tian Tan Buddha Statue), разположена сред пасторалното великолепие на остров Лантау. Това изумително пътуване започва от Тунг Чунг в близост до летището, откъдето се взема въжената линия за платото Нгонг Пинг . По време на 25 мин. пътуване ще имате възможност да се насладите на 360-градусов панорамен поглед към Южно китайско море, Международното летище Хонг Конг, растителния и животински свят на остров Лантау и накрая страховитата статуя на Гигантския Буда, най-високата бронзова статуя на открито. В Нгонг Пинг ще се възхитите от традиционната китайска архитектура, където /срещу допълнително възнаграждение/ може да участвате в две атракции – Разходка с Буда по стъпките на Сидхарта Гаутама към познанието, и Театъра на маймунските приказки; изумителна и забавна притча. Ще научите всичко за чая и изкуството на чаепитието в Чайна Хаус . :Може за разгледате статуята на Буда отблизо и да посетите Манастира По Лин. Недалеч се намира Пътеката на мъдростта, старинна молитва изписана върху редица от дървени стълбове.PM: Вечеря в ресторант в 18.00 ч., трансфер до летището.

23.15 ч. Излитане за Истанбул

Ден 16 (30/ 11/ 09)

понеделник

ИСТАНБУЛ - СОФИЯ05.20 . – Кацане в Истанбул

08.30 – Излитане за София

09.45 – Кацане в София


ПАКЕТНА ЦЕНА: 3000 ЕВРО /ЗА ВЪЗРАСТЕН(в двойна стая)

  


HOTEL

ДО 20 ДУШИ

Доплащане за единична стая

****

3000 ЕВРО

580 Евро

 
Тази цена включва:


 • Уреждане на пребиваването в Тайланд, Камбоджа, Виетнам, Макао и Хонг Конг съгласно програмата

 • Нощувки в 4-звездни хотели на база двойна стая/ спалня. В Макао Venetian Хотел е 6 звезди.

 • Пътувания частни автобуси с климатична инсталация

 • Храна и екскурзии съгласно програмата

 • Всички входни такси съгласно програмата

 • Екскурзовод с английски език

 • Самолетни билети и летищни такси София – Истанбул .- Банкок; Бангкок – Сием Реап, Пном Пен – Хо Ши Мин, Хо Ши Мин – Ханой, Ханой – Хонг Конг, Хонг Конг – Истанбул - София.

 • Нощувка на кораб в Халонг

 • Вода, салфетки в автобуса;

 • Такса за слон и файтон с коне

 • Входни такси съгласно програмата

 • Куан Хо – традиционно музикално шоу във Виетнам

 • Застраховка за цялото пътуване


Посочената цена не включва:


 • Сервиз на екскурзовода и шофьора и други разходи 5usd/човек/на ден.

* Могат да настъпят промени в цената само при промяна на самолетните тарифи и летищни такси.


За да получим визи за Тайланд, Камбоджа и Виетнам е нужна покана от организаторите, която ще ни бъде изпратена след внасяне на банков депозит от 2000 евро на човек до 30.09.2009.

Остатъкът от сумата 1000 Евро ще трябва да бъде внесена до 28.10.2009 г.

ЗА ВИЗИТЕ СА НЕОБХОДИМИ ОБЩО 8 СНИМКИ ПАСПОРТЕН ФОРМАТ!

Моля желаещите да се включат в деловата мисия да изпратят попълнена приложената Заявка-договор в срок до 30.09.2009 г. /сряда/ на e-mail: hcci@bcci.bg или на факс: 038/ 66 55 02.

ПЛАЩАНЕТО може да бъде извършено на касата на Хасковската търговско-промишлена палата или по следните банкови сметки:

IBAN: BG27CBUN91951040022373 – в Евро

BIC: CBUNBGSF при ТБ МКБ Юнионбанк АД - Финансов център Хасково.
IBAN: BG78CBUN91951000021565 – в Лева

BIC:CBUNBGSF при ТБ МКБ Юнионбанк АД- Финансов център Хасково.
За допълнителна информация: Людмила Колечкова – тел. 02/ 988 53 11

За плащания: Елиза Хубенова тел. 038/ 66 11 12


24.09.2009 г. С УВАЖЕНИЕ,
Янчо Янев

Председател на ХТПП
Каталог: download -> 2009
2009 -> Програма 10 11 февруари 2009 г. Гр. София, Конферентна зала на хотел „Диана-3 Лектори
2009 -> Календар на срещите : 19 март 2009г., 11. 00-13. 00/15. 00-17. 00
2009 -> Програма за посещението на бизнес делегацията в Израел от 4 до 9 май 2009г
2009 -> Българо-словенски бизнес форум 19. 05. 2009 г. /вторник
2009 -> Изложение за възобновяема енергия в Индия 1 5-ти международен конгрес за ее и веи за Югоизточна Европа, София, 6-8 април 2009
2009 -> Министерство на икономиката, енергетиката и туризма център на п ром и
2009 -> T. C. Sofya büYÜkelçİLİĞİ Tİcaret müŞAVİRLİĞİ
2009 -> Бизнес форум българия-нигерия


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница