Helloween ще се срещнат с феновеДата02.08.2017
Размер10.47 Kb.
#27058

H
elloween ще се срещнат с фенове


Десет от най-запалените фенове на Helloween ще се срещнат лице в лице със своите идоли, ако спечелят от игра в музикалния портал Avtora.com. Двама пък ще получат билети от играта в M.dir.bg.

Концертът на Helloween в София на 2 декември е с начален час 20:00 и ще продължи 120 минути. Според изрично изискване на групата за шоуто в Зимния дворец Агенция “ПРИМА” е осигурила специална дървена конструкция, в черно, за декор на сцената.
Бандата пристига в София късно вечерта на първи декември, след концерт в Полша в състав Andi Deris /вокал/, Markus Grosskopf /бас китара/, Michael Weikath

/китара/, Sascha Gerstner /китара/, Stefan Schwarzmann /барабани/. Helloween ще бъдат придружени от 8 души технически екип, тур мениджър, двама саунд техници, шестима китарни техници и шеф осветление.


Концертът на Helloween е с продължителност минимум час и 15 мин. За реализиране на мащабната продукция бандата изисква електрическа мощност 360 kw, като само 200 kw от тях са за светлинното шоу.


Helloween

Германия
състав:

Kai Hansen , Michael Weikath , Markus Grosskopf, Ingo Schwichenburg , Michael Kiske

стил:

Рок

История: Helloween
Helloween са една от бандите допринесли най-много за развитието на хеви метала през 80-те години.

Бандата се сформирана в Хамбург през 1984-а от китариста Michael Weikath, китариста и вокалист Kai Hansen, бас китариста Markus Grosskopf и барабаниста Indo Schwichenburg .Дебюта им на музикалната сцена е през 1985-а с едноименния им албум, а първия им голям успех идва година по-късно с албума “Walls of Jericho”.


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница