Honda на Автомобилен салон София 2015



Дата28.03.2017
Размер25.71 Kb.
#17910





Бюлетин 48

Honda на Автомобилен салон София 2015

За пръв път у нас бяха представени двата автомобила Honda HR-V и новият компактен градски Jazz. Останалите модели – Civic и CR-V - също бяха премиерно представени пред българската публика през 2015. За съжаление поради високото търсене в България не успя да пристигне Honda Civic Type R.

Продажбите на Honda HR-V в Европа стартираха това лято. HR-V е уникален кросоувър с нов по-динамичен стил, но с изключителни възможности по отношение на вътрешните трансформации и удобство, съчетани с динамично пътно поведение и ефективно задвижване. HR-V предлага избор от два двигателя –отзивчивия и ефективен 1.5 I-VTEC бензинов двигател с 130 к.с. и икономичния 1.6 I-DTEC дизелов двигател с 120 к.с.

Двигателите са куплирани с 6-степенна механична трансмисия, като 1.5 I-VTEC се предлага и с безстепенна CVT автоматична трансмисия. И двата двигателя имат ECON режим и Старт-стоп система, които минимизират разхода на гориво и помагат за намаляване на емисиите на CO2 до 104 г/км.

Третото поколение Honda Jazz пристига в България за изложението през 2015 г. Автомобилът е със смели решения, още по-изискан външен и вътрешен дизайн, с ненадминато вътрешно пространство и гъвкавост. Новият Jazz запазва класическия силует на Jazz, нo се отличава със съвременен стил, включително с мощно ново лице и със стилни линии. Jazz ще бъде оборудван с новия мощен и ефикасен 1.3-литров бензинов двигател от серията Earth Dreams Technology. Пакетът Advanced Driver Assist System, който работи с камера и радар, е в основата на цялостен списък от нови съвременни технологии за безопасност, които се въвеждат в новата продуктова линия на Honda през 2015 и ще могат да се разгледат не само в големите представители на марката (Civic и CR-V), но и в компактния градски Jazz.

Honda CR-V вече се е утвърдил в цял свят като един от най-популярните компактни SUV автомобили. В периода след появата му на пазара през 1997 г. в Европа са продадени над 750,000 автомобила от този модел, като почти 50,000 от тях са продадени в рамките на 2014 година. CR-V беше най-продаваният SUV* през първите девет месеца на миналата година. Този модел има фундаментално значение за успеха на Honda в Европа, а всеобхватните подобрения в четвъртото поколение на CR-V ще го направят още по-привлекателен. Основните отличителни характеристики на CR-V 2015 включват нов дизелов двигател и 9-степенна автоматична трансмисия, благодарение на които е постигнато безпрецедентно съотношение на мощност към разход на гориво; технология за безопасност, която се прилага за първи път в света; нова комуникационна и информационно-развлекателна система; както и усъвършенствано окачване с оптимизирани NVH характеристики (за шум и вибрации) – за по-прецизно и същевременно динамично шофиране. CR-V 2015 е част от вълната усъвършенствани автомобили Honda от следващо поколение, демонстриращи авангардния подход на компанията за прилагане на технически решения и технологии, които подобряват живота на клиентите.

Моделът Honda Civic за 2015 г се радва на напълно освежен дизайн. Както Civic,така и Civic Tourer, са с подобрен екстериорен дизайн на предницата, който придава отличително ново излъчване на модела, акцентирано с нови фарове с интегрирани дневни светлини и нова аеродинамично оформена предна броня. Civic Hatchback е също така с нови задна броня и странични престилки, черен заден спойлер и комбинирани задни LED светлини. Civic 2015 е с просторен интериор,предлагащ гъвкави решения –характеристики, с които този модел е известен и които са водещи за този клас автомобили – включително багажно отделение с ненадминат обем от 477 литра при Civic Hatchback и 624литра при Civic Tourer (при изправени седалки и за двата модела).

Дебют за Honda Connect

Изцяло новата аудио-информационна система Honda Connect ще направи своята премиера в гамата модели на щанда по време на изложението. Honda Connect предлага удобно управление и комуникационни възможности по време на пътуване, а основните функции включват например AM/FM, DAB и Internet Radio, Bluetooth интерфейс, навигация в интернет, сателитна навигация и камера за задно виждане при паркиране. Honda Connect е съвместима с Android 4.0.4, най-популярната операционна система за смартфони, и позволява да се използват популярните начини за управление – докосване и плъзгане с пръсти върху 7-инчовия сензорен екран.







Каталог: pi files -> 2015
2015 -> Jiangling T7 e с двигатели от Isizu, а производството му започва от другия месец
2015 -> Пресинформация 28 май, 2015 година Opel е лидер по внедряването на Android Auto и Apple CarPlay
2015 -> Infiniti представи специалната версия Q50 Adeyaka Предлага се за трите двигателя на модела
2015 -> Над 10 000 души откриха сезона по драг рейсинг
2015 -> Трите болида Porsche 919 Hybrid ще стартират първи, след тях са трите болида Audi R18 e-tron quattro. Не е изненада, че Porsche доминира в квалификациите на тазгодишното 83-то състезание за издръжливост „24 часа на Льо Ман”
2015 -> Продават Audi Quattro A1 от Група b автомобилът е управляван от Хану Микола
2015 -> Хитовият R8 с 850 конски сили (Видео)
2015 -> Audi загатна за светлините на R8
2015 -> Отмъстителите: Ерата на Ултрон
2015 -> Кобра 11: обади се нов сезон


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница