Hp представи нови цветни принтери DeskJet Предлагат стил и функционалност на цена от едва 69,99 евроДата11.06.2018
Размер19.56 Kb.
#73505
HP представи нови цветни принтери DeskJet
Предлагат стил и функционалност на цена от едва 69,99 евро
HP Inc. представи многофункционален принтер от ново поколение DeskJet All-in-One – идеалното устройство за винаги свързаните потребители, нуждаещи се от стил. Създаден специално за представителите на дигиталното поколение, които искат да печатат от Facebook, Instagram и пр., новите HP DeskJet 3775 и 3785 са наполовина по-малки от останалите мастиленоструйни принтери в своя клас, но въпреки това съчетават сериозни възможности за печат, сканиране и копиране с лесна мобилна настройка и всичко това на цена от 69,99 евро.

Наскоро обявен за една от 50-те най-влиятелни джаджи на всички времена в класацията на сп. „Тайм“, новият DeskJet принтер предлага най-лесния печат от смартфон или таблет. HP DeskJet 3775 и 3785 не само оптимизират, но и съживяват пространството със своя ярък дизайн в синьо-зелено. Допълнителни разцветки се очаква да са налични до Коледа.

„Потребителите мечтаят за малки, безжични устройства, които се вписват в начина им на живот и им позволяват да останат свързани, социални и продуктивни навсякъде“, споделя Сю Ричардс, генерален мениджър и вицепрезидент на звеното за потребителски печат в HP. „Новият DeskJet на HP преобръща традиционния потребителски печат с иновативния си, забавен дизайн и интуитивна мобилна свързаност от почти всяко устройство или социална мрежа.“

Освен това HP предлага на потребителите от цял свят най-широкото портфолио от решения за дигитален печат – от най-малкия домашен принтер до най-голямата печатна преса в света, позволяващи всяка форма на печатна продукция от снимки през документи до опаковки и панели за обличането на сгради. В рамките на тазседмичното издание на международния панаир „Drupa 2016“ компанията ще представи над 50 решения за дигитален печат с акцент върху иновациите, скоростта, производителността и мощта.

Безпроблемен печат от телефон

Настройката и директният печат от мобилно устройство никога не са били по-лесни, благодарение на софтуерните решения в оперативните системи и мобилното приложение HP All-in-One Remote. Безплатното приложение осигурява ключови функции за безжичен печат, копиране и сканиране през повечето смартфони и таблети, вкл. устройствата на Apple™ и такива с Android™ и Windows®. С Wi-Fi Direct потребителите могат да започнат да печатат веднага от мобилните си устройства, както и да разполагат с достъп до принтера, дори и при липсата на мрежа.Потребителите могат да печатат, споделят и създават персонализирани снимки от Facebook, Instagram, Flickr или директно през телефонната камера или албум с помощта на безплатното приложение HP Social Media Snapshots. HP също така предлага забавната самозалепваща се фотохартия с размер 4х5, създадена специално за Social Media Snapshots и идеална за декорирането на спалнята, гардероба или за споделяне с роднини и приятели. С HP Printbot потребителите на Facebook Messenger могат да печатат с лекота съдържание от разговорите си. В допълнение към лесното отпечатване на снимки и документи, ботът позволява на потребителите да добавят принтери, да печатат от историята на принтера, както и да поръчват консумативи за смяна.

Новите цветни DeskJet 3775 и 3785 ще бъдат налични при избрани търговци на дребно през септември на стартова цена от 69,99 евро.
Каталог: pi files -> 2016
2016 -> Hp inc дава допълнителен тласък на pc гейминга с omen by hp
2016 -> Обновен Gumpert Apollo в Женева
2016 -> Land Rover тегли 108-тонен влак Discovery Sport е екипиран с полу-автономна технология
2016 -> За самоуправление още тази година
2016 -> Sin R1 gt4 стартира в По, Франция
2016 -> Citroеn пуска специален C4 Cactus
2016 -> Шампионска версия за bmw m4 в чест на титлата в dtm
2016 -> Продават Aston Martin db10 на търг Очаква се цената да достигне 1,4 млн долара
2016 -> Psa публикува нов реален разход на гориво Готови за резултатите за 30 модела
2016 -> Continental печели награда за технология


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница