Изкуството на естествената красота и младост HyamaxДата30.03.2017
Размер53.51 Kb.
#18081

Изкуството на естествената красота и младост - Hyamax


Напрегнатото ежедневие, годините, мимиките и дори многото усмивки се отразяват на нашето лице. Всъщност лицето ни е частта от тялото, която извършва най-много действия – то не почива, освен докато спим, но дори и в съня си ние се усмихваме, натъжаваме, държим лицето си върху възглавницата.

Затова и грижите за него трябва да са постоянни и на високо ниво. Естествено това изисква и средства и усилия. Тук на помощ идваме ние от Медефект. Благодарение на патентованата технология на екип от немски, швейцарски, френски, американски и канадски учени и инженери в Швейцария бе създаден Hyamax. Нов дермален пълнител, чиято цена е много под качеството или както казват в сферата на рекламата – качество по-високо от цената. 


Hyamax съдържа естествена хиалуронова киселина, която поддържа кожата мека и влажна. Проектиран и създаден със селективен избор от материали и производствен процес Hyamax е уникален продукт, който се окачествява с невероятни резултати, безопасност и биосъвместимост. 


Hyamax се инжектира в дермата (под кожата) с минимален дискомфорт и отлични резултати. Кожата на лицето ни се влошава с възрастта, става грапава, поради загубата на хиалуронова киселина. Hyamax регенерира кожата с хиалуроновата киселина.


Hyamax е в четири вариации в зависимост от вашите нужди - Hyamax Kiss, Hyamax Deep Line, Hyamax Ultra Deep и Hyamaxis Ultra.

Hyamax Kiss  оформя контура и попълва на устните. Гелът не е пирогенен, което означава, че няма усещане за затопляне или нагряване след инжектиране. Специално проектиран, за да може устните да останат чувствителни и меки. 


Hyamax Deep Line се използва за повърхностни и дълбоки бръчки – като фините линии, бръчките по челото, пачи крак и пери-орбиталните линии.
Hyamax Ultra Deep има по-висок вискозитет и по-дълготраен ефект. Той се използва за дълбоки линии и назолабиални гънки. Гелът повдига на веждите, изглажда ситните бръчки около очите, изправя линията на долната челюст.
Hyamaxis Ultra е напълно резорбируем дермален филър с висок вискозитет за подкожно инжектиране и има за цел да създаде и оформи контура на лицето. Идеален за създаване или възстановяване на загубен обем в области като бузите и брадичката.

NEAUVIA ORGANIC STIMULATE


е уникален в много отношения. Първо и най-важно, съдържа 1% хидроксиапатит! Също така предлага и една от най-високите концентрации на стабилизиран и с висока плътност натриев хиалуронат – 26 мг/мл. Продуктът съвместява свойствата на биологичното действие и биосъвместимостта на хиалуроновата киселина с тези на микросферите от хидроксиапатит, които повишават запълващия ефект и устойчивостта към биоразграждане. Може да се използва за попълване на тъканни загуби и стимулация на колагеновия синтез в зоните на тялото, в които се прилага. Препоръчва се за обемни кореции, повишаване плътността и обема на тъканта, скули, ръце и колене; Може да се прилага във всички зони на тялото, които имат нужда от запълване. Препоръчителна техника за приложение – подкожно.

Свойства Хидрогел с хиалуронова киселина от непатогенен за човека бактерии.Съдържа микросфери на калциев хидроксиапатит, които стимулират производството на колаген.Иновативна технология за ефективно високо пречистване, без използването на органични разтворители.Гелообразната структура, подобна на структурата на кожната тъканПредимства


  • Отлична еластичност, биосъвместимост, без миграция.

  • Нисък риск от имунни реакции.

  • Естествен външен вид.

  • Силно обемен продукт с дълготраен резултат.NEAUVIA ORGANIC INTENSE


е монофазен хидрогел с най-висока концентрация на хиалуронова киселина – 28 мг/мл. Може да се използва за запълване на тъкани, обемно моделиране, както и за подобряване на хидратацията и изглаждане на кожата, особено в лицевата област, но също и в месестата част на ушите, устните, върховете на пръстите и гениталната област.

„Калциевият хидроксиапатит влияе положително върху еластичността и плътността на кожата”Препоръчително приложение – подкожно.
Свойства Хидрогел с хиалуронова киселина, извчечена от нов вид не-патогенни бактерии Bacillus subtilis.Съдържа микросфери на калциев хидроксиапатит, които стимулират производството на колаген.Иновативна технология за ефективно високо пречистване, без използването на органични разтворители.Гелообразната структура е подобна на тази на кожната тъкан.

Предимства Отлична еластичност, биосъвместимост, без миграция.


Високо пречистен продукт -Нисък риск от имунна реакция.Естествен външен вид.

ВАЖНИ СЪСТАВКИ-Хиалуроновата киселина е естествен полизахарид, който изгражда структурата на тъканите и спомага за оптималното функциониране на множество органи в човешкото тяло. Хиалуроновата киселина е широко използвана в медицината и фармакологията поради нейната биосъвместимост, биоразградимост и различни биологични функции. Тя позволява да се подобрят вече съществуващи продукти или да се създадат други, напълно нови. Хиалуроновата киселина се извлича от различни изходни материали, които влияят на нейната чистота. Ако е с животински произход, тя може да съдържа ксеногенни протеини, които да причинят редица нежелани реакции в човешкото тяло. Поради това, чистотата на хиалуроновата киселина е от изключителна важност за нейната безопасност, когато се прилага при хора. Киселината, извлечена чрез Bacillus subtilis гарантира такава чистота. С помощта на уникален процес на пречистване, който се извършва във вода, хиалуроновата киселина, произведена от Bacillus subtilis сe извлича директно. При технологии, използвани от други производители, киселината се произвежда чрез Streptococus, и се отлага по клетъчните стени под формата на външни капсули, поради което впоследствие трябва да се извлича чрез използването на органични разтворители, които може да представляват риск за здравето. BACILLUS SUBTILIS Изключителните здравни качества на Bacillus subtilis са известни отдавна. В Япония се използва за ферментация на сварените соеви зърна, съставка на натто – традиционна закуска в Страната на Изгряващото Слънце.

ХИДРОКСИАПАТИТ


Естественa минерална форма на калциевия апатит. Съдържа се в структурата на човешките зъби и кости. Поради превъзходната си биосъвместимост, биологичнa активност и костно-изграждащи свойства широко се използва за запълване на костни кухини и като покритие за метални части на протезни импланти. Изпитвания, проведени с мишки в катедрата по човешка анатомия в университета в Лече, Италия показват, че сферичните частици на CaHa стимулират синтеза на колаген в тъканите*. В допълнение, когато хидроксиапатитните микросфери са поставени в хидрогел те за разлика от други продукти не се разпpъсват, а това предотвратява свиването и образуването на грануломи в кожата. PEG

Един от основните елементи в процеса на производство на хидрогела е агентът за кръстосано-свързване на хиалуроновата киселина. За разлика от другите широко използвани вещества (като BDDE, DVS), полимерът PEG е едно от първите стабилизиращи вещества в света, което не води до образуване на вредни субстанции, причиняващи странични реакции.СТРУКТУРАМонофазният гел остава кохезивен във вода. Поради своята 3D структура е гъвкав, здрав и устойчив на натиск. Това позволява да се поддържа подходящата форма и забавя деградацията.
*Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница