Изложение в Маями. Източник: moto bgДата31.01.2017
Размер8.79 Kb.
#13895
Новина

Ducati и Cigarette направиха лодка

Моторницата Cigarette Racing 42X Ducati Edition дебютира на яхтено изложение в Маями.

Източник: moto.bg

Сайтът moto.bg си задава въпроса как го правят Ducati? А ето и отговорът. Разпространяват марката си върху всичко! Единственото, което липсва в мърчъндайза на италианския мото производител e тоалетна хартия с логото му върху нея.

Ducati и американският производител на високоскоростни и много скъпи моторни лодки Cigarette, обединиха усилията си, за да създадат моторницата Cigarette Racing 42X Ducati Edition. Припомняме, че преди време подобен проект бе и 46 Rider, вдъхновен от SLS AMG.

С мощност от 2200 к.с., идващи от два отделни двигателя Mercury Racing, всеки с по 1100 к.с. Окраската на модела е в стила на Ducati – бяло с червена състезателна ивица. Уютът на вътрешния интериор в бяло с червени акценти е подсилен от специално създадена от JL Audio стерео уредба. Изключителната творба ще бъде показана официално пред публика на международното яхтено изложение Mеnage of Motorsports в Маями.

Дали ще се обвържат яхтите с моторите тази година и дали ще може да видим Валентино Роси и Ники Хейдън да се препичат на палубата и да танцуват под звездите при звуците от JL стереото, когато ще пристигнат на пристанище Мисано Адриатико, за да участват в следвашия кръг в MotoGP?Агенция Speed-Press


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница