Изменения към пп скиптър 10. 05. 2007г (Версия 43) Модул ддсДата03.01.2017
Размер13.46 Kb.
#11725
Изменения към ПП Скиптър 10.05.2007г (Версия 1.43)

Модул ДДС

В описанието на дневници (RTF, XLS), в заглавната част е дадена възможност да се впише Код 70 - наименование на предприятието. Данните се вземат от декларацията - ако има ред в нея - или от "Данни за предприятието", когато декларацията не е попълнена.

Актуализиран е формата на файла за VIES декларацията в частта “Основен запис”.

Коригиран е контрола на Идентификационните номера на контрагенти от Румъния.

Записа на данни на магнитен носител е коригиран, така че да не се съобразява с регионалните настройки за числата, а да ги записва с разделител ТОЧКА между цялата и дробната част.

Документи


Във филтъра на документи е добавена релация “РАЗЛИЧНО”. Чрез нея може да се направи извадка - например за всички документи, които не са ФАКТУРИ.

Бланки


Дадена е възможност за описание, съхранение и ползване на бланки, съдържащи символи в различни шрифтове.

Документ (Нов, Редакция, Копиране)


За изборните полета в основната информация на документите е дадена възможност за активиране на избора чрез комбинацията Ctrl и Enter.

В прозорец “Аналитично разпределение” е добавен бутон “Копиране от въведени”. Чрез него се дава възможност за пренасяне на аналитично разпределение от една сметка в друга, когато двете имат поне една обща аналитичност.Консистентност


В прозореца е добавена секция “Период за проверка при “Операции”. Чрез настройките в тази секция, се определя дали ще се проверяват всички документи или само документите в посочения период по отношение на логическата им цялост.


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница