Използвайки философията баланс! Разнообразие! Умереност!Дата19.06.2017
Размер290.94 Kb.
Използвайки философията
БАЛАНС! РАЗНООБРАЗИЕ! УМЕРЕНОСТ!
Компания МОНАВИ е създала храни и напитки, съдържащи огромно количество антиоксиданти, естествени полифеноли и вит. Ц , които помагат на организма в борбата със стареенето.

МОНАВИ е лидер в индустрията „ЗДРАВЕ”! „WELLNESS” означава „благоденствие”. Възможно ли е благоденствие в тази индустрия?! „WELLNESS” бизнесът е проактивен – хората доброволно стават клиенти, за да се чувстват по-здрави, да намалят ефекта от стареенето. Индустрията „ЗДРАВЕ” е индустрия за здравия начин на живот. Това са парите, похарчени, за да се чувстваме по-добре, да изглеждаме по-добре, да живеем по-дълго, да сме пълни със сили.

Плодовете и зеленчуците, съдържащи хиляди природни съединения, са доказали ползите си относно подобряване здравословното състояние. Намаляват риска от сърдечносъдови заболявания, инсулт, диабет, деменция и рак.
Скорошно проучване установи, че някои плодове и зеленчуци съдържат и фитонутриенти, които имат силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства - могат да преобразуват гените по такъв начин, че да се забави метастазирането и растежът на ракови клетки.

Фитонутриентите са растителни съставки, които се съдържат главно в плодовете и зеленчуците.

Храните, богати на фитонутриенти, се нареждат сред функционалните. Тяхното предназначение е подобряване функциите на системи и органи, както и цялостното здравословно състояние или редуциране на риска от появата на дадено заболяване.
За фитонутриентите в плодовете и зеленчуците . Знаем ли всъщност какво са полифенолите?!.


Полифенолите имат важно значение за човешкото здраве. Те са по-мощни антоксиданти от някои витамини като С, Е. Това са вещества от групата на съединенията флавоноиди – намират се в определени плодове и зеленчуци - най-вече тези с наситено зелен, жълт, червен и оранжев цвят.

За антиоксидантите най-вероятно първото, което излиза в съзнанието ни е значението им за борбата с вредните свободни радикали. Смята че, че свободните радикали са риск за рак и сърдечносъдови заболявания. Всяка помощ за защитата на организма от оксидативния стрес е полезна за намаляване на риска от хронични заболявания. Самото стареене е свързано с натрупването на свободни радикали. Особено богати на биоактивни вещества са ягодоплодните – всички видове „бери”-та (малини, къпини, боровинки ), гроздето, сливи, ябълки, череши, киви.Федералното правителство на САЩ е изхарчило 2 билиона долара за хранителна програма, която казва на хората, че трябва да ядат от 8 -10 порции плодове и зеленчуци на ден . Въпреки многото препоръки почти никой не приема такова количество.

Медицинска комисия на МОНАВИ е изследвала 134 плода, за да състави смес от 19, в която основен се явява АКАЙ БЕРИ (АСАИ БЕРИ) от Бразилия.

 • Продуктите на компания МОНАВИ, съдържайки в състава си най-силния антиоксидант в света - АКАЙ БЕРИ, се явяват хранителни източници , антиоксиданти и противовъзпалителни средства от високо качество за хора от всяка възраст.

 • 120 мл. от напитките МОНАВИ ОРИГИНАЛ и МОНАВИ АКТИВ са равни на прието количество на 13 плодове и зеленчуци.Здраве, Младост, Красота!
Така че какво представляват антиоксидантите и защо те са важни?

SALT LAKE CITY, 01 август 2013 г. / PRNewswire / - "Антиоксидант" е модерна дума за здравословен живот, която ние чуваме почти всеки ден. Топ диетолози, треньори, здравните специалисти подчертават значението на антиоксидантите за поддържане на цялостното здраве, но повечето от нас все още не са неясно за важността от тази животоспасяваща молекула. Ново проучване за MonaVie, водеща хранителна компания продукти, от Wakefield Research разкрива, че зашеметяващите 92 процента от анкетираните не биха могли да дадат точно описание на въпроса какво е антиоксидант. 91% не могат да разпознаят един или повече източници на храни, богати на антиоксиданти, въпреки че 75% от американците казват, че активно се опитват да ядат храни, пълни с тези хранителни молекули. Като цяло проучването установява хората като неинформирани и объркани...

Антиоксидантите са молекули, които неутрализират свободните радикали,
(различни молекули, които могат да навредят на живите клетки). Свободните радикали са резултат от окисляване, естествен процес, който се случва, когато смиламе храната, правим упражнения или просто дишаме навън. Живеейки в среда със замърсяване, радиация, цигарен дим и хербициди също приемаме увеличено количество свободни радикали. Колкото повече са свободните радикали в организма, толкова по-голяма възможност съществува от преждевременното му остаряване и поява на болести. Антиоксидантите неутрализират свободните радикали в организма, като по този начин поддържат тялото в по-здравословно и по-балансирано състояние.


"Research свързва над 100 болести, в резултат на високо ниво на свободни радикали и нисък прием на антиоксиданти. «Все още хората не знаят, че те могат да вземат по-активна позиция срещу този риск ," заявява Марк Макдоналд, автор на бестселъра New York Times , Body Confidence и от скоро член на научния съвет на MonaVie. "Въз основа на сравнение между стандартното ниво на хранителни вещества от които средно човек се нуждае и тези, които приема в действителност, разбираме, че голяма част от населението не консумира достатъчно богати на антиоксиданти храни. Антиоксидантите действат като собствен «телохранител» на организма.
Има удобни и лесни начини за доставяне на антиоксиданти в организма като приемането на богатите на антиоксиданти MonaVie сокове, което гарантира, че ще получите ежедневно препоръчаното количество на тези мощни хранителни вещества. "


Марк предлага пет лесни начина да се включат антиоксиданти в дневния хранителен режим:
«- Започнете всеки ден с порция плодове. Зърната са някои от най-добрите източници на антиоксиданти, напр. боровинките са страхотен антиоксидантен «удар». 
- Насладете се на кафе и чай . Минали изследвания показват, че кафето е много силен източник на антиоксиданти, а зеленият чай също така предвижда подобни ползи. Една до две чаши на ден са препоръчителните дози. 
- Важен е и цвета на зеленчуците- червено, оранжево, горско зелено, лилави зеленчуци обикновено имат високи нива на антиоксиданти. 
- Приемане на ядки - бадеми, орехи, фъстъци, и лешници - всички съдържат високи нива на антиоксиданти. 
- Добавят се две порции MonaVie в ежедневието. Повечето хора смятат, че е предизвикателство да поемат препоръчаните от Института за борба с рака 9-12 порции плодове и зеленчуци дневно . Чрез приема на 60 мл MonaVie здравословни сокове ще увеличите антиоксидантния прием до оптимално ниво по лесен и удобен начин.» 
Научете повече на www.monavie.com. На фейсбук страницата MonaVie Bulgaria Euroconnect представяме информация на български, тъй като на официлания сайт към настоящия момент все още липсва такава. АКО ИСКАТЕ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:


Информация за свързване:
http://euroconnect.monavie.com/en/rep/petargrigorov
+359897804671;petar_selena@abv.bg;petar.selena@gmail.com


ACAI БЕРИ - ИЗВОР НА ВЕЧНА МЛАДОСТ!Учените отдавна се чудят как местните жители на тропическите гори в Амазонка прекарват част от времето си на слънце, без облекло, притежават енергия и жизненост и в напреднала възраст, изглеждат по-млади и в същото време успяват да избегнат кожни заболявания и рак.
Анализирайки хранителния режим на бразилците е установено , че наред с широкорзпространените продукти, консумират и АСАИ(АКАЙ) БЕРИ – малко познат за нас.

АСАИ БЕРИ е плод на палмови дървета Asaizeyro, От древни времена ръчния способ на събиране на плода не се е изменил, а самата палма е наричана „ ДЪРВОТО НА ЖИВОТА”. Но най-ценното - е, разбира се, плодове. Перлата на Бразилия, млякото на Амазония, Amazon Viagra, , Superfruits ... Всички тези звучни епитети са малки плодове - ACAI БЕРИ, тъмно лилав, кръгъл, с малко зрънце и невероятни свойства. По външен вид прилича на грозде, но съдържа по-големи семена и по-малко целулоза.Това зрънце предизвиква истински "бум на здраве" в целия свят. Но доскоро никой не беше чул за това чудо на природата. Както често се случва в областта на науката, за прекрасните свойства на Acai плодове открили случайно.
Д-р Александър Schauss, известен ботаник и експерт в областта на здравословното хранене.Той е посветил много време в изучаване на Акай Бери. Лабораторните находки били потресаващи. Оказва се, че нито един от плодовере на света не съдържа толкова много антиоксиданти и други биологично активни вещества, като Акай. Това е бомбата! Тя избухва през 2004 г., когато Никола Периконе публикува книга, в която той представя 10 естествени храни, приемайки които може да разчита на дълъг и здравословен живот. Acai Бери е била в списъка на първо място. Съдържание на антиоксиданти в тази ягода е четири пъти по-голямо , отколкото на ясния фаворит - боровинки, 18 пъти повече, отколкото на популярния Нони и мангостана, и 33 пъти повече, отколкото в гроздето.

Антиоксидантите - Това не е всичко! Днес ние знаем, че Акай съдържа повече протеин от едно яйце. Има и друго сравнение: протеините в са Acai колкото и в кравето мляко, а в съдържанието на мазнини и енергийна стойност Acai дори я надвишава. Съдържанието на есенциални мастни киселини(Омега-3, Омега-6 и Омега-9) е сравнима с маслиново масло.

Цифрите са впечатляващи: 100 грама Acai плодове - 36,6 г въглехидрати, 3,8 г белтъчини, 118 мг калций, 0,5 мг фосфор, 11,8 мг желязо . Acai Berry съдържа витамини (B1, B2, B3), E, C, D, бета-каротин, олеинова киселина, линолова киселина, стеаринова киселина, палмитинова киселина, палмитолеинова киселина.

И накрая, в Acai плодове съдържат биологично активни вещества: стероли, флавоноиди, цианидин, и много други вещества с антиоксидантно действие. Всяко от тези вещества е много полезно за човешкото тяло.

Асаи бери

Защо МonaVie?

АСАИ БЕРИ са дребни пурпурни плодове с големината на череша, които растат в дъждовните гори на Амазония на палмови дървета от рода Евтерпа. Вкусът му най-често се определя като комбинация от къпини и ядки. Макар и сравнително непознат за нас, местното население от векове се възползва от медицинските му качества.

АСАИ БЕРИ

е растение, което съдържа висок процент фибри, витамин А и С, желязо, калций, флавоноиди, както и разкични киселини(аспартанова, глутаминова и олеинова). Освен това той е и богат източник на протеини. Омега – 6 и Омега – 9 мастни киселини, полезни за понижаване на нивото на липопротеините с ниска плътност и на „лошия” холестерол в кръвта и които са известни със своята превантивна роля за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система. Екзотичният плод е известен и с богатото си съдържание на антоцианини, подобни на тези в червеното вино, които са изключително полезни за доброто здравословно състояние на организма и са с ясно изразени противоракови свойства.


Силна антиоксидантна подръжка против стареене, имунна система, кожа, мускули, стави, сърце, понижаване на теглото,
подобрение на паметта, удължаване работоспособността на организма.

Полезните продукти на МonaVie ви предоставят допълнителна храна, която е ноеобходима за един здрав и активен живот.

Предлаганият широк спектър от антиоксиданти, витамини и фитонутриенти, както и други полезни съставки на растителна основа, глюкозамин и растителни стероли, прави всяка порция толкова ефикасна, колкото и вкусна.

Уникалността на МonaVie се състои в това, че всяка от съсътавките му изпълнява своя оздравилелна функция, а заедно те представляват такава лечебно-подмладяваща формула, която няма равна на съвременния световен пазар на натуропатични продукти. • Създава антиокислителна защита, неутрализираща действието на свободните радикали;

 • Ежедневната употреба само на 60 мл МonaVie ще осигури присъствието на мощни антиоксиданти в организма, съдържащи се в някои най-високо ценени плодове като АСАИ;

 • Представлява ценен хранителен продукт, полезен за всички възрасти.
Прецизно балансиран коктейл от забележителни плодове , всеки от които е избран заради своите лечебни свойства и натуропатични преимущества.

Уникален състав


Асаи(Acai Berry);

Нар (Pomegranata);

Боровинки ( Bulberry);

Маракуя ( Passion fruit);

Мерджана(Wolfberry);

Сини боровинки ( Bkueberry);

Киви ( Kiwi);

Червени боровинки ( Cranberry);

Кайсии ( Aprocot);

Сини сливи ( Prune);

Плодовете”Наши” ( Prune);

Арония ( Aronia);

Каму каму ( Camu Camu);

Аацерола ( Acerola);

Банани ( Banana);

Круши ( Pear);

Личи ( Lychee);

Бяло грозде ( White Grape);

Синьо грозде ( Purple Grape)


Защо МonaVie Active?

ПЛОДОВИ НАПИТКИ-ПРЕМИУМ КЛАС АСАИ БЕРИ

съдържа висок процент фибри, витамин А и С, желязо, калций, флавоноиди, както и разкични киселини(аспартанова, глутаминова и олеинова). Освен това той е и богат източник на протеини. Омега – 6 и Омега – 9 мастни киселини, полезни за понижаване на нивото на липопротеините с ниска плътност и на „лошия” холестерол в кръвта и които са известни със своята превантивна роля за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система. Екзотичният плод е известен и с богатото си съдържание на антоцианини, подобни на тези в червеното вино, които са изключително полезни за доброто здравословно състояние на организма и са с ясно изразени противоракови свойства.

 • МonaVie предлага висока концентрация на антиоксиданти;

 • Помага да се защитават клетките от вредното въздействие на окислителните процеси;

 • Увеличава физическата енергия и работоспособността;

 • Помага да се води здравословен и активен начин на живот;

 • Лиофилизираният АСАИ, влизащ в състава на МonaVie притежава най-висок в сравнение с други, вече изследвани плодове;

 • Много здравни експерти са съгласни, че диета с плодове АСАИ е важна за поддържане на добро здраве!

Продукцията на MonaVie – вкусен и полезен коктейл от 19 плода от целия свят,създаден,за да осигури на вашия организъм мощни антиоксиданти.

Създателите на технологиите МonaVie са разработили още един вариант на продукта , а именно МonaVie Аctive. Той е предназначен за хора, коитов ежедневната си дейност имат повишено натоварване на ставите, за страдащи от костни и хрущялни болки, артрит, остеопороза и проблеми с подвижността.

Новият продукт съдържа основните компоненти на МonaVie , но с добавката на още два естествено-натурални компонента – глюкозамин и целадрин. Тези компоненти помагат на организма да преодолява възникналите проблеми от претоварване, заболяване, повреждане и износване на костите и ставите.

ЦЕЛАДРИН е комплекс от естери на специално подбрани мастни киселини, които предотвратяват изхабяването на ставите, намалява възпалението и болката без странични ефекти, укрепва ставните повърхности, подобрява качеството на ставната течност(улесняваща триенето) и възстановява подвижността и гъвкавостта.

ГЛЮКОЗАМИН е комбинация от глюкоза и аминокиселината глутамин. Основното действие на глюкозамина е да поддържа
ставите и съединителната тъкан здрави, както и да оказва противовъзпалително и болкоуспокояващо действие.
 • Повишава гъвкавостта на хрущялите и способността за образуването на колаген;

 • Помага да се защитават клетките от вредното въздействие на окислителните процеси;

 • Увеличава физическата енергия и работоспособността;

 • Помага да се води здравословен и активен начин на живот;

 • 60 мл МonaVie Аctive съдържа 750мг гкюкозамин HCL, 93 мг плоифеноли и 19 мг витамин С. Глюкозаминът, образуващ се по естествен път в организма е необходим за нормалната работа на ставите;


Здраве, Младост, Красота!
Хранителните добавки не са лекарства и не действат като такива.

Не заместват разнообраното и балансирано хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

МonaVie Аctive не се препоръчва за бременни жени и деца до 10години, поради съдържащите се в него глюкозамин и целадрин.

Други противопоказания - няма.КОГА СЕ ПОЛУЧАВА НЕДОСТИГ НА ГЛЮКОЗАМИН?

С напредване на възрастта концентрацията на глюкозамин в тялото намалява. Намалената способност на организма да синтезира глюкозамин е един от основните фактори за развитие на остеоартрита - едно от най-често срещаните ставно-дегенаративни заболявания. При остеоартрита се износва хрущялът, който покрива ставните повърхности като се набраздява, става неравен и изтънява. Паралелно с износването на хрущяла започва образуване на шипове (костни разраствания). Остеоратритът засяга най-често коленните и тазобедрените стави, гръбначния стълб, ставите на ръцете, краката и др. Натоварването върху ставите при спортисти, затлъстяване или травми допълнително повишава опасността от развитие на артроза и ставни заболявания.


Харесва ми

ПО-ПОДВИЖНИ С МОNАVIЕ ACTIVE™ПО-ПОДВИЖНИ С МОNАVIЕ ACTIVE™ПО-ПОДВИЖНИ С МОNАVIЕ ACTIVE™Bottom of Form

МоnаViе Асtivе™ имa в своя състав бразилският плод Асаи – един от най-ценните дарове на природата – и 18 други полезни плода. Тази наситена с антиоксиданти смес съдържа глюкозамин, полезни фибри и ключови витамини А, С и Е и служи като източник на естествени полифеноли, способствуващи за нормалното образуване на колаген и подобряващи гъвкавостта на ставите и подобрява състоянието на ставния хрущял, като същевременно се насърчава цялостното здраве и благосъстояние. Започнете да се движите с МоnаViе Асtivе™ още днес.

МоnаViе Асtivе™ се отличава с изключително високо съдържание на антиоксиданти, включително и на витамин С с естествен произход, които помагат да се защитават клетките от негативните последици от окислителните процеси и способстват за воденето на активен начин на живот. Асаи, ябълка, круша, грозде, сушена черна слива, бъз, черна боровинка, вишна, къпина, ацерола, клюква (вид северна боровинка – червена, с прозрачна и стипчива сърцевина), банан, синя боровинка, киви, пасифлора, ананас, плод от бреза, нар, личи...
ГЛАВНИ ПРЕДИМСТВА
• Повишава гъвкавостта на ставите и служи като градивен материал на хрущялната тъкан.
• Способства за образуването на колаген – по-млади без болка.
• Помага да се защитават клетките от вредното въздействие на окислителните процеси.
• Увеличава физическата енергия и работоспособността.
• Помага да се води здравословен и активен начин на живот.
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
• Три 30-грамови порции МоnаViе Асtivе™ осигуряват
присъствието на 1 125 мг глюкозамин НСl, 140 мг полифеноли и 29 мг витамин С в организма.
• По време на 12-седмично проучване на МоnаViе Асtivе™, всички участници споделят за значимо подобрение в обхвата на движение по отношение на лумбалната област и коленете. В допълнение, участниците отбелязват значително намаляване на общия дискомфорт.
Добавянето на глюкозамин намалява възможността от развитието на артроза и други ставни заболявания и ускорява възстановителните процеси при травми на меките тъкани (навяхване, скъсване на сухожилие и др.). Препоръчително е глюкозамин да се набавя чрез храната (морски храни) и под формата на добавка към храната. Глюкозамин сулфат благоприятства отстраняването на симптомите при дегенеративни ставно-мускулни нарушения: √ при скованост и болки в ставите √ спомага за овладяване на съпътстващи възпаления при остеоартрит √ предпазва ставния хрущял от разграждане √ подобрява функционалната подвижност и активност на ставите √ подпомага зарастване на рани по кожата и възстановяване на съединителната тъкан в ставите √ стимулира производството на смазваща течност в ставите √ възстановява еластичността на гръбначния стълб √ служи като градивен материал на хрущялната тъкан √ при ставни травми от пренатоварване, изкълчване, навяхване и др.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПИЕ MONAVIE?


MonaVie

Чудесен източник на протеини. Protein е от градивните елементи на нашата мускулна тъкан, кожа, коса, нокти и т.н. Acai съдържа повече протеини, отколкото средно яйце!

MonaVie (включващ)Акай бери се използва за прочистване на организма от отпадните продукти в тялото.

MonaVie подобрява възстановяването на мускулите. Acai плодове съдържат колекция от минерали и незаменими аминокиселини, които имат благоприятен ефект върху тяхното възстановяване от стреса. Ще забележите разликата веднага, ако тренирате.

MonaVie увеличава нивата на енергия. Acai съдържа голямо количество естествени мазнини, които дават необходимата енергия за ежедневните дейности.

MonaVie намалява стреса.

MonaVie подобрява интимния живот. Acai плодове са силни противовъзпалителни и почистващи свойства. Те помагат при лечението на безплодие, причинено от замърсяването и стреса.

MonaVie подкрепя хармоничното функциониране на тялото. Имуно-стимулиращи свойства на Acai спомогнат за опазване на цялото тяло.

MonaVie е чудесна напитка, която забавя процеса на стареене. 

MonaVie може да попречи на хипертрофия на простатата, което се дължи на силните антиоксиданти в Acai Бери.


ЗА ЖЕНИТЕ


MonaVie помага за предотвратяване на остеопорозата. Acai плодове съдържат значително количество калций, така необходими на нашите кости.

MonaVie помага по-лесно да се изтърпи болезнена менструация. Калцият в Acai може да помогне за намаляване на болки и спазми в матката, както и при подуване на стомаха.

ЗА ЗДРАВЕТО НА СЪРЦЕТО И при ДИАБЕТ


MonaVie може да попречи на причините за сърдечно-съдови заболявания. Acai плодове съдържат антиоксиданти, известни като полифеноли, които са източник на защита на сърцето. Един такъв антоцианин (цианидин-3-глюкозиди) може да подобри производството на нитрит оксид (NO) в ендотелни клетки. Нитритите оксиди позволяват на стените на кръвоносните съдове да се отпуснат и да се увеличат, което намалява стреса върху сърцето, рискът от запушване на кръвоносните съдове и подобрява притока на кръв.

MonaVie намалява вредния холестерол . В допълнение към високата концентрация на антиоксиданти, Акай изобилства на елементи на мастни киселини. Многобройни проучвания показват, че тези киселини помагат за понижаване на лошия холестерол (LDL) , като същевременно се запазва нивото на добрия холестерол (HDL) , който помага за подобряване на кръвообращението.

Стеролите понижават кръвното налягане . Стеролите са част от клетъчните мембрани растения.  Често се използват при лечението на високо кръвно налягане.

MonaVie предпазва кръвоносните съдове. Антоцианините в Acai плодове защитават малките и големите кръвоносни съдове, включително и вени, артерии и капиляри.

MonaVie помага при ретинопатия. При диабет, отслабените капиляри могат да доведат до състояние, известно като ретинопатия, което често води до слепота. Плодовете  Acai спомогнат за опазване капилярите. 
MonaVie нормализира кръвната захар и мазнини. помага на тези, които желаят да губят от теглото си.


УКРЕПВА ИМУННАТА СИСТЕМА


Acai плодовете помагат да се противопоставяме на заболяванията. Укрепва се имунната система, силно подхранващия профил на Acai Berry помага за укрепване на естествените защитни сили на организма.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПИЕ MONAVIE?MonaVie напитките подобряват функционирането на имунните клетки. Неотдавнашно изследване, публикувано в International Journal Sports Medicine, показват, че бета-ситостерол в Acai плодове предотвратява подтискане на имунната система и организира лимфоцити действие.
MonaVie предотвратява увреждане на имунната система, което се причинява от свободните радикали. Free радикали (окисляване) е една от основните причини за слабостта или нарушенията на имунната система.
MonaVie инхибира вируси, бактериални инфекции и гъбички. Acai Бери спомага да се намали честотата на инфекциозните заболявания.
Антиоксидантните свойства на Acai плодове помагат за защитата на ДНК от вредното влияние отвън. Това намалява рисковете, свързани с образуването на ракови клетки.


ПОМОГНЕТЕ НА СТОМАШНО-ЧРЕВНИЯ ТРАКТMonaVie подобрява храносмилането. Диетичните фибри в Acai плодове лекуват храносмилателната система, включително и ректума.

MonaVie редуцира киселинността в стомаха. Многобройните антиоксиданти в Acai плодове спомагат за защита и лекуват долната част на хранопровода. Също така намалява киселинността на стомашното съдържимо в момента на киселини.

MonaVie помага при лечението на язви. Acai Berry сок има антибактериални свойства, които убиват вредните бактерии, гъбички и паразити, включително H.pylori - бактерията, която причинява язва.

MonaVie помага лечението на симптомите на болестта на Крон. Противовъзпалителните свойства на Acai плодове могат да предотвратят проблемите, свързани с усвояването на хранителни вещества, като го защитава от увреждане на стената на тънкото черво.

ГРИЖИ ЗА КОЖАТА


MonaVie има благоприятен ефект върху кожата. Фитостеролите в Acai плодове помагат за намаляване на ерозията в защитния слой на кожата.

MonaVie предпазва от преждевременни бръчки. Поради високата съгласуваност на антоцианини и фитостероли , Acai плодове спомагат за запазване на съединителната тъкан на кожата, включително колаген.

MonaVie действа като astringenta. Astringenty действат стягащо, причинявайки намаляване на телесните тъкани. Те намаляват и стягат кожата . Astringenty може да даде на кожата усещане за свежест.

АКО ИСКАТЕ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:

Информация за свързване:


http://euroconnect.monavie.com/en/rep/petargrigorov
+359897804671;petar_selena@abv.bg

ПРЕДИМСТВА зА ЗДРАВЕТО НА ACAI БЕРИ


MonaVie помага за предотвратяване на рак. Защитата, осигурявана от антиоксиданти в Acai плодовете може да помогне за намаляване на риска от някои форми на рак, включително рак на гърдата, на белия дроб, кожата и стомаха, и неутрализира свободните радикали, преди те да могат да навредят на клетките.

MonaVie намалява болката при артрит. Противовъзпалителните свойства на Acai плодове могат да помогнат на хора, страдащи от артрит.

MonaVie помага лечение на симптомите на астма. Витамин C в Acai плодове е мощен антиоксидант с противовъзпалителни свойства .

MonaVie спира развитието на заболявания - болестта на Алцхаймер и Паркинсон , вследствие на повишените количества витамини C и E, които се съдържат в Acai плодовете.

MonaVie подобрява зрението. Бета-каротин и витамин С в Acai плодове поддържа здравето на очите, включително намаляване на усложненията от дегенерация на макулата при диабетици.

MonaVie помага за поддържането на здрави зъби и венци. Калцият в Acai плодове е отговорен за здравите зъби и прави по-бяла усмивката.и Помага да се предотврати възпалението и други заболявания на венците.

MonaVie подобрява пъргавината на ума. Омега-3 мастни киселини в Acai плодове са необходими за правилната психическа функция и концентрацията.

MonaVie подобрява съня. Витамини и други хранителни вещества в Acai плодове намаляват стреса и подкрепят комуникация на мозъчните клетки, което помага за производството на невротрансмитерите допамин и серотонин .И НАКРАЯ ...

Напълно допринася за здравето на тялото. В Acai плодовете се съдържат антиоксиданти, витамини и минерали . Антиоксидантите са най-добрият начин за предпазване от болести, изчерпателно насърчаване на благосъстоянието и забавяне на последиците от застаряването на населението в нашата все по-износена среда.За изследванията на храните за наличие в тях на антиоксиданти е било необходимо да се разработи специална таблица, наречена „ORAC” ,която отразява „Капацитета на поглъщане на кислородни радикали”). След създаването на таблицата ORAC започва нова история в производството на хранителни и лекарствени продукти. Започват масови иследвания на хранителните стоки, плодове и зеленчуци за наличност на антиоксиданти. В Съединените щати и в някои страни на Европа на някои опаковките на хранителни продукти вече може да се види съдържанието на антиоксидантите по скалата на ORAC. Наличието на тази информация върху опаковките на продуктите е показател за прогреса на човечеството в овладяването на дълголетието и създаването на ново поколение продукти с лечебни и профилактични свойства.

В таблицата ORAC няма плод с по-голямо съдържание на антиоксиданти. До тяхното изследване черната боровинка се е смятала за шампион сред антиоксидантните плодове. За съжаление Асаи губи своите свойства 24 часа след откъсването. За съхраняването на неговите необикновени хранителни и лечебни свойства учените са разработили уникална технология за преработка във вид суха пудра(процеса лиофолизация). Технологията се нарича ОптиАсаи (OptiAcai). Този метод за обезводнено замразване единствено е патентован от американската компания МонаВи (MonaVie). Два патента на АСАИ защитават процеса на лиофилизация. Лиофилизацията е процес на вакуумно сушене и е най-добрият и съвършен метод, измислен до сега за качествено консервиране на редица хранителни продукти. Полученият продукт във вид на суха пудра съхранява 96% от всички целителни и хранителни ценности и дава антиоксидантна стойност 1027 единици по скалата на ORAC.СПОДЕЛЕТЕ ВКУСА НА МОНАВИ!!!
MONAVIE RVL - КОКТЕЙЛ ЗА КОНТРОЛ ИЛИ ЗАГУБА НА ТЕГЛО (ШОКОЛАДОВ И ВАНИЛОВ АРОМАТ)
MonaVie RVL - е повече от просто една алтернатива на конвенционалните продукти.С помощта на балансиран подход към здравословното хранене, тази невероятно вкусна, гъста смес осигурява на организма по-широк спектър от полезни хранителни вещества в сравнение с конвенционалните храни, докато в MonaVie RVL калориите са два пъти по-малко(200калории в една порция).

Създаден за естествено намаляване на апетита MonaVie RVL помага да управлявате вашето тегло ефективно, без да причинява вреда.

MonaVie RVL не е единствен източник на хранене и трябва да се консумира в комбинация с питателна диета и редовни физически упражнения.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА:

 • Редуцира апетита;

 • Съдържа 26 витамини и минерали;Регулира нивото на кръвната захар;

 • Поддържа мускулната маса;

 • Редуцира тлесните мазнини;

Направено с лиофилизиран AçaVie ™, най-чистата, най-силната форма на Acai, всяка порция осигурява антиоксидантна сила на повече от 10 порции плодове. В допълнение доставя пробиотични фибри поддържащи здравето на храносмилателната система и суроватъчен протеин, за да помогне за поддържане на чиста мускулна маса. В една порция шейк се съдържат 200 калории. Програмата RVL ™ дава постоянни резултати за продължитлно време, тъй като не се основава на радикални диети и обещания за бърз успех. Заместват се от 2 до 5 хранения дневно в съчетание с физически упражнения за оптимален ефект.

За сваляне на тегло: Заменете закуската и вечерята с RVL и 250мл вода;

За поддържане на тегло: Заменете закуската или вечерята с RVL и 250мл вода;


 • ТЕГЛО SO-LUTIONS ЧРЕЗ MONAVIE


КАКВО E MonaVie EMV И ПО КАКВО СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ДРУГИТЕ ЕНЕРГИЙНИ НАПИТКИ?
MonaVie EMV е алтернатива на традиционните енергийни напитки - вкусна и ревитализираща, осигуряваща енергия от 80% плодов сок, екстракт от зелен чай, и Palatinose – природен източник на енергия. Тези изключителни и по-здравословни въглехидрати се разграждат по-бавно в организма и имат по-дълготраен ефект. Има шест плодове в MonaVie EMV: Acai, ябълка, бяло грозде, круша, ацерола и червено грозде. Palatinose® е естествен въглехидрат и източник на енергия. Съдържа се в меда, захарната тръстика и захарното цвекло, по-щадяща към зъбите и стомаха в сравнение с други захари.

MonaVie EMV е • Без изкуствени аромати , оцветители, подсладители и консерванти.Важни факти • Независими изследвания на продукта показва, че MonaVie EMV има най-добри резултати по отношение на нюанси на цвят, степен на сладост и вкус в сравнение с други водещи производители на енергийни напитки.• Анализ на енергийни напитки на пазара, включително петте най-добри продаваните продукти, показва, че над 90% от тях съдържат изкуствени оцветители, подсладители, ароматизатори и консерванти. Като цяло помага да заредим тялото и ума си с помощта на мощна и устойчива енергия, повишава производителността, концентрацията и издръжливостта ни.


 

MonaVie EMV


 • ENERGY СМЕСИ ОТ MONAVIE


Независимо клинично проучване на EMV енергийна напитка на MonaVie е проведено в Университета на Южна Калифорния (USC),установени са подобрения във физическата и умствената работоспособност,производителността на паметта, както и психологическа сила(психическо / физическа енергия). При доброволци, упражняващи с умерена интензивност (среден пулс от 150 удара в минута), е установено, че тези които консумират EMV приемат натовареността със 7% по-леко.
Изследователите заключили, че USC, "С някои от опасенията за безопасността по отношение на текущите енергийни напитки на пазара, особено с голяма концентрация на кофеин в относително малък обем - MonaVie EMV напитката предлага по-безопасна и по-здравословна алтернатива. "*

MonaVie EMV прави лесно да се избират по-здравословни възможности за енергия и представлява една от най-напредналите (и вкусни) енергийни напитки на пазара днес.
СПОДЕЛЕТЕ ВКУСА НА МОНАВИ!!!https://www.facebook.com/pages/MonaVie-Bulgaria-Euroconnect/1436101950000200?fref=ts

ЗА КОНТРОЛ НА СТРЕСА СА СЪЗДАДЕНИ BALANCE И RESTТези иновативни продукти са специално за европейския пазар. Няма начин да се избегне това - стресът е част от всекидневния ни живот.
BALANCE
MonaVie Balance ни помага, за да отговорим на ежедневните предизвикателства на живота, като същевременно създава усещане за спокойствие.

През деня се приема капсула за насърчаване на енергия, с която да се справяме с напрежението. Вечер се доверяваме на успокояващата формула за насърчаване на релаксираща вечер. Основните предимства на BALANCE са:

Съдържа всички естествени съставки

Помага за създаването на чувство за спокойствие

Помага за насърчаване на чувство на енергия и щастие, така че да можем да се справяме с ежедневните натоварвания

Популяризира чувство на спокойствие през нощта.

Съставките в BALANCE са следните:

В дневната капсула:


 • Екстракт от семена на сминдух, използван за медиц. цели като източник на фитонутриенти;

 • Индийското цариградско грозде е антиоксидант , въздействащ на притока на кръв, подобрител за противодействие на окислителни ефекти на стреса, източник на вит. С за кръвообращението;

 • Екстракт от кора на портокал - биофлавоноиди(значително забавят стареенето и способстват за активно дълголетие).

В нощната капсула:


 • Екстракт от аспержи - антиоксидант;

 • Теанин – използва се за релаксация без да предизвиква сънливост;

 • Magnolia Bark - помага за нормализиране на нивата на кортизола за облекчаване на напрежението и раздразнителността, които идват със стреса;

 • Tongkat Али - помага за облекчаване при изтощение и умора;

 • New Zealand Pine Bark - успокоява мозъчната невронна възбудимост.

Тялото на всеки индивид е различно (обмяната на веществата, нива на стрес, естествен хормон кортизол и отговори и др.) Потребители на Баланс споделят за чувствителна разлика в рамките на 3 дни. (, по-добър сън, по-малко емоционална реактивност, по-добро фокусиране на съзнанието и т.н.).

Защо има различни хапчета за сутрин и вечер?

Формулата AM съдържа съставки, които да помогнат на тялото с физическото и психическото равновесие на енергия и стрес хормона - всичко необходимо по време на деня.

Формулата PM съдържа съставки, за да спомогне да се успокои както тялото, така и ума ни, така че да може да получите по-спокоен сън. Капсулите са желатинови капсули зеленчуци. Balance се препоръчва за всеки на 18 и повече години.
 
MONAVIE BALANCE

ЗА КОНТРОЛ НА СТРЕСА СА СЪЗДАДЕНИ BALANCE И REST


Тези иновативни продукти са специално за европейския пазар. Няма начин да се избегне това - стресът е част от всекидневния ни живот.
MonaVie Rest
MonaVie Rest е отпускаща смес от копър, маточина (допринася за нормалния сън), лайка (допринася за релакс), инозитол и 16 плодове. Тази вкусна напитка помага за насърчаване естествено спокойно и отпуснато състояние.
Основни предимства:
Blend на традиционни съставки, насърчаващи релаксация и сън, използваща традиция от древни култури;

Естествени съставки, без глутен;Освежаващ начин да се вземе на ръба почивен ден

КОПЪР - общ релаксант, за отпускане на гладките мускули, покриващи системата на дихат. пътища, сърд.- съд. система, храносм. тракт, общо успокояване;
МАТОЧИНА - леко успокоително за сън;
ЛАЙКА – от др. гърци още, анти -обезпокоителен ефект;
ИНОЗИТОЛ – природен въглехидрат като вит. В-комлекс, за общата функция на мозъка, за нормална релаксация.
Плодовете в MonaVie Rest са:

АСАИ, круша,грозде, сливи, кайсии, бяло грозде и др.
Трябва ли да се пие Rest ако взема хапче Balance PM?

Тялото на всеки човек е различен и някои хора се нуждаят от допълнителна помощ в заспиването. Препоръчваме ви да започнете с BALANCE и след това добавете Rest, ако е необходимо. •  
  MONAVIE REST


МОНАВИ е лидер в индустрията „ЗДРАВЕ”! „WELLNESS” означава „благоденствие”. Възможно ли е благоденствие в тази индустрия?! „WELLNESS” бизнесът е проактивен – хората доброволно стават клиенти, за да се чувстват по-здрави, да намалят ефекта от стареенето. Индустрията „ЗДРАВЕ” е индустрия за здравия начин на живот. Това са парите, похарчени, за да се чувстваме по-добре, да изглеждаме по-добре, да живеем по-дълго, да сме пълни със сили.
Федералното правителство на САЩ е изхарчило 2 билиона долара за хранителна програма, която казва на хората, че трябва да ядат от 8 -10 порции плодове и зеленчуци на ден . Въпреки многото препоръки почти никой не приема такова количество.

 • Продуктите на компания МОНАВИ, съдържайки в състава си най-силния антиоксидант в света - АКАЙ БЕРИ, се явяват хранителни източници , антиоксиданти и противовъзпалителни средства от високо качество за хора от всяка възраст.


БАЛАНС! РАЗНООБРАЗИЕ! УМЕРЕНОСТ!
Компания МОНАВИ е създала храни и напитки, съдържащи огромно количество антиоксиданти, естествени полифеноли и вит. Ц , които помагат на организма в борбата със стареенето.


39 причини в полза на Асаи и МonaVie

1. Acai помага за изграждане на силно тяло чрез предоставяне на протеин.
2. Acai почиства и детоксикира тялото.
3. Acai увеличава мускулните контракции и мускулната регенерация.
4. Acai Увеличава енергията и издръжливостта.
5. Acai помага за намаляване на стреса.
6. Acai помага за подобряване на сексуалното здраве.
7. Acai помага на имунната система за укрепване и опазване на цялото тяло.
8. Acai е силна храна против стареене.
9. Acai може да помогне за предотвратяване на разширяването на простатата.
10. Acai помага за предотвратяване на остеопорозата.
11. Acai помага за намаляване на менструалните болки .
12. Acai може да помогне за предотвратяване на причините за сърдечно-съдови заболявания.
13. Acai помага за намаляване на лошия холестерол.
14. Acai може да понижи кръвното налягане.
15. Acai помага за предпазване кръвоносните съдове.
16. Acai може да попречи на ретинопатия.
17. Acai подобрява глюкозата и липидните нива.
18. Acai помага за контрол на теглото.
19. Acai може да помогне за засилване на естествените защитни сили на организма.
20. Acai може да помогне за подобряване на функцията на имунните клетки.
21. Acai предпазва от свободните радикали увреждането на имунната система.
22. Acai може да осуети вируси, бактериални и гъбични инфекции.
23. Acai действа като антимутаген, т.е. може да помогне за предотвратяване на увреждане на ДНК.
24. Acai помага за подобряване на храносмилателната система.
25. Acai помага за преодоляване на киселина рефлуксна болест.
26. Acai може да помогне при язви.
27. Acai помага за облекчаване на симптомите на болестта на Крон.
28. Acai подобрява тонуса на кожата.
29. Acai защитава срещу преждевременно от бръчки.
30. Acai помага за защитата на съединителната тъкан, включвайки колаген.
31. Acai може да понижи риска от рак.
32. Acai можа да намали артритна болка.
33. Acai облекчава симптомите на астма.
34. Acai може да намали риска от болестта на Алцхаймер.
35. Acai насърчава здравето на очите.
36. Acai помага за поддържането на здрави зъби и венци.
37. Acai подобрява умствената яснота.
38. Acai може да ви помогне за по-добър сън.
39. Acai насърчава цялостното добро здраве и красота.

ПРОМЕНЕТЕ ЖИВОТА С МonaVieХранителните добавки не са лекарства и не действат като такива.

Не заместват разнообраното и балансирано хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.МonaVie Аctive не се препоръчва за бременни жени и деца до 10години, поради съдържащите се в него глюкозамин и целадрин.

Други противопоказания - няма.


Препоръчителна употреба:

 • Разклатете добре преди използване;

 • Доза от 30мл до 60мл два пъти дневно, сутрин и вечер ;

 • Сухранява се в хладилник след отваряне;

Каталог: 2014
2014 -> Закон за правната помощ Обн., Дв, бр. 79 от 04. 10. 2005 г.; изм., бр. 105 от 2005 г., бр. 17 от 2006 г., бр. 30 от 2006 г.; изм и доп., б
2014 -> Роля на клъстерите за подобряване използването на човешките ресурси в малките и средни предприятия от сектора на информационните технологии
2014 -> П р а в и л а за провеждане на 68-ми Национален и Международен Туристически Поход "По пътя на Ботевата чета" Козлодуй Околчица" 27 май 2 юни 2014 година I. Цел и задачи
2014 -> Докладна записка от Петър Андреев Киров Кмет на община Елхово
2014 -> На финала на предизборната кампания голямата интрига са малките партии
2014 -> Рекламна оферта за Избори за народни представители 2014
2014 -> Дебелината на армираната изравнителна циментова замазка /позиция 3/ е 4 см


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница