Как да Инсталираме База данни за Смарт Флоу /от тип Firebird 0 sql serverДата05.08.2017
Размер23.31 Kb.
#27335
Как да Инсталираме База данни за Смарт Флоу

/от тип Firebird 2.0 SQL Server/

За да инсталирате сървер за база данни Firebird 2.0 SQL Server, и да го използвате от Смарт Флоу следвайте стъпките по-долу:


  1. Свалете инсталацията на Firebird 2.0 SQL Server от Интернет като използвате следната връзка:

http://prdownloads.sourceforge.net/firebird/Firebird-2.0.1.12855-1-Win32.exe

Можете да свалите инсталацията и от уеб-сайта на ИСС:http://www.iss-bg.com/downloads/common/Firebird-2.0.1.12855-1-Win32.exe


  1. Стартирайте сваления файл (изберете бутона Run). Това ще стартира инсталацията на Firebird 2.0 SQL Server. Приемете предложения език за инсталацията – English, или изберете друг по Ваш избор от комбото.
  1. Приемете настройките на следващите екрани. Уверете се че отметката за Super Server binary е избрана така както е показано по-долу.
  1. Уверете се че Firebird ще се стартира автоматично, и като Windows-service. Обърнете внимание на този екран и посочените настройки.
  1. Накрая натиснете бутона Install (на следващия екран), и инсталацията ще продължи.
  1. След завършване на инсталацията, на екрана Completing the Firebird Database Server Setup Wizard оставете отметката Start the Firebird Service now избрана, и натиснете бутона Finish.
  1. Стартирайте Смарт Флоу като използвате иконата на Смарт Флоу на екрана:
  1. На екрана за връзка към база данни изберете типа SQL сървер който желаете да използвате. Най-често използваните настройки за избрания сървер се попълват от Смарт Флоу, но по-добре ги прегледайте още веднъж, и ги променете по Ваша преценка. Обърнете специално внимание на настройката за име на сървера. Ако желаете да използвате SQL сървер който е инсталиран на друго PC, напишете името или IP-адреса му за име на сървера, и се уверете че другите настройки за връзка са верни. Променете ги ако е необходимо. Ако имате проблеми или въпроси за инсталацията, конфигурацията или връзката към SQL сървера, моля пишете на support@iss-bg.com за безплатна помощ и съвети.
  1. Ако това е първото стартиране на Smart Flow за Вас или Вашата организация, трябва първо да създадете необходимите бази данни за работа. Ако използвате Вашия собствен компютър за SQL сървер, натиснете бутона OK и ще бъдете попитани дали искате първо да създадете необходимите бази данни. Отговорете с Да. Ако използвате друг компютър за SQL сървер, проверете настройките за връзка към него и натиснете бутона Създай БД. Посочете името и паролата на съответния БД администратор (ако е необходимо), изберете езика който искате да ползвате за създаваните данни, и натиснете бутона ОК. Това ще създаде необходимите бази данни за работата на Смарт Флоу.
  1. На екрана за вход използвайте потребителско име admin и парола issvarna, за да влезете в системата за първи път. Може да изберете и език за графичния интерфейс на Смерт Флоу. След това натиснете бутона ОК. Ако всичко е наред ще се отвори основния екран на Смарт Флоу. Не забравяйте да промените паролата на потребителя admin след влизането – използвайте менюто Управление / Смяна парола.


Каталог: downloads -> smartflow -> howtos
downloads -> Конкурс за певци и инструменталисти „ Медени звънчета
downloads -> Задача Да се напише програма която извежда на екрана думите „Hello Peter. #include void main { cout }
downloads -> Окс“бакалавър” Редовно обучение I до III курс
downloads -> Конспект по дисциплината „Екскурзоводство и анимация в туризма" Специалност: "Мениджмънт в туризма"
downloads -> Alexander Malinov
downloads -> Тема 8: Линейни алгоритми. Отделяне на цифрите на число, преобразуване на числа. Алгоритмично направление: Алгоритми от теория на числата
downloads -> Отчет за научноизследователската, учебната и финансовата дейност на националния природонаучен музей при бан през 2013 г
downloads -> Закон за националния архивен фонд в сила от 13. 07. 2007 г
howtos -> Няколко предварителни уточнения


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница