Книга 2 щастие и успех предисловиестраница1/15
Дата22.07.2016
Размер2.05 Mb.
#176
ТипКнига
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   15
Д. Верешчагин

Книга 2

ЩАСТИЕ И УСПЕХ
Предисловие
Настоящата книга се явява като втора от серията книги, предлагащи на читателя уникалната система ДЕИР – по-нататъшно енергоинформационно развитие – разработена от група руски изследователи през осемдесетте години и в обстановка на строга секретност. По онова време тази система не можа да намери път към широкия читател: за многобройните вождове на народните маси - политици, чиновници от висш ранг и ръководители на страната - не беше изгодно, какво ти неизгодно, беше просто опасно да дадат дори и намек за истинска свобода на гражданите на държавата, дадена от властта за разграбване. Нали истинската свобода е вътрешна, а не външна, не показна, не онази, която се декларира чрез лъжливи конституции. Истинската свобода е свобода на духа, свобода на мисълта и постъпките. Човек овладял тази свобода върви през живота по свой път, открива своя индивидуален смисъл на живота и прави само това, което е нужно именно на него, а не това, което очакват от него околните. А на управляващите от всякакъв род, от всички времена и народи, разбира се им е къде по-приятно да ръководят марионетки, стадо, тълпа слепци, които ще отидат там, където им посочи ръководещата и управляващата ръка.

Именно затова изследванията, показващи истинската природа на света - енергоинформационната, изследванията, отварящи пред човека вратата към истинския свят, носещ истинска свобода, във всички държави по земята се държат в най-строга тайна. Да, по всички ъгълчета на земното кълбо днес съществуват секретни лаборатории, изследващи енергоинформационната същност на човека и света – но повечето хора нищо не знаят за дейността на тези лаборатории. Между другото именно Русия в това отношение я преуспяла много повече от други държави. Ние направихме истински пробив в постигането на загадките на устройството на света. Но от представителите на официалната власт вие никога и нищо няма да чуете за това.

Към една от тези секретни лаборатории имаше отношение и автора на тези редове. И днес аз мога със цялата си отговорност да заявя, че плод на многогодишните изследвания са колосалните резултати, от които най-главния е разработката на уникална, без аналози в света, но едновременно с това проста и достъпна за повечето хора система за постигане на здраве благополучие, избавяне от неуспехи и липса на късмет, чрез преход към нова степен на еволюция – системата ДЕИР.

Днес е дошло време да се доведат тези знания до колкото може по-голям кръг от хора – хора търсещи и готови да възприемат тези знания. Разбирам, че да съобщя за резултатите от нашите изследвания е мой професионален и човешки дълг. Днес човечеството е на ръба на пропастта. Заплашва го катастрофа, в резултат на която човекът може напълно да изчезне от лицето на Земята. И до тази катастрофа хората са се докарали сами – следвайки лъжливия път на гонитба на лъжливи цели.

Именно заради това е дошло време да се снеме грифът на секретност от системата ДЕИР. Тя може и трябва да помогне на човечеството на оцелее. Тя е насочена към това, човекът да прозре, да види своето истинско предназначение, да отхвърли оковите, наложени му от патологично ориентираното човешко съобщество и енергоинформационните паразити, управляващи съвременния свят. Само в това е пътя към спасението, към здравето, към избавлението от чумата на 20 век – СПИН, от екологичната катастрофа, от социалните катаклизми, път към хармонията със света.

Системата е проверена от автора и неговите съратници върху тях самите. Най-положителните изменения в състоянието на тялото и душата се извършват много бързо, може да се каже - лавинообразно. Моята съвест не ми позволява и по-нататък да използвам толкова ефективната система сам за себе си или в компанията на двама - трима единомишленици. Не претендирам в никакъв случай за ролята на пророк или спасител на човечеството. Искам да покажа на своите читатели проверени на практика пътища за излизане от задънената улица, в която попадат днес всички хора без изключение – задънените улици, свързани с болести, нещастия, проблеми - както собствени така и на цялото общество.

Всичко, за което говорихме в предишната книга, това е само основата , първите крачки по пътя на усвояването на системата ДЕИР. Обещах на читателите продължение – и изпълнявам своето обещание, тъй като не мога да изоставя посветените от мен Ученици на половината път. Усещам отговорност за тях и чувствам връзка с тях. Запознатите с материала от предишната книга разбират, че “чувствам” това значи именно чувствам, при това ясно и отчетливо. Готов съм да откликна на всеки зов и да се притека на помощ на всеки. Сега не ни е нужно да се срещаме лично, да се запознаваме и да общуваме с помощта на думите или другите, приети в човешкото съобщество методи. Благодаря на всички читатели на моята първа книга. Ние образуваме особен вид съобщество – енергоинформационното съобщество на единомишленици.

Ще се радвам ако ставаме повече такива единомишленици, Нали тогава ще можем да протегнем ръка за помощ на още по-голямо количество търсещи, ще можем да помогнем да се изтръгнат от сковаващия плен на болестите и несгодите на милиони хора!

Читателите на моята първа книга могат по право да се нарекат мои Ученици. Благодарение на усвоените от тях методи те много силно се отличават от обикновените хора. Те са се научили да управляват своята енергия и да не зависят от чуждата енергетика. Те са се освободили от влиянието на социума и господстващите над социума гигантски енергоинформационни паразити, които изсмукват от хората-марионетки всички техни сили, карайки ги да играят по тяхната свирка. Те са възстановили своята защитна енергийна обвивка. Те са придобили свобода на мисълта и постъпките. И сега пред тях неизбежно застава въпроса: какво по-нататък? Ето че сме освободили от въздействието на обществото – и какво сега, да станем като котката която си се разхожда сама, или свободен, но гладен художник, или бродяга-хипи? Вечният въпрос: вчера ми дадоха свобода, и какво да правя сега с нея?

Най-лесният път – и обичаен за повечето хора, случайно озовали се зад оградата – е да се върнат обратно, в затвора. Та нали там хранят, макар и с буламачи, но от глад няма да умреш, и покривът над главата ти не тече, и не е нужно да мислиш накъде да вървиш, какво да правиш, с какво да се захванеш. Всички предварително е решено вместо теб. На привикналият към затвора човек така му е по-лесно да живее. Част от читателите на първата книга може и точно така да са постъпили - помислили са: за какво ли ми е тази свобода, прекалено е плашеща, неопределена, непонятна. Ако някой все още не е готов за свободата, ако тя застрашава някого – е. Какво пък, насила ние никого не влачим. Но ако в ръцете ви е втората книга, значи вие не сте от онези, които са готови да търпят затвора заради съмнителната храна и съвсем не радостната привидност на покой и благополучие. Вие сте готови да вървите по-нататък. А аз ще ви покажа онези ориентири, които да следвате, за да не се загубите и потънете в безкрайното море на свободата.

Следвайки този прокаран път, вие ще можете да достигнете до светлината, до радостта, здравето, успеха, истинското щастие. И ще видите,че при това изобщо не е наложително да променяте своя социален статус и да се отказвате от обичайните житейски блага. Нещо повече, тези блага ще се увеличат. Системата ДЕИР предвижда не само да ви помогне да излезете на свобода, но и да ви научи как пълноценно и наситено да живеете в състоянието на свобода. Животът на воля, а не в затвор - всъщност съвсем не е страшен и труден, а напротив – лек и радостен. Трудно е само на тези, които прокарват пътя, те вървят в самота и понякога слепешком. Е какво пък, този път вече е прокаран от нашата изследователска група. По-рано по него можеха да тръгнат единици, сега той е отворен за всички желаещи, за всички търсещи. Който търси – ще намери. Успех!
Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   15
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница