Книга 7 от поредицата за Хари Потър акцент в програмата на четвъртата национална фен срещаДата09.03.2017
Размер16.43 Kb.Съобщение за медиите
03 юли 2007

София


Премиерата на книга 7 от поредицата за Хари Потър -

акцент в програмата на четвъртата национална фен среща

На 20 юли 2007, от 22 ч., малко преди световната премиера на последния роман от поредицата "Harry Potter and the Deathly Hallows" започва четвъртата Национална Хари Потър фен среща.

Организатори са Национален фен клуб Потър Мания (www.potter-mania.com), Az-Deteto.com и книжарница "Пингвините".

По време на среднощната премиера в книжарница Пингвините на ул. Веслец 4 в София, точно в 00ч. всички ще имат възможността да закупят седмия роман на английски език на специална цена, а някои ще спечелят и допълнително намаление!


Както на всяка Хари Потър фенсреща и на тази ще има много изненади и награди. На място ще се проведе конкурс за най-добър „Хари Потър“ костюм, а до 10 юли се събират творбите за участие в конкурсите за рисунка на свободна тема и за разказ на тема „Последната глава от книга 7 или как ще приключи историята на Хари Потър според мен“. Адресът за изпращане на творбите за участие в конкурсите е nhpfs@potter-mania.com или София 1463, ул."Никола Славков" 41 за Az-deteto.com. Освен награди, най-добрите рисунки, изпратени до 5 юли, ще бъдат отпечатани на специалния отброяващ плакат на фен срещата.
Според анкета, проведена наскоро в Potter-Mania.com с участието на над 3500 фена, по-вероятно е никой от триото главни герои да не умре до края на седмата книга (61.8%). Все пак опасността за Хари според феновете е най-голяма (22.5% смятат, че той ще умре), а Хърмаяни е в почти пълна безопасност (3.9%). Щастлив край на историята за Хари Потър очакват около 20% от феновете. Според 22.5% Хари и Волдемор ще се унищожат взаимно и ще настъпи равновесие, като по-малко от 3% от всички са скептично настроени, че лошите ще надделят. Повече от половината от феновете обаче се въздържат от прогнози, но са убедени че авторката Дж. К. Роулинг е подготвила добра изненада за развръзката на историята.

За контакт:


Андрей Хадживасилев

info@potter-mania.com
Светла Йовова

info@az-deteto.com
тел: 02/951 51 87

ул. Никола Славков 41София 1463
Каталог: press
press -> Іі. 2016 година Първа стратегическа цел
press -> Списък на одобрени за финансиране проекти сесия м. ІІ. 2016 година Втора Стратегическа цел
press -> Конкурс за първи и втори филми, Големите пет, Киното днес, Киното утре, Ново българско кино, Балкански конкурс и други. За девети път ще бъде присъдена
press -> Пресинформация – 28 февруари 2012 16-и международен филмов фестивал
press -> Търговски дела в окръжен съд- пазарджик
press -> Европейска комисия Съобщение за медиите
press -> Тема: здравеопазване
press -> Обществени и политически нагласи октомври 2014


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница