Книга от поредицата "Последната битка". Въпреки че "Pdf просмотр
страница1/50
Дата18.04.2022
Размер0.62 Mb.
#114135
ТипКнига
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   50
Prizivat
Свързани:
Невястата Христова, ДуховнаТрансформация.Конспект2021, Poslednata bitka, the path, Girls-with-Swords-Bulgarian, viografia na kenet hegin, Holy-Spirit-Book-Bulgarian, 171 Bojiite-praznici, 125 razchupvane na okovite-Nil Andersen, СТИХОВЕ ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ К.Блейк, Книги библейски теми, Praseta v hola, 02-Основите-на-Христос (2), prokliatia


1
ПРИЗИВЪТ
Рик Джойнър
Въведение
Това е втората книга от поредицата "Последната битка". Въпреки че
"Призивът" започва там, откъдето първата книга свършва, възможно е да я прочетеш и разбереш посланието й без да си запознат с първата. Но ако все още не си прочел
"Последната битка", някои от нещата могат да ти се струват несвързани. Тъй като това е продължаваща духовна сага, основите, положени в първата книга, са доизградени във втората.
Както обясних във въведението към "Последната битка", тези книги са резултат от множество "пророчески преживявания".Много пъти съм бил съветван, че те биха могли да бъдат приети от повече хора, ако ги бях написал като художествени алегории. Това може и да е вярно, но не съм имал за цел тези книги да се четат от много хора. Просто исках да остана верен на посланията, като ги предам колкото се може най- точно. Да казвам, че книгата е мое творение, ще бъде нечестно и оскърбително за Духа на Истината.
Въпреки това, тъй като "Последната битка" широко се приема от пъстрия спектър на християнските деноминации и движения и намира забележително одобрение от консервативните евангелски християни, аз искам да обясня в по-голяма дълбочина какво имам предвид с израза "пророчески преживявания", как съм получил всяко едно от тях и малко да разсъждавам за библейската им основа в наши времена.
Библейските пророчески преживявания са много различни по естество, както бяха и получените от мен в тази поредица. Някои идваха на сън, други - във видения, а имаше и такива, които Библията нарича "изстъпления". Сънища, видения и изстъпления, всички те имат библейски съответствия и са установени начини, чрез които Бог говори на Своите хора.
Числото от християни, които имат такива преживявания днес, така силно нараства, че според някои това е изпълнението на пророчеството на Йоил, цитирано от Петър в деня на Петдесятница:
"И в последните дни, казва Господ, ще излея от Духа Си на всяка твар, и


Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   50
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница