„Концепция за развитие на туризма и хотелиерството в Родопския регионДата25.07.2016
Размер43.37 Kb.

ПРОЕКТ BG051PO001-7.0.01-0026-C0001

„Дизайнерско мислене в сферата на туризма”Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на

Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”,

съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюзПОКАНА
За провеждане на конкурс насочен към мениджъри и друг управленски персонал на хотели на тема: „Концепция за развитие на туризма и хотелиерството в Родопския регион”
Уважаеми Дами и Господа,
Във връзка с изпълнение на проект „Дизайнерско мислене в сферата на туризма”,

BG051PO001-7.0.01-0026-C0001

отправяме ПОКАНА за участие в конкурс на тема:

Концепция за развитие на туризма и хотелиерството в Родопския регион”Координатор на проекта е Сдружение „Знам и Мога” – град София, а партньори по проекта са: АСОЦИАЦИЯ НА РОДОПСКИ ОБЩИНИ – град Смолян, България и CIBER ESPACIO SL – град Ла Коруня – Испания

Проект „Дизайнерско мислене в сферата на туризма” е насочен към управленския персонал на малки и средни хотели в Родопския регион, които в по- голямата си част са семеен бизнес и се явяват важен източник на доходи за местното население. Като основни нужди на Българския семеен бизнес са отчетени необходимостта от планиране на бъдещето, подобряване на финансовата, организационната и комуникационна структура и реализация на подобрения в правно отношение. Проектът ще предостави възможност за усъвършенстване на съществуващите системи за управление на туризма и хотелиерството чрез обучение на мениджъри по отношение на новостите в мениджмънта, продажбите и рекламата, както и чрез разработването и прилагането на стратегия за развитие в региона, която да подпомогне туристическия бизнес и постигането на високи бизнес резултати чрез използване на информационните технологии, социалните мрежи и дизайнерското мислене.Кой има право да участва? мениджъри и друг управленски персонал на малки и средни хотели, които са регистрирани на територията на някоя от следните общини: Асеновград, Баните, Батак, Борино, Брацигово, Велинград, Девин, Доспат, Златоград, Кирково, Кърджали, Лъки, Мадан, Момчилград, Неделино, Ракитово, Родопи, Рудозем, Септември, Смолян и Чепеларе.
Изискване към хотела: хотели с капацитет до 100 (сто) легла включително семейни хотели и къщи за настаняване и гости.
Краен срок за изпращане на концепциите: 30 юни 2012 г.
Условия за попълване на формуляра:

Участниците попълват формуляра, съгласно приложения Образец на формуляр, в т.ч.: Първа част : Данни на кандидата и Втора част: Концепция за развитие на туризма и хотелиерството
Изискване за обем на концепцията (ВТОРА ЧАСТ от Образец на формуляра): от 3 (три) до 5 (пет) стандартни машинописни страници (30 реда x 60 знака = 1800 знака)

ВАЖНО! Концепции с различен от посочения обем за ВТОРА ЧАСТ от Образеца на формуляра няма да бъдат разглеждани.
Изискване за шрифт на концепцията: Times New Roman

Изискване за големина на шрифта: 12 пункта

Концепцията се изпраща на български език.


Не е задължително, но е препоръчително участниците в конкурса да владеят добре английски език.
Участниците в конкурса няма да имат право да задават допълнителни въпроси, свързани с условията за участие в конкурса, както и няма да имат право на допълнителни въпроси по време на разработване и изпращане на концепциите.
Всеки участник в конкурса има право да участва САМО С ЕДНА КОНЦЕПЦИЯ.

Варианти на концепцията НЕ се допускат.Разходи във връзка с участието в конкурса:

Всички разходи във връзка с участието в конкурса изцяло са за сметка на участниците.

Разходите по дейността на комисията за избор на трите най-добри концепции са за сметка на проект „Дизайнерско мислене в сферата на туризма”.

Краен срок за изпращане на концепциите: 30 юни 2012 г.

Концепциите задължително се изпращат и на двата посочени електронни адреса, съответно:

daniela.sivenova@gmail.com

znamimoga@gmail.com

При изпращане на концепцията по електорнна поща в предмет/Subject Участникът следва да запише следния текст: КОНКУРС_КОНЦЕПЦИЯ изписан на кирилица ИЛИ KONKURS_KONCEPCIA изписан на латиница)

Забележка: Всеки участник ще получи входящ номер на електронния адрес, от който е изпратена Концепцията, което ще удостоверява нейното получаване и регистрация за конкурса. Ако не получите входящ номер, моля обадете се на телефони: 02/9434055, 0878503095 за изясняване на причината.

НЯМА ДА СЕ ПРИЕМАТ И НЯМА ДА СЕ РАЗГЛЕЖДАТ КОНЦЕПЦИИ ИЗПРАТЕНИ ПО ДРУГ НАЧИН.

Изборът на трите най- добри концепции за развитие ще бъде направен в срок до 10 юли 2012 г. от експерти, работещи в сферата на туризма и хотелиерството. Участниците в комисията по избор на най-добри концепции имат право да задават допълнителни въпроси към участниците в конкурса.

Резултатите от проведения конкурс ще бъдат обявени на интернет страницата на Асоциация на родопски общини: www.arm-bg.net, страницата на Сдружени „Знам и Мога” – www.znamimoga.org и във фейсбук страницата на проект „Дизайнерско мислене в сферата на туризма”.

Тримата победители в конкурса ще получат право да участват в обучение по дизайнерско мислене в бизнеса, което ще се проведе в гр. Ла Коруня, Испания в рамките на проекта.

Концепциите на тримата победители в конкурса след това ще се използват при разработването на „Стратегия за развитие на туризма и хотелиерството в Родопския регион” в рамките на проекта.

Класираните на следващите три места хотели (съответно четвърто, пето и шесто място) ще получат право на безплатна шестмесечна реклама в интернет страницата на Асоциацията на родопски общини.СДРУЖЕНИЕ „ЗНАМ И МОГА” и АСОЦИАЦИЯТА НА РОДОПСКИ ОБЩИНИ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ, АКО ПОРАДИ ГРЕШНИ И/ИЛИ НЕПЪЛНИ ДАННИ ЗА КОНТАКТ, ПОДАДЕНИ ОТ УЧАСТНИЦИТЕ В КОНКУРСА, ПОСЛЕДНИТЕ НЕ ПОЛУЧАВАТ КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА ОТ СДРУЖЕНИЕ „ЗНАМ И МОГА” и АСОЦИАЦИЯТА НА РОДОПСКИ ОБЩИНИ, КАКТО И ЗА КОНЦЕПЦИИ ИЗПРАТЕНИ НА ГРЕШЕН ИМЕЙЛ АДРЕС!
Каталог: download
download -> Конкурс „зелена планета 2015" Наградени ученици І раздел „Природата безценен дар, един за всички"
download -> Литература на народите на Европа, Азия, Африка, Америка и Австралия
download -> Конкурс за певци и инструменталисти „ Медени звънчета
download -> Огнената пещ
download -> Задача Да се напише програма която извежда на екрана думите „Hello Peter. #include void main { cout }
download -> Окс“бакалавър” Редовно обучение I до III курс
download -> Конспект по дисциплината „Екскурзоводство и анимация в туризма" Специалност: "Мениджмънт в туризма"
download -> Дипломна работа за придобиване на образователно-квалификационна степен " "
download -> Рентгенографски и други изследвания на полиестери, техни смеси и желатин’’ за получаване на научната степен „Доктор на науките”


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница