Кратки характеристикиPdf просмотр
Дата03.01.2022
Размер0.81 Mb.
#112686
optimize 360 feature brief.en.bg
Свързани:
Invoice-21925, Invoice-21925


Artboard - стандартен шаблон (само текст) | Страница 1
КРАТКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Предоставяйте персонализирани преживявания на сайта с помощта на
Аудитории в Google Анализ
Optimize 360 позволява да тествате, адаптирате и персонализирате сайтове с вашата аналитика аудитории.
Създайте различни преживявания за различни клиенти
Като маркетолог, вие винаги се стремите да откриете какво искат клиентите и къде се намират в пътуването си от осъзнаване до покупка. И с толкова много начини хората да взаимодействат с вашата марка онлайн, тези пътища са по-разнообразни от всякога.
Способността на марката да доставя правилното послание точно в точното време все повече определя успеха на пазара. Когато непрекъснато тествате и усъвършенствате изживяването на вашия сайт, вие преминавате от средата на пакета в редиците на водещите търговци.
Но това ниво на точност изисква прозрение. Умните маркетолози задават въпроси като: Ако посетител е направил покупка на моя сайт преди, търси ли тя по-различно преживяване от посетител за първи път? Какви продукти искат да видят многократните купувачи?
Интеграцията между Optimize 360 и Analytics ви позволява по-лесно да предоставяте персонализирани изживявания на сайта. Вече сте отделили време за изграждане и усъвършенстване на разбирането си за потребителите в Анализ. Защо не използвате знанията, които сте придобили там, за да предоставите възможно най-добрия опит - такъв, който е уникален за всеки клиент в момента?
Предимствата от използването на аудиториите Ви в Google Анализ с
Optimize 360:
Споделете бързо аудиторията си от Анализ до
Optimize 360
Изпълнете персонализирани експерименти и вижте коя версия на вашия сайт работи най-добре за всяка аудитория
Фокусирайте експериментите Optimize 360 върху аудитории, които вече сте създали в Анализ


Artboard - стандартен шаблон (само текст) | страница 2
КРАТКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Увеличете стойността от експеримента си
След като създадете експеримент с помощта на Optimize 360, можете да го насочите да се изпълнява за посочената от вас аудитория в Google Анализ. С възможността постоянно да прецизирате аудиторията си и да провеждате експерименти, можете да определите въздействието на промените в сайта върху поведението на клиентите и да внедрите печелившата вариация.
„В повечето случаи сме виждали същите страхотни резултати, когато вземане на успешен тест в
Optimize 360 и мащабиране в целия уебсайт.
The способност за насочване чрез бисквитки или аудитории на
Analytics 360 просто го поставя на върха.

Ето няколко различни типа експерименти, които можете да провеждате:
Опитайте да предложите две различни оферти, „безплатна доставка“ или
„10% отстъпка“, на клиенти, които са похарчили над 200 долара на вашия сайт през последните три месеца
Фокусирайте се върху клиенти, които са проявили интерес към определена категория продукти, за да видите дали персонализирана начална страница или дори a персонализирано съобщение при плащане увеличава реализациите
Провеждайте експерименти с различни типове потребители - като клиенти, които прекарват повече от 10 минути на уебсайта Ви, за да видите дали премахването на определени елементи от сайта им улеснява бързото завършване на покупка
- Анди Мюлер, мениджър по бизнес разузнаване, APMEX
Списъкът с възможните варианти на сайта е толкова широк, колкото и вашето въображение.
Експериментирайки с фокусирани списъци с потребители, ще получите ясна представа за това кои преживявания ангажират и зарадват вашите клиенти. Optimize 360 ви помага да идентифицирате правилните преживявания за правилната аудитория и в крайна сметка да подобрите ефективността на продажбите във вашите сайтове.
Научете повече на g.co/marketingplatform
Всичко за Google Marketing Platform
Google Marketing Platform е единна платформа за реклама и анализ, която помага на корпоративните търговци да вземат по-добри решения по-бързо. С Google
Marketing Platform вие контролирате всяка кампания, така че имате гъвкавостта да се адаптирате към нуждите на вашия бизнес и вашите клиенти. Научете повече на g.co/marketingplatform
© 2018 Google LLC. Всички права запазени. Google и логото на Google са търговски марки на Google LLC. Всички други имена на компании и продукти могат да бъдат търговски марки на съответните компании, с които са свързани.


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница