Кулминацията на играта за Nissan Juke в четвъртък!Дата13.07.2017
Размер14.25 Kb.
#25628
Новина

Кулминацията на играта за Nissan Juke – в четвъртък!


Финал на трети сезон на „Изчезвам след 60 секунди“ по радио ENERGY: един от 17 си тръгва с чисто нов Nissan Juke!
Източник: Nissan
Радио риалитито „Изчезвам след 60 секунди - Трети сезон на радио ENERGY“, e на самия финал. Кулминацията на напрегнатата и вълнуваща игра с още по-вълнуваща награда - Nissan Juke, е този четвъртък – 15 декември 2011 в City Center Sofia! Стартът е точно в 17:00, когато само един от 17 финалисти ще си тръгне с чисто нов автомобил, предоставен от Nissan в България!

Всеки от тях ще получи коледен подарък от радио ENERGY и партньорите му, но изненади очакват и всички присъстващи, участници, гости в CCS и фенове на музиката от 90-те години насам. Специален гост изпълнител на финала този четвъртък ще бъде Александра – единствената дама от тримата финалисти в музикално шоу номер едно в България X Factor.

За трета поредна година Изчезвам след 60 секунди се превърна в супер успешна риалити игра в радиоефира с повече от 6000 регистрирали се само за шест седмици, а седемнайсетте - с най-голям късмет, бързи и съобразителни от тях, сега са финалисти. Само един обаче ще получи най-хубавия подарък тази Коледа – чисто нов Nissan Juke на стойност 31 290 лв.

Финалът на „Изчезвам след 60 секунди“ тази година се отличава с изключително женското си присъствие. Единадесет от финалните участници са от нежния пол и шансът една от тях да си тръгне с чисто нова кола е висок. Девет финалисти са от София, а другите ще пристигнат от Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора и Велико Търново специално, за да изтеглят коледните си подаръци от радио ENERGY.

Тази година нямаше сериозни инциденти по пътя към финала, а само една неприятна случка по пътя към адрес във Варна – спукана гума за екипа на ЕNERGY. Тя обаче се превърна в успешен социален експеримент със стотици постове във страницата на радио ENERGY във Facebook и обаждания в ефир в помощ на закъсалите.

На живо в ефира на ENERGY REQUEST слушателите непрекъснато бяха неразделна част от приключението Изчезвам след 60 секунди Трети сезон. Сега те могат да станат и част от финала на играта този четвъртък в CCS.„Изчезвам след 60 секунди“ Трети сезон се случва с незаменимото партньорство на Nissan в България и с медийната подкрепа на сп. HELLO! България, BBC TopGear България и сп. AUTO BILD България.

Агенция Speed-Press


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница