Лайтън-Ъп! (Lighten-Up!) шейк с 3 вида водорасли!Дата30.06.2017
Размер61.86 Kb.

Лайтън-Ъп! (Lighten-Up!) - шейк с 3 вида водорасли!

АкваСорс Лайтън-Ъп! шейк с 3 вида водорасли и коензим Q10 за отслабване | AquaSource Lighten-Up! Shake with Klamath lake algae, spirulina and natural CoQ10Лайтън-Ъп! (Lighten-Up!) е пълноценна, балансирана клетъчна храна на базата на водорасли АФА, водорасли хавайска спирулина, кафяви водорасли, био бадеми, био киноа, био ацерола, натурален Коензим Q10 и алфа-липоична киселина с добавени специални естествени активатори на метаболизма.

Една порция има само 72 калории (ако се използва с вода), а осигурява в балансиран вид всичко, което ни трябва, за да сме здрави - лесно усвоими протеини, всички незаменими аминокиселини и пълния набор от витамини и минерали. Идеалната "бърза" храна за заети хора - полезна, здравословна, вкусна, след която оставате с чувство на лекота, висока работоспособност и ясна глава. Разбърквате в шейкър, изпивате на глътки и изплаквате - и готово! Отнема само 3 минути и даже не е нужно да се откъсвате от това, което правите.

Приготвя се с айрян, вода или плодов сок и две мерителни лъжички от продукта. По желание може да се добавят плодове на вкус. Опитайте отначало кой вкус е най-приятен за вас, като си приготвите съвсем малко. Пробвайте също и каква гъстота предпочитате. Не ползвайте сок от много сладки плодове, например грозде. От практиката препоръчваме най-вече ябълковия сок – за предпочитане прясно изцеден, но може и готов.

Естествен (натурален) Коензим Q10: подпомага производството на енергия от клетките, следователно играе важна роля в метаболизма на енергия в организма. Допринася за доброто функциониране на имунната система и поддържа сърцето в добро здраве.

Алфа-липоична киселина (алфа-липоева киселина): играе важна роля при обмяната на мазнините, действа като ко-фактор при производството на енергия. Тъй като е както водно- така и мастно-разтворим антиоксидант, тя напълно предпазва клетката и клетъчната стена (външно) от увреждания, причинени от вредните свободни радикали. Оказва влияние и върху метаболизма на глюкоза.

Сибирски жен-шен: смята се за "адаптоген", тъй като подпомага адаптирането на организма към променящите се условия. Употребата на тази билка датира отпреди около 2000 години. Широко използвана е за поддържане на максимална издръжливост, добро психическо и физическо състояние и за поддържане на чувство за сила и жизненост.

Органични (био) бадеми: от дълги години бадемите са смятани за храна, от която се пълнее. Проучвания обаче сочат, че индекса на телесната маса е по-нисък при хора, които включват в менюто си ядки, като бадеми например. Въпреки, че те са много калорични с високо съдържание на мазнини, съдържанието на протеин (около 18%) и фибри може да помогне да се почувствате сити за по-дълго време, поради което умерената им консумация по време на диета може да улесни отслабването. Бадемите, приемани като част от диета с ниско съдържание на наситени мазнини, може да допринесе за доброто здраве на сърцето чрез поддържане на нормални нива на холестерола.

Органична (био) киноа: семена с високо съдържание на протеин, използвани като зърна. Растението е култивирано от Инките. Въпреки, че всъщност е семе, Инките го наричали "зърно-майка". Киноа е общопризната като добър източник на завършен протеин. Също така, съдържа и други важни хранителни вещества, като фибри и комплексни въглехидрати, които се освобождават по-бавно, помагат поддържането на кръвната захар в постоянни нива, дава по-продължително усещане за ситост. Киноа е отличен избор като част от диета за отслабване.

Л-карнитин (L-carnitine): включен е в състава на Lighten-Up!, тъй като играе важна роля в обмяната на мазнините. Това е аминокиселината, която пренася мастните молекули през клетъчната стена, където след това могаj да бъдат използвани за производството на енергия.

В състава на Lighten-Up! е включен и жизнено важния микроелемент минералът хром: това не е само метала в автомобила Ви - той играе жизненоважна роля при метаболизма на глюкозата в организма и е важен за нормалната обмяна на въглехидратите, мазнините и белтъците.

Ензимите са много важни за храносмилането и също са включени в продукта. Ролята им тук е да подсигурят лесното смилане и усвояване на важните хранителни вещества. Lighten-Up! може да бъде добър източник на полезни хранителни вещества за хорd, които се възстановяват след заболяване или за такива, които не могат да приемат твърда храна.

Една порция Lighten-Up! съдържа и 1 грам Водорасли АФА богати на протеини (60%) и много минерали, мастни киселини и витамини. Продуктът е естествено подсладен с органични (био) ябълков прах и ванилия.

Lighten-Up! съдържа и:

органична (био) ацерола, богата на витамин С

органични (био) кафяви водорасли (Ascophyllum nodosum), богати на желязо, калций и йод. Съдържат 200 пъти повече желязо от листата на цвеклото, който е най-богатият на желязо зеленчук, отглеждан на суша. Те съдържат и 100 пъти повече йод от който и да било "земен" зеленчук и около 14 пъти повече калций от кравето мляко.

хавайска Спирулина на прах, богата на протеини (60%) и много минерали, мастни киселини и витамини

Lighten-Up! не съдържа: глутен, захар, консерванти, нито добавки от какъвто и да било вид. Изключително подходящ за вегетарианци.

Клинично изпитано!

Lighten-up! е изпитан в лондонска клиника в продължение на 40 дни, за да се разбере доколко може да бъде постигнато намаляване на теглото без специални усилия, с минимални неудобства и минимално усещане за глад. Всички участници намалили теглото си минимум с 1.8 кг., а максимум с 13.5 кг., или средно около 6 кг! Те усетили неочаквано добро субективно повлияване от продукта, изразяващо се в увеличена енергия, подобрен сън, по-хубава кожа, намаляване на депресията, облекчаване на пременструалния синдром при жените (ПМС) и повишена устойчивост към вирусите, засегнали други членове на семействата им. Намаляването на теглото било трайно и почти никой от участниците нямал проблеми със съблюдаване на препоръчителната диета.

Ако не сте приемали продукти с водорасли, добре е да започнете постепенно – първо по 1 ч.л., след 2-3 дена – по 2, после по 3 и едва тогава пълната доза. Така постепенно ще свикнете с водораслите. Много по-добре е да се започне с програмата “Лесно начало” и след като организмът се изчисти и зареди, да се премине към Lighten-up! Така резултатите са много по-добри и не се изпитват никакви неудобства и никакъв глад.

Още препоръки:

Съчетаването на Lighten-up! с коластра, EMК и Коензим Q10 с хром и водорасли води до значително по-бързо и лесно сваляне на килограми, пo-добро самочувствие, повече енергия и желание за физическа активност.

Важно е при употреба на всички продукти с водорасли да се пие поне по 1,5-2 литра чиста вода дневно. 

Храненето в зоната е много добър начин за регулиране на теглото и подобряване на обмяната и може да се съчетава отлично с приемането на описаните по-горе суперхрани.

Въпреки че следващите по-долу препоръки не са задължителни, защото и без тях ефект от продукта също има, на тези, които искат освен сваляне на килограми да се изчистят и подобрят здравето си, препоръчвам да не пушат и да не пият алкохол. Тютюневият дим влошава способността на кръвта да пренася кислород и пречи на организма да се чисти от токсини, а алкохолът е клетъчна отрова. 

Добре е ежедневно да се взема душ и по желание след него да се правят фрикции.

Разумно е също да се осигури достатъчно време за физически упражнения и сън.

Ползи при употреба на Lighten-up! 

лесно избавя от излишно тегло възрастни и деца, особено съчетан с лека диета
(средно 1-2 кг на седмица без никакъв риск за здравето);

подобрява кондицията при спортисти, гимнастички, балерини, артисти 


(поддържа идеално тегло, осигурява всички необходими хранителни съставки,
нормализира мензиса, подобрява имунитета и координацията);

освобождава от излишни натрупвания след “задължителни” делови обеди, коктейли,


след семейни тържества, Нова година и подобни пиршества;

предотвратява затлъстяването у хора, занимаващи се предимно с умствена дейност


и при водещите заседнал живот, които повече карат кола, отколкото ходят пеша; 

освобождава от пристрастяване към сладко, шоколад и други храни


намалява опасността от хипогликемия (прималяване, главоболие, треперене и пр.);

укрепва жизнеността при хора с влошена способност за усвояване на храната, 


които същевременно имат наднормено тегло и страдат от усложнения;

много помага за регулиране на кръвната захар и подобряване обмяната 


при диабет от втори тип, затлъстяване и повишен холестерол;

отлична храна за походи, екскурзии и експедиции, която се приготвя бързо и лесно,


а същевременно осигурява на организма всичко необходимо.

може да внесе свежа здравословна струя с екзотична нотка в менюто


на различни заведения и барчета на училища, фитнес-центрове, театри и кина,
вегетариански ресторанти, дебелариуми, клубове на здравето и т.н.

алтернатива на лечебното гладуване при хора, които


не са достатъчно компетентни за да го провеждат правилно.

С това благотворните ефекти на Lighten-up! далеч не се изчерпват. С него може да се експериментира още - той е крачка напред към съвършената храна на бъдещето, която ще съчетава пълноценност, безвредност, широк профилактичен и лечебен спектър на действие, общо укрепващ, енергизиращ и подмладяващ ефект.

Ключови факти:

1. Част от програма за отслабване, която да осигури правилното усвояване на важните хранителни съставки. 


2. Продукт за “естествена” замяна на ястие, претърпяло преработка. 
3. Диворастящи водорасли за изцяло балансирано естествено хранене. 
4. Специални ензими за храносмилане. 
5. Естествено подсладен с изсушени ябълки на прах и ванилия. 
6. Една мерителна лъжичка съдържа 72 калории. Количеството в опаковката е достатъчно минимум за 10 дни.

Употреба: 


За да приготвите вкусна напитка е необходимо само да смесите Лайтън-Ъп! с натурален сок от ябълки или други плодове. По желание може да бъдат добавени плодове. За по-добър ефект използвайте електрически миксер. 

Важно: Пийте 1-2 литра минерална или пречистена вода дневно.

Съдържание на 1 порция от 20 грама:
Органични (био) бадеми, обезмаслено мляко на прах, органична (био) киноа, органичен (био) ябълков прах, ванилов аромат, хавайска Спирулина на прах, Афанизоменон флос-акве (водорасли от езерото Кламат) на прах, сибирски жен-шен (2,5%), органична (био) Ацерола на прах (осигуряваща витамин С), псилиум люспи на прах, глюкоманан, органични (био) Ascophyllum nodosum (кафяви водорасли) на прах, ксантанова гума, органична (био) ечемичена трева на прах, органична (био) пшенична трева на прах, протеаза, лактаза, L-карнитин, L-тартарат, амилаза, алфа-липоична киселина (1%), естествен Коензим Q10 (0,5%), xром пиколинат.

Без добавени захар или изкуствени подсладители. 


Добър източник на мастни киселини Омега-6 и Омега-9.


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница