Lamborghini отваря център в МакаоДата06.04.2017
Размер10.6 Kb.
#18511
Новина
Lamborghini отваря център в Макао

Италианската марка настъпва на азиатския Лас Вегас. Освен това тя отпразнува с бляскаво парти и десет успешни години в Сингапур.

Източник: Lamborghini
Италианският производител на суперколи Automobili Lamborghini разширява търговската си мрежа в Китай, където броят на дилърствата достигна до 15.

Щефан Винкелман, президент и управителен директор на компанията, преряза лентата и на първото представителство на марката в Макао, азиатския Лас Вегас. „Отварянето на шоурум в тази локация е важна част от присъствието ни в Китай и отразява потенциалните възможности за растеж в региона”, заяви той.

Дилърството в Макао е част от стратегията на Automobili Lamborghini за разширяване на търговската мрежа на марката.

Разположен в централно Макао, новият шоурум на марката е изграден напълно в духа на Lamborghini. Нейният дилър там е Kam Bo Motors Limited, избран от компанията поради опита на тази фирма в луксозния сектор.

Lamborghini продаде в Китай 206 автомобила през 2010 г. с ръст над 150% през 2009 г. доставките през първата половина на 2011 г. възлизаха на 138 бройки, което е повече от 60% ръст спрямо същия период от 2010 г. Очаква се до края на годината те да нараснат също благодарение на доставките на над 200 броя поръчани екземпляра от модела Aventadors LP700-4.

Lamborghini отбеляза и десетгодишнината от стъпването си на пазара в Сингапур със специално парти. Ексклузивното събитие не мина без представянето на новия флагман на марката и благотворителен търг.Дилърството в Сингапур е едно от най-добре развиващите се от домовете на Lamborghini.

Агенция Speed-Press


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница