Лекуване с ангелитеPdf просмотр
страница1/98
Дата06.07.2024
Размер1.16 Mb.
#121538
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   98
doriin lekuvane angeli


1
ЛЕКУВАНЕ С АНГЕЛИТЕ
КАК АНГЕЛИТЕ МОГАТ ДА ВИ ПОМОГНАТ ВЪВ ВСЯКА ОБЛАСТ НА ВАШИЯ
ЖИВОТ
доц. Дорийн Виртю

На тези, които служат като ангели в небето и на Земята.
Благодаря ви за вашата любов, посвещение и служене!
Моля, продължете да имате търпение с нас, когато ние учим как да приемаме вашите дарове с признателност и благодарност!
Благодарност
Благодаря на Бог, Светия Дух, Исус, Фредерик, Пърл и моите други водачи и ангели.
Благодаря на всички пациенти и студенти, които ми помогнаха да отпечатам техните истории в тази книга.
Относно автора
Дорийн Виртю (това е нейното истинско име) е духовен лекар по психология с научни звания
В.А., М.А. и Ph. D и степен по психологическо съветване от Чапман Университет - един водещ частен институт в Орнаж. Калифорния.
Д-р Виртю е автор на 22 книги, аудиокасети. Тя провежда семинари по духовно психологически проблеми, през цяла Северна Америка, обяснявайки ангелска терапия, ангелски връзки и духовно лечение. Ясновидството на д-р Виртю и позволява да вижда и се свързва с ангелите на хората, които физически са с нея, а също и с хора, с които говори по телефона. Поради това, медиите често молят д-р
Виртю да проведе „ангелски тълкувания”, във въздуха; чрез телефон, при което тя описва и разговаря с ангелите-пазители и починали близки на пациентите и на хората от публиката.
Участвала е в много програми в TV и радиото.
За информация - www.AngelTherapy.com
Въведение
Това не е вашето въображение. Ангелите са сред нас, сега повече от всякога, и не само в търговската област. Увеличаващ се брой хора, съобщават за срещи с тези небесни същества. При техните срещи, ангелите разкриват съвременни съобщения, излекуващи лекарства и животоспасяващи средства.
Защо напоследък ангелите толкова много обикалят нашето кълбо? Отчасти, поради нашите молитви за небесна помощ, и отчасти поради това че, Бог и ангелите знаят, че е време за нас сами да се излекуваме, да уредим нашият живот и нашият свят. Когато ние се движим към промяна на хилядолетието, ангелите ни помагат да излекуваме трудностите и болести, които ни пречат да живеем с нашите най-високи възможности.
Ангелите са тук за да ни учат, че Божията любов отговаря на всички въпроси и призиви. Те са тук за да ни излекуват от резултатите на страха. Ангелите са могъщи лечители, и вие може да работите със тях, за да ускорите техните усилия в лечението. Колкото повече каним ангелите в нашия живот, толкова по-лесно нашия живот отразява великолепието на небесата.
Няма ограничение на излекуващата сила на ангелите. Те могат да ни помогнат да оправим нашите взаимоотношения, въпроси засягащи кариерата, финанси, домашни проблеми, и всички други препятствия, които ни тревожат. Ние само трябва да направим няколко стъпки, за да помогнем на ангелите да ни помогнат:
1


Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   98
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница