Lg electronics Търговско Представителство в БългарияДата24.09.2016
Размер23.09 Kb.
#10650


LG Electronics Търговско Представителство в България

1784 София, бул. „Цариградско шосе” 115Г

Т. 02 817 34 34 Ф. 02 817 34 15 www.lge.bg
Условия на програма

5 години гаранция”

Настоящите условия на промоцията „5 години гаранция” (наричани: Условия) са в сила за клиенти, закупили Продукти, описани според Условията, в периода 15-ти ноември, 2012 и 24-ти декември, 2012 и разпространявани в търговската мрежа от LG Electronics Magyar Kft.“ Чрез свалянето на сертификата за промоцията, Вие давате Вашето съгласие с Условията на програмата „5 години гаранция”, както и потвърждавате пълното разбиране правата на потребителя според описаните Условия.


  1. На база настоящите Условия (могат да бъдат намерени на сайта на LG Electronics България), програмата „5 години гаранция” е валидна при представяне на документи, които верифицират Вашата покупка (касова бележка, фактура), както и коректно попълнена гаранционна карта и Сертификат, който може да бъде свален тук.  1. Описаните Условия са валидни само и единствено за посочената промоция и правата на потребителя според местните законови разпоредби остават в сила.  1. С програмата „5 години гаранция” получавате следните права и ползи :      1. През първите три години от датата на закупуване на Продукта, Вие получавате пълно гаранционно обслужване за всички дефекти, които са следствие от производствена грешка, което включва безплатна поправка и безплатна замяна на повредени части. В допълнение, безплатна напълна замяна на продукта e възможна, в случай че сервизирането на Продукта не е достатъчно решение за отстраняване на дефект. Също така може да получите удължен период на обслужване при доброволно съгласие от страна на производителя. Чрез програмата „5 години гаранция” стандартният гаранционен период се удължава с 2 години. В случай, че се налага замяна на Продукта (дори повече от веднъж) в периода на „5 години гаранция”, ще Ви бъде дадено правото на законова гаранция в момента на замяна или нови гаранционни условия според Условията на периода за посочената промоционална програма според датата на първоначалната покупка. В правото си на клиент, можете да изберете предпочитания от Вас вариант.  1. Програмата „5 години гаранция” е валидна за период от 5 години от датата на закупуване на продукта и ще бъде удължена според времето, през което продуктът е бил сервизиран, ако се е наложило сервизиране.  1. Всяка поправка или замяна ще бъде коректно отразена в гаранционната карта от LGEMK през периода от 5 години.  1. Продуктите Personal TV (монитор с ТВ тунер), за които са валидни Условията на промоцията:

M2252D, M2352D, M2452D, M2752D, DM2352D, DM2752D, M2482D, TM2792S


  1. Моля, обърнете внимание, че при покупка на Personal TV, Вие трябва да получите гаранционна карта, издадена от LGEMK (вижте пример тук).

Благодарим Ви, че избрахте LG!Дата: 02/11/2012
LG Electronics България


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница