Lg lh50: нов lcd телевизор с trumotion 240hz картината никога не е била по-чиста и по-истинска, както при lh50Дата23.02.2017
Размер37.62 Kb.
#15606
www.lge.com

bg.lge.com

LG LH50: НОВ LCD ТЕЛЕВИЗОР С TRUMOTION 240HZ

Картината никога не е била по-чиста и по-истинска, както при LH50

LG Electronics, лидер в областта на плоскоекранните панели, обяви световна премиера на LCD телевизор LH50 с full HD TruMotion 240Hz технология. В комбинация с full HD 1080p и супер IPS панел технологията, TruMotion 240Hz създава кристално чиста картина с реално движение, дори и при най-бързите сцени чрез подобрена технология за сканиране на подсветката.


Технологията full HD TruMotion 240Hz създава изключително чиста картина, която се движи натуралистично без никакво размазване. За разлика от другите телевизори, които вмъкват серия от фалшиви или интерполирани кадри в структурата на образа с цел да редуцират ефекта на замазване, новият LH50 създава далеч по-добър образ чрез точното контролиране на сканирането на подсветката. Това означава, че всеки пиксел от full HD 1080p резолюцията има реална чистота и яркост.
“LG LH50 предлага високо ниво на картината с последната full HD 240 Hz технология, великолепен набор от възможности и минималистичен дизайн, пасващ перфектно на всяко помещение”, сподели Саймън Канг, Изпълнителен директор и президент на LG Home Entertainment Company. „LG успя да се наложи като компания, която търси перфектен баланс между дизайн и технологии и новият LH50 е ярък пример затова.”


LH50 предлага невероятно качество на картината, но също така има опции за допълнителни настройки. Функциите Picture Wizard, preset AV режими и 24p Real Cinema work оптимизират картината за всички възможни формати, включително спорт, филми, игри и др.


Ф
LH50

ункцията LG Picture Wizard предлага упътване с изключително лесен интерфейс за детаилни настройки според помещението и светлината в него. Три различни AV насторйки, включващи филми, спорт и игри, сменят режима само с едно натискане на дистанционното. Технологията 24p Real Cinema предава филмите в техния реален образ от 24 кадъра в секунда, като създава усещане сякаш си в киносалон.


LH50 също така е съвместим с последните дигитални формати и предлага набор от удобни входеове. Това включва HD DivX USB 2.0 съвместимост, която улеснява гледането на филми с висока резолюция, както и други, дърпани от нета. Четири HDMI 1.3 входа позволяват да бъдат включени multiple HD или full HD източници.
Добрият звук е също толкова важен, колкото и добрата картина. LH50 обещава истинско аудио изживяване благодарение на уникалните невидими говорители на LG - Invisible Speaker, и технологията Clear Voice II. Високоговорителите са настроени от Г-н Марк Левинсън. Те използват цялата предна част на телевизора, за да създадат дълбок и драматичен звук без нуждата от недотам добре изглеждащите решетки. Clear Voice II подобрява звука на човешкия говор, прави го разбираем и по-чист, дори когато има странични шумове. Тази нова версия на Clear Voice предлага 12 степени на контрол, позволяващи на зрителите да изберат до каква степен искат да се наблегне на различните звуци в зависимост от личния вкус.
За LG начинът, по който телевизорите въздействат на околната среда, е също толкова важен, колкото и дизайнът и технологичните възможности. LH50 е снабден с интелигентната енергоспестяваща технология Smart Energy Saving Plus, функция която редуцирa енергията, консумирана от телевизора до 73%. Основното в тази фунция е интелигентен сензор, който редуцира консумираната енергия, като анализира светлината в помещението и въз основа на това наглася до съвършенство настройките на телевизора. Това намалява и умората в очите по време на дълго стоене пред телевизора. Интелигентният сензор контролира също и други настройки като цветовете, като той не не само пести енергия и щади очите на потребителите, но също така повишава и качеството на картината.
LH50 изглежда перфектно, независимо дали е включен или не, благодарение на минималистичния си дизайн, пасващ на всяко помещение. Той е един от най-тънките телевизори на пазара с елегантен черен блясък, който му придава изискан и непреходен вид. Edge accents и breathing LED light на бутона за захранване дават на телевизора чувство за живот.
LG LH50 ще бъде наличен от месец май в размери от 32 до 47 инча.
Спецификации:

 • TruMotion 240Hz

 • Full HD (1920* 1080)

 • Picture Wizard

 • AV Mode

 • 24p Real Cinema (5:5 pull down)

 • Expert Mode (ISF Ready)

 • HD DivX

 • 4* HDMI

 • USB 2.0

 • Clear Voice II

 • Invisible Speaker

 • 10W + 10W (4 two-way Speakers)

 • Energy Saving Plus

###


LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 06657.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на домакинските електроуреди и мобилните комуникации. В компанията работят повече от 82,000 души в над 82 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 5 бизнес подразделения – Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions и Mobile Communications – с продажби в световен мащаб от 44 милиарда долара към края на 2007 г. Компанията е водещ световен производител на мобилни телефони, климатици, плазмени плоскоекранни телевизори, перални машини с предно зареждане, оптични записващи устройства, DVD плейъри и системи за домашно кино. За повече информация: www.lge.comКаталог: download -> pressrelease
pressrelease -> За контакти: Бистра Димитрова
pressrelease -> За контакти: Бистра Димитрова
pressrelease -> За контакти: Василена Вълчанова
pressrelease -> Уникален дизайн и изумително качество на звука: това е новата персонална аудио система на lg, pc14
pressrelease -> Съобщение до медиите Гледай YouTube клипчета през плейъра си!
pressrelease -> За контакти: Цвета Димитрова Агенция PeeR to peer
pressrelease -> За контакти: Василена Вълчанова
pressrelease -> За контакти: Василена Вълчанова Агенция PeeR to peer


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница