Logona и sante – козметиката на актьорите на Театъра на армията участва на „Зелените дни”Дата11.04.2018
Размер13.74 Kb.

LOGONA и SANTE – козметиката на актьорите на Театъра на армията участва на „Зелените дни”

Био Козметиката LOGONA и SANTE, спонсор на първият Зелен театър в България – театъра на българскатата армия, участва със самостоятелен щанд на „Зелените дни”. Изложението се провежда от 15 до 18 април в градинката пред Народния театър и представя производители и вносители на биологични сертифицирани храни и продукти, активни организации в природозащитата и биоразнообразието, природни паркове и общини, зелени и отговорни туроператори.

Паралелно с това ще проведат забавни състезания за деца, фотоизложби, фотоконкурс, филмова програма, зелени акции.

Фирма АРМИНА ще представи цялата гама на LOGONA и SANTE, както и козметиката за дома на AlmaWin. И трите фирми са с произход от Германия и са сертифицирани като био козметика, което означава, че са без петролни деривати, синтетични консерванти, ароматизитори и оцветители, силикони, естерни масла, етоксилирани суровини и продукти на индустриалната химия.
Избрахме Йоана Буковска за посланик на био козметиката LOGONA и SANTE, тъй като смятаме, че тя прижева не само естествена красота, но и принадлеждността й към естествените неща в живота съвпадат с нашата философия за хармония с природата и грижа за бъдещите поколения.
Гордеем се, че помагаме на актьорите от театъра на армията да се чувстват добре с козметиката на LOGONA и SANTE, фирми отдадени повече от 30 години за опазване здравето на хората и природата.
За повече информация за „Зелените дни”: http://www.predizvikatelstva.com/zeleni/exhibition.php
Доведете семейството си и приятели. Научете повече за вашата био козметика и нови начини за природосъобразен живот .
Светла Николова

„АРМИНА” ООДТел. 943 1511

armina@armina-bg.com

Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница