Милчо Лалов Кмет на годинатаДата15.10.2018
Размер14.76 Kb.
Милчо Лалов - Кмет на годината

Кметът на община Брегово - инж.Милчо Лалов е награден с приз „Кмет на годината 2014“. Престижното отличие е връчено от Синдиката на българските учители и Европейския синдикален комитет по образование и е единствен за кмет от област Видин. Призът е за постигнати високи резултати в съвместната дейност със Синдиката на българските учители през 2014 г. и личен принос за развитието и усъвършенстването на социалното партньорство. Отличието бе връчено след номиниране в Осмия национален конкурс "Най-добър социален партньор-кмет". Инж.М.Лалов, в благодарствено писмо до Председателката на СБУ – д.ик. н.Янка Такева и до Мартин Ромер – Европейски Директор на ЕСКО пише :“….От името на община Брегово, област Видин, благодаря за голямото признание за усилията на Общинската администрация, под ръководството на кмета на общината да работим съвместно за развитието на социалното партньорство в сферата на образованието в община Брегово.

Общите усилия се увенчава с успех и на територията на община Брегово успяхме да запазим всичките шест Целодневни детски градини, в които се обучават общо 190 деца. Подпомагаме дейността на средищното училище СОУ „Св. св. Кирил и Методий” гр. Брегово, което е с 150 годишна история и цялата 2014г. премина под знака на тази годишнина с различни инициативи.

Ние съзнаваме, че интелигенцията и 315-те ученика, са най-ценният капитал на община Брегово.

Не случайно образованието е първи и основен приоритет от социалната политика на общината. Ние сме единствената община в област Видин с разработена Общинска стратегия за развитие на образованието. Ние сме съхранили Центъра за работа с деца, за да обогатим свободното време на децата. Ние сме запазили ученическия духов оркестър, гордостта не само на Брегово, а и на видинска област. Грамотата, която получавам е сигурен знак, че направеното не остава незабелязано.

Аз, като кмет на китна, гранична община, с прекрасни хора, входно-изходна врата на Европа и света, ще продължавам да работя в името на хората, защото дързостта да бъдеш първи е голяма отговорност.
Сърдечно благодаря за голямото признание!”
Каталог: doc -> novini
novini -> Уважаеми членове на вон!
novini -> Закон за държавния бюджет и планираното съкращаване на целевата субсидия за висшите училища, със загриженост и тревога се обръщаме към Вас, за да Ви информираме, че на 24 юни 2010 г
novini -> Уважаеми членове на вон!
novini -> Подписване на първите договори с одобрени бенефициенти по третата покана по фонда за стипендии на еип
novini -> Туристическа агенция “сканер”
novini -> Уважаеми членове на вон!
novini -> Община брегово брегово 3790; обл. Видин; /09312/93-39


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница