Министерство на образованието, младежта и наукатаДата16.03.2017
Размер49.5 Kb.МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА
ФОНД „НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ“МЕДИЦИНСКИ

УНИВЕРСИТЕТ

ПЛОВДИВ
България, Пловдив 4002

бул. Васил Априлов 15А

Тел.: +359 32602207

Факс: +359 32602534№ДДВУ02/21/20.12.2010г. „Създаване на информационна система, регистър и база данни за целите на медицинските стандарти при комплексното лечение на пациенти с вродени лицеви аномалии”. Конкурс "Стимулиране на научните изследвания в държавните висши училища"

ДЕКЛАРАЦИЯ
В съответствие с чл.4, ал.1, т.2 от Закона за защита на личните данни

От………………………………………………………………………………………….

с ЕГН/ЛНЧ……………………………….., л.к.№………………………………………

издадена на………………………………..,от…………………………………………

с постоянен адрес:……………………………………………………………………...

……………………………………………………………………………………………...

Тел.:……………………………………, email:………………………………………….

Родител/Настойник на …………………………………………………………………СЪБИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯЛични данни

Когато използвате нашата онлайн система или попълвате електронни формуляри, ние събираме вашата лична информация, която вие доброволно предоставяте, като вашето име, адрес, телефон или e-mail адрес. DFA може също да събира демографски данни, като вашата възраст, пол, пощенски код, образователна степен, операционна система, предпочитания, интереси и др


Информация за системната конфигурация.

DFA автоматично събира в регистрационните файлове на нашия сървър определена информация за хардуера и софтуера на вашия компютър, когато посетите нашия уеб сайт. Тази информация може да включва вашия IP адрес, информация от бисквитки, глобален уникален идентификатор, система, операционна система, тип браузър, име на домейн, часове на достъп, доставчик на услуги и адреси на уеб сайтове, които са послужили като препратка.

КАК ИЗПОЛЗВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ


Лични данни

Личните данни се обработват и ползват от DFA при стриктно спазване на изискванията на Закона за защита на личните данни и други приложими разпоредби .

Вие не сте длъжни да предоставяте тази информация, но в тези случаи ние няма да можем да ви осигурим достъп до системата и ползването на ресурсите й.
Ние използваме анонимни и обобщени данни за създаване на статистика и отчети за различни научни цели. Ние може също да обобщаваме анонимни данни и да споделяме анонимните данни с нашите партньори.
Имейл съобщения

DFA периодично изпраща на своите регистрирани потребители имейл съобщения.
Разкриване на информация

DFA запазва поверителността на личните ви данни. Ние не ги разкриваме пред трети лица и други хора, за които не е нужно да знаят тази информация, освен при определени обстоятелства. Преди да разкрием личните ви данни по други причини, първо трябва да получим съгласието ви, например по имейл, чрез щракване върху определена връзка, онлайн възможност за отказ или по друг начин. По-долу са изредени допълнителните обстоятелства, при които DFA може да сподели вашите лични данни:


  • Някои от нашите служители или партньори могат да имат достъп до личните ви данни единствено по причина, че ни помагат да извършваме своята дейност. Тези служители и партньори са поели задължението да спазват поверителността и сигурността;

  • За да защитим и предпазим правата или собствеността на DFA, включително уеб сайта;

  • При изпълнение на законови искове, съдебни заповеди или други юридически производства, ако преценим, че това разкриване е необходимо за разследването, предотвратяването или реагирането на незаконни действия, измама, физически заплахи към вас или други хора, заплахи към националната сигурност или ако се изисква от приложимите закони или нормативни документи.

Ако съгласно горепосочените причини разкрием ваши лични данни ще задължим другите организации, имащи достъп до тази информация, да защитават и поддържат личните ви данни съгласно правилата и условията на тази Декларация.


Забранено разкриване на информация

С изключение на гореспоменатите случаи, DFA няма право да разкрива ваши лични данни на трети лица, без вашето изрично съгласие. Освен това DFA няма право да споделя, продава, отдава под наем или разкрива по друг начин вашите лични данни, списъците с имейл и пощенски адреси на DFA на трети лица за целите на техни рекламни кампании.


УПРАВЛЕНИЕ И ПРОВЕРКА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ


Когато се регистрирате, DFA ви предлага възможности за избор относно събирането, използването и споделянето на лични данни. Освен това можете по да прекратите бъдещите комуникации, включително получаването на бюлетини и актуализации от DFA , като прекъснете абонамента по всяко време. Например, всяко получено имейл съобщение съдържа инструкции как да прекратите получаването на такива имейли. Можете също да се свържете с нас по всеки от посочените по-долу начини, за да се откажете от избора си.

Телефон:Имейл:

Пощенски адрес:


Ако настъпи промяна в личните ви данни (като пощенски код, телефон, имейл или пощенски адрес) или ако вече не желаете нашите продукти или услуги, ние ви осигуряваме начин да ги промените или изтриете/деактивирате.

ИЗМЕНЕНИЯ В ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ


DFA периодично ще актуализира тази Декларация.
Когато DFA публикува изменение в тази Декларация, ще видите думата "актуализирана на дата … " до заглавието на Декларацията.
Ако има съществени изменения в тази Декларация и в начина на използване на личните ви данни от DFA , DFA ще публикува на видно място тези изменения, преди да внесе изменението. При всички случаи няма да правим никакви промени, които да защитават в по-малка степен вашите лични данни, събрани преди това, без ваше съгласие.
DFA ви препоръчва периодично да преглеждате Декларацията, за да сте в течение как DFA защитава вашите данни.
Благодарим за участието ви в DFA.

Подпис на Декларатора:Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница