Министерство на вътрешните работиДата10.02.2018
Размер13.66 Kb.
#57796

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

СПЕЦИАЛИЗИРАНА АДМИНИСТРАТИВНА ДИРЕКЦИЯ “ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА”


Информационен бюлетин


Тутракан. 60-годишният Е.А. е заловен след извършена кражба. Вчера около 20.30 часа той проникнал в частен дом в село Варненци и противозаконно отнел отоплителна печка. Откраднатата вещ е иззета, а срещу мъжа е образувано досъдебно производство.

Пожарна безопасност и защита на населението. Късо съединение причинило пожар в лек автомобил „Фолксваген” снощи около 22 часа в Силистра. Унищожени са ел.инсталация, акумулаторна батерия и преден капак, но е предотвратено опожаряването на автомобила.

Три пожара в комини на къщи са възникнали през вчерашния ден. При два от тях – в Кайнарджа и Черковна, няма материални загуби, но в село Бабук са изгорели около 2 кв.м таван.

Издирвано лице. РУ „Полиция” – Силистра издирва Левент Шенол Мустафа, на 27 години, от село Брадвари, област Силистра, по молба на близките му.

Мъжът е в неизвестност от 23.02.2014 г., когато напуснал дома си и отпътувал с лек автомобил „Мерцедес” Сс 97 48 РВ, тъмносин на цвят. За последно е видян на следващия ден – 24.02.2014 г., в Русе.

Левент Мустафа е висок 175 см, с нормално телосложение, овално лице с бенка на лявата буза, с къса кестенява коса. Бил е облечен с тъмносин анцуг, тъмночервена блуза и тъмнозелено яке, обут с черни боти.

Умоляват се гражданите, които разполагат с информация за издирваното лице, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР. Анонимността е гарантирана. (приложена е снимка).


11.03.2014 г.

гр. Силистра


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница