Мисия, визия и стратегия за развитие на фирма „Давидофстраница1/7
Дата23.04.2022
Размер31.74 Kb.
#114150
  1   2   3   4   5   6   7
Мисия, цели и стратегия за развитие на фирма Давидоф
Свързани:
НАДЕЖДНОСТ НА ГРАДИВНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ

УНИВЕРСИТЕТ
ЗА НАЦИОНАЛНО И СВЕТОВНО СТОПАНСТВО

РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ -ХАСКОВО

КУРСОВА РАБОТА


по дисциплина „Стратегическо управление“
на тема
Мисия, визия и стратегия за развитие на фирма „Давидоф“

Изготвил: Преподавател: Емел Мехмед Мехмед ас.д-р Ф. Стоянов Факултетен номер: 20121039гр. Хасково
Въведение
Успешното управлението на една фирма е сложен и динамичен процес, който изисква една добре разработена стратегия и ясно поставени цели и задачи. Затова е необходимо да се анализират фактори като околната среда, ресурсите и възможностите за изпълнение на функциите на фирмата, продуктите и услугите, които ще предлага на пазара и методите, с които ще осъществи поставените цели. За да бъде ефективен планът за развитие, е необходимо целите да бъдат поставени в дългосточен план, като се анализира вътрешната и външна среда и се наблегне на повишаване на квалификацията на служителите, които спомагат за утвърждаването на мисията на фирмата и за изпълнението на задачите, като задоволяват нуждите на потребителите.

ПРЕДСТАВЯНЕ, ЦЕЛИ, МИСИЯ И СТРАТЕГИЯ НА ФИРМАТА
Предмета на дейност на фирма «Давидоф» се състои в производството на различни видове сладкарски изделия — торти, рула и дребни сладки и др., както и тяхното реализиране в собствената им кафе-сладкарница.
Освен сладкарските изделия - собствено производство, фирмата предлага и различни видове алкалоидни (кафе, чай, млека), безалкохолни и алкохолни напитки, както и коктейли, шейкове, различни кремове и плодови салати, мелби, палачинки, тостове и т.н.
Всичко това се предлага в луксозно обзаведено помещение, подходящо оборудвано за целите, за които е предназначено и предразполагащо към разтоварване и приятни мигове.
В заведението, по желание, могат да бъдат направени поръчки за торти, украсени по вкус на клиента.
«Давидоф» има за цел да обслужва своите клиенти като им предлага изобилие от висококачествени продукти, произведени на място, предложени в приятна обстановка и на приемливи цени.
Целите, които си поставя фирма «Давидоф» в дългосрочен план са да се популяризират нейните услуги и да се повиши, както потреблението, така и доверието на потребителите, а от там и приходите на дружеството.


Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница