Младежки Театър на Весели и Находчиви 2010



Дата15.10.2018
Размер9.63 Kb.
#88839
Младежки Театър на Весели и Находчиви 2010
Шестото издание на междуучилищното състезание се проведе през април в Двореца на културата и спорта – Варна и събра на една сцена осем отбора (телевизионни екипи) – претенденти за голямото отличие – Купата на кмета. Предизвикателството, отправено от г-жа Елена Валеева – Йорданова, председател на сдружение „Изкуство и светлина”, по чиято идея се провежда това състезание, тази година бе под надслов „Пъдари на ефира на Варна”. Организаторите, в лицето на Дирекциите „Образование” и „Младежки дейности и спорт”, бяха подготвили и награда за „Фен клуб”. Кметът на Варна г-н Кирил Йорданов награди с медал 20 деца от варненски училища, постигнали успехи в различни области през 2009 г. Появата на Виктор Калев като председател на журито вдигна на крака цялата зала. Партнираха му DJ Теди Джорджо, Димитър Горчев, Теди Генев и Огнян Илиев.

На сцената се изявиха НУИ „Добри Христов” с телевизия „Артзвезди”. Последваха ги „Магия седма” от СОУ „Найден Геров”, „ВИК.ТВ” на СОУ „П.К.Яворов”, спортистите от „ВИП.ТВ”, ВТГ „Г.С.Раковски” със своите „Уникат”-и, модните специалисти от ПГТМД и техния екип от „МОДА.ТВ”, едни от претендентите за купата МГ ”Д-р Петър Берон” и актуалната „ГМО” и СОУ „Гео Милев” с популярната „ХИТ”. Кметът Кирил Йорданов връчи голямата награда на ВТГ „Г.С.Раковски”.
Каталог: images -> pubs -> images -> 654
654 -> 12 август – международен ден на младежта
images -> Фестивален и конгресен център варна дни на духовната култура на русия в българия седмица на руските филми
images -> Фестивален и конгресен център ХХІІ дни на японската култура в България Панорама на японското кино
images -> В отбивката на пътя
654 -> Конкурс, който традиционно се организира и осъществява от отдел „Младежки дейности" към дирекция "
654 -> Програма финансиране на проекти на неправителствени организации, които осъществяват идеи на територията на община Варна
654 -> Младежка доброволческа служба


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница