На 27 февруари четвъртък от 10. 00ч до 12. 00 чДата24.07.2016
Размер5.97 Kb.
#4571
На 27 февруари четвъртък от 10.00ч. до 12.00 ч., в Заседателната зала на Общински съвет – Угърчин Регионалният представител на Комисията за защита от дискриминация ще проведе приемна с гражданите на Община Угърчин.

Всеки, който е обект на дискриминация или е третиран различно във възможностите си да участва в обществения живот, може да посети приемната и да постави своите въпроси.Дискриминация означава неравно третиране на хора според техния пол, раса, народност, етническа принадлежност, гражданство, произход, религия, образование, убеждение, политическа принадлежност, увреждане, възраст, сексуална ориентация, семейно положение, имуществено състояние и други признаци.
Каталог: Files -> Messages
Messages -> П у б л и ч н о с ъ о б щ е н и е
Messages -> Важно ! От 25 април 2008 год в община Елин Пелин е разкрит логопедичен кабинет. Седалището на кабинета се намира в оу „Ст. Стефанов” гара Елин Пелин
Messages -> Уважаеми съгражани, На 31 март (събота)
Messages -> Republic of bulgaria novi pazar municipality
Messages -> За периода 29. 03.–01. 04. 2010 г. Чез разпределение България уведомява своите клиенти за предстоящи прекъсвания на електрозахранването и/или възможни смущения, поради: изнасяне (рециклиране)
Messages -> Република българия общински съвет – нови пазар
Messages -> Г р а ф и к за провеждане на публично обсъждане на проекто-бюджет 2009 по кметства и населени места в община бойчиновци № по ред


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница