На вниманието на кандидат-студентите, които кандидатстват в специалности от сферата на изобразителните изкуства за уч. 2017 – 2018 гДата30.11.2018
Размер11.47 Kb.
#106870
НА ВНИМАНИЕТО НА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИТЕ, КОИТО КАНДИДАТСТВАТ В СПЕЦИАЛНОСТИ ОТ СФЕРАТА НА ИЗОБРАЗИТЕЛНИТЕ ИЗКУСТВА

За уч. 2017 – 2018 г.

На основание сключен договор между АМТИИ и Национална гимназия по пластични изкуства и дизайн „Академик Дечко Узунов” гр. Kазанлък:
    • кандидат-студенти с успех от държавните изпити за придобиване на професионална квалификация най-малко отличен (5.50 ) могат да кандидатстват по документи за специалност Педагогика на обучението по изобразително изкуство.

Кандидатите се явяват само на 2-ти тур – събеседване.


    • кандидат-студенти с успех от държавните изпити най-малко отличен (5.50 ) от държавните изпити за придобиване на професионална квалификация и най-малко отличен (5.50 ) по дисциплината рисуване, могат да кандидатстват по документи за специалност Църковна живопис.

Кандидатите се явяват само на 3-ти тур – събеседване


    • кандидат-студенти с успех най-малко отличен (5.50 ) дисциплината рисуване, могат да кандидатстват без да полагат изпит по рисуване за специалност Сценография, Дизайн на облеклото .

Кандидатите се явяват на 2-ри 3-ти тур.


    • кандидат-студенти с успех от държавните изпити за придобиване на професионална квалификация най-малко отличен (5.50 ) и най-малко отличен (5.50 ) по дисциплината рисуване, могат да кандидатстват по документи за специалност Графичен дизайн и фотография.

Кандидатите се явяват само на III тур – представяне на фотографско портфолио
Каталог: priem
priem -> Първа част
priem -> Исторически факултет срокът за подаване на документи е от 27 август до 5 септември 2012 г
priem -> Първа част
priem -> Примерен тест по математика за 4 клас за прием в пмг „яне сандански”
priem -> Програма за развитие на селските райони
priem -> Критерий за оценяване на писмените работи Теоретичен въпрос №1
priem -> Наредба №3 от 9 март 1999 Г. За приемане на деца и ученици в националния учебен комплекс по култура с лицей за изучаване на италиански език и култура с участието на република италия
priem -> Приравнителни изпити за специалност Класически танц за постъпване в ІІ, ІІІ, ІV,vі и VІІ клас І изпит за постъпване в ІІ, ІІІ, ІV, VІ и VІІ клас
priem -> Центъра за кан­дидат­­студентска подготовка и информация (цкпи)


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница