Национална баскетболна лигаДата14.01.2019
Размер20.63 Kb.
#110122
НАЦИОНАЛНА БАСКЕТБОЛНА ЛИГА

София, ул. „Александър Жендов” № 6, ет. 2,офис 205

e-mail: league@basketball.bg, www.nbl.basketball.bg

Декларация за картотекиранеИме,Презиме и ФамилияДата на ражданеБаскетболен клуб


  1. Като участник в Националната Баскетболна Лига, аз декларирам, че ще спазвам духа на честната игра (феър плей) и ще имам съответното поведение на и извън терена.

  2. Декларирам, че съм прочел и разбирам напълно нормативните документи на НБЛ и БФБ и съм съгласен да се съобразявам с всички тези разпоредби,както и с разпоредбите на българското законодателство за борба с допинга и потвърждавам, че съм наясно с правилата и съответните наказания,свързани с анти-допинговия контрол

  3. Съгласен съм да бъда подложен на допингови тестове, да приема резултатите от тези тестове и да спазвам съответните регламенти. Съгласен съм,също,клубът ми да предоставя личните ми данни на НБЛ и БФБ във връзка с провеждане на допинг контрол тестове и завеждане на възможни дисциплинарни производства.

  4. Съгласен съм да бъда заснеман,фотографиран и идентифициран по повод на състезания на НБЛ и давам съгласието си името, снимката ми и други идентифициращи ме характеристики да бъдат използвани във връзка с развитието,рекламирането и популяризирането на НБЛ и БФБ,с изключение на тези, ангажирани с договорни отношения с трети страни за реклама на продукти и/или услуги.

  5. Съгласен съм и съм наясно, че участвам в това състезание на НБЛ на собствен риск и ще взема всички необходими мерки, за да защитя себе си по време на участието ми.
  1. Декларирам :

  1.  Аз нямам FIBA лицензиран агент

  2. Аз имам FIBA лицензиран агент:

ИМЕ …………………………………

FIBA Лиценз № …………………………………

Държава …………………………………

Агенция ……………………………….
  1. Съгласен съм и съм наясно, че участието ми в това състезание на НБЛ зависи от приемането и съобразяването ми с всички условия на тази декларация за картотекиране.Подпис
Подпис на родител/настойник

(ако участникът е непълнолетен)

Дата


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница