Над 15 000 души посетиха изложението през уикенда "дневник"Дата08.10.2017
Размер14.94 Kb.
Над 15 000 души посетиха изложението през уикенда
"ДНЕВНИК" 13/6 - 17:08 ч.

Над 15 000 души са посетили международното автомобилно изложение в София през уикенда, съобщиха организаторите. То приема посетители от събота, като първия ден през трите палати и външните площи са преминали 5796 души, от които 725 ученици. В неделя през изложението са преминали 8016 възрастни и 1495 ученици. За двата почивни дни са били продадени общо 15 307 билета.

Сред големите атракции на изложението е революционната електрическа двуколка Segway. Благодарение на петте си жироскопа двуколката стои непрекъснато изправена, а потеглянето, ускоряването и спирането се командва с наклона на тялото. Въпреки че цените тръгват от над 2000 долара, от "Segway България" се похвалиха, че са успели да спазарят цели пет броя от най-скъпата играчка на салона. Двата демонстрационни екземпляра на тротинетката са постоянно заети, а желаещите да се качат чакат дълго своя ред.

В понеделник продължиха официалните представяния на фирмите участнички. От вносителя на "Хюндай" - "Индустриал комерс", се похвалиха, че 10 автобуса и 10 камиона от изложените модели на щанда са продадени още на втория ден на "Автосалон 2005". На изложението тази година компанията представя за първи път у нас своите камиони и автобуси.

Вносителят на БМВ и "Мини" - "Камор ауто", обяви, че по време на изложението от продажбените центрове в София и в цялата страна могат да се закупят автомобили с безплатен пакет 7NM - Service Inclusive. Той включва процедури по поддръжка и обслужване, като не се заплащат трудът и вложените резервни части. На щанда на "Камор ауто" премиерните експонати са БМВ М5 и М6, новата, трета серия на БМВ и "Мини Купър" кабрио.

На щанда на на официалния вносител на "Сузуки" - "Миркат", премиерата е новият "Суифт". "Търсенето надвишава квотата за нашия пазар, но ще осигурим 20 автомобила месечно", каза зоналният мениджър на фирмата Делян Иванов. Другата звезда на щанда е мотоциклетът GSX-R 1000. "Миркат" фокусира усилията си върху вноса на двуколесните, запазена територия на "Сузуки", като само за месец е продала мотори за 100 000 евро. В най-скоро време ще започне изграждането на голям сервизен център на марката.------
Каталог: pics
pics -> Програма за трансгранично сътрудничество между Република България и Република Турция, съфинансирана от Инструмента за предприсъединителната помощ ( ипп ) от,,Фонд за органите на местното самоуправление в България флаг еад
pics -> 14 невероятни трика за по-ефективно търсене в Google
pics -> Програма „спорт и младежки дейности
pics -> За учебния процес за учебната 2010/2011 год. Задочно обучение
pics -> Козметичен салон „лилия”
pics -> Община Любимец  Общински план за развитие 2006 2013
pics -> Програма „администрация"
pics -> Обичам те, Любимец’’


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница