Награди и промоции в Нощта на галериите и музеите Пловдив 2007 Няколко атрактивни награди и промоции очакват посетителите на „Нощта на галериите и музеите”Дата08.06.2018
Размер16.71 Kb.
#72225
Награди и промоции в Нощта на галериите и музеите Пловдив 2007

Няколко атрактивни награди и промоции очакват посетителите на „Нощта на галериите и музеите”, която ще се проведе в петък, 28 септември в Пловдив.


Четири предметни награди (фотоапарат Canon, мобилен телефон, МР3 плейър и фотографска чанта) очакват и участниците във фотографския конкурс „Една нощ в Пловдив”, който организаторите на Нощта на галериите и музеите подготвят съвместно с Пловдивското фотографско средище и Българското фотографско сдружение. Фотографиите ще бъдат оценявани от жури в състав: Георги Лозанов, Никола Лаутлиев, Борис Мисирков и Георги Богданов, Веселина Сариева, Красимир Линков, а най-добрите ще бъдат представени в специална изложба в Градска художествена галерия Пловдив. Повече информация за конкурса на www.gallery-night.info.
Генералният спонсор Мобилтел обяви, че ще даде възможност на 12 от гостите на фестивала да посетят с любим човек 10-то биенале за съвременно изкуство в Истанбул, което в момента се провежда в турската столица (8 септември – 8 ноември). В дванайсет пловдивски галерии (пълен списък на www.gallery-night.info) посетителите ще могат да участват в лотария, организирана от мобилния оператор, в която ще бъдат раздадени наградите.
Освен многобройните събития в програмата на Нощта, за посетителите и гостите на Пловдив са подготвени и развлечения, и евтин и удобен начин за придвижване между центъра и крайните квартали. 8 промоционални щанда с бира „Туборг” ще бъдат разположени на ключови места в града (Градска галерия в Старинен Пловдив, Баня Старинна, Галерия „Сариев” до Централна поща и др.), а след 21.00 ч. таксиметровата компания „Скай такси” осигурява превоз на цена 1 лв. от точка до точка от стоянките пред катедралата „Света Богородица”, Новотела и на Гроздовия пазар.
Очакваме ви в Пловдив!
Нощта на галериите и музеите се организира за трета поредна година от Фондация „Отворени изкуства” и Организационен комитет „Нощ на галериите и музеите – Пловдив”. Партньори на събитието тази година са Стара Загора и Пазарджик. Подробности за програмата в каталога на събитието (разпространява се безплатно в ресторантите и клубовете на територията на Пловдив) и на адрес www.gallery-night.info.
Каталог: archive
archive -> Прегледът на периодични издания, свързани с популяризирането на медицински знания, излизали във Варна след Освобождението и ни връщат към далечната 1884 г
archive -> Данни катедра: Физика на полупроводниците
archive -> Данни катедра: Радиофизика и електроника (рфе)
archive -> Президентът учредява награда 'Джон Атанасов' за принос към информационното общество
archive -> На вниманието на: Представителите на медии Галерия “Графит” – Варна с подкрепата на мтел


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница