Наръчник за интервю за j1/H2b визаДата15.10.2018
Размер32.5 Kb.
#88589
НАРЪЧНИК ЗА ИНТЕРВЮ ЗА J1/H2B ВИЗА
За да бъде успешно интервюто:  1. След като от Амриканското консулство ви определят ден и час, в който сте на интервю ние ще ви изпратим е-мейл. Уверете се, че сте разбрали правилно кога трябва да се явите в консулството и къде се намира самата сграда. Това е много важно, тъй като дата се насрочва само веднъж и не бива да закъснявате.

  2. Погледнете информацията, вписана в работната ви оферта- къде отивате, за кого ще работите, кога ви очакват на работа и кога ще се завърнете в България, за да започнете новата учебна година в университета. Ако имате роднини в САЩ, бъдете подготвени да разкажете къде са и с какво се занимават.

  3. В деня на самото интервю прегледайте дали сте си взели всичко необходимо, това което ви трябва е личната карта и confirmation page на DS1601(него ще получите в обслужващия ви офис, както и на е-мейла, от където може да го принтирате).

  4. Извадете от чантата си всички гримове(ако сте момиче), парфюми, козметика, храна и напитки, изключете мобилния си телефон, тъй като с тях няма да ви пуснат в Консулството.

  5. Отидете малко по-рано от колкото ви е часът за интервю.

  6. Когато пристигнете ще се наредите на опашка, изчакайте търпеливо реда си и слушайте внимателно инструкциите, които служителите ще дават.

  7. Накрая, но не на последно място бъдете спокойни, внимателни, концентрирани, но не забравяйте да поздравите консулите и да им се усмихнете. Това ви гарантира по-голям шанс за успешно взета виза.

  8. Знак за успешно взета виза е, ако служителят, който провежда интервюто задържи всички документи, най-важен от които е паспортът. В него ще принтират визата.

  9. Не пропускайте да ни се обадите след като приключите, за да споделите как е минало.

  10. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси свързани с оформянето на документите, както и със самото интервюто.

Екипът на Ту Би Уан Травъл ви желае успех 1 При интервю за виза тип H2B трябва да носите пълния комплект документи, подготвен от нашите консултанти.Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница