Не е необходима покупка за да участвате или да спечелите. Покупка не повишава шанса ви за печалбаДата12.06.2017
Размер52.83 Kb.
#23409
НЕ Е НЕОБХОДИМА ПОКУПКА ЗА ДА УЧАСТВАТЕ ИЛИ ДА СПЕЧЕЛИТЕ. ПОКУПКА НЕ ПОВИШАВА ШАНСА ВИ ЗА ПЕЧАЛБА.

1. Описание на промоцията: '[[ Книга за кърменето 1]]' ("Награди") започва на 04/28/2013 в 12:00 AM (София) и приключва на 05/03/2013 в 12:00 AM ("период на промоцията"). Чрез участие в Наградите всеки участник безусловно се съгласява и приема да се съобразява с официалните правила и решението на Ла Лече Лига България ("Организатор"), което ще е окончателно и обвързващо във всеки смисъл. Организаторът е отговорен за събирането, предаването и обработването на участията и цялостната администрация на Наградите. Участниците трябва да се обръщат само към Организаторът с всякакви въпроси, коментари или проблеми, свързани с Наградите.

2. Право на участие: Наградите са отворени за всички граждани на България, които са над 18 години.

Ла Лече Лига Лидерите и непосредствените членове на семейството им нямат право да участват и да печелят награда.

3. Избор на победител: победителят в Наградите ще бъде избран на случаен принцип чрез жребий между всички участници, допуснати до участие в периода на промоцията. Случайният жребий ще се тегли до 48 часа от Организатора или упълномощените му представители, чието решение е окончателно. Шансовете за печалба ще варират според броя на получените точки за участие. Победителят ще бъде уведомен чрез електронно писмо (имейл) на електронната поща, която е предоставил при участие до 48 часа след тегленето на жребия. Потенциалният спечелил трябва да приеме наградата с отговор на електронното писмо от Организатора до 48 часа след уведомлението. Ако спечелилият участник не отговори или електронното писмо от Организатора се върне обратно като недоставен, може да има за резултат загуба на наградата. От потенциалния награден участник може да се изиска да подпише и върне декларация за право на допускане в Наградите и освобождаване от отговорност, както и публично оповестяване (наричани общо "документи за получаване на наградата"). Не се допуска замяна или прехвърляне на наградата, освен от Организатора.

4. Награда:

- 1 победител ще получи 1 бр. от "Книга за кърменето" (2012г.) с автор Хана Лотроп, изд. "Слънце" с корична цена 17 лв.

Ще бъде дадена само една награда на човек от едно и също домакинство. Наградни карти и сертификати са предмет на условия от издаващият ги. Наградите не могат да бъдат прехвърляни, заменяни срещу паричната им равностойност или подменяни от печелившия. Организаторът си запазва правото по свое единствено и неограничено усмотрение да награди победителя с друга награда на същата или по-голяма стойност, ако наградата, описана в тези официални правила не е налична или не може да бъде дадена, цялостно или частично, по някаква причина. Приблизителната пазарна стойност на наградата отразява добрата воля и решимостта на Организатора. Тази решимост е окончателна, обвързваща и не може да бъде отхвърлена. Ако същинската стойност на наградата е по-ниска от обявената, разликата няма да бъде изплащана в брой. Организаторът не поема никакви гаранции относно видът, безопасността или експлоатационните качества на наградата. Може да важат ограничения и условия за участие. Организаторът няма да заменя изгубени или откраднати награди.


Наградата ще бъде давана или изпращана чрез куриер или Български пощи само до адреси в България. Всякакви допълнителни такси са отговорност на победителя, спечелил наградата. Несъобразяване с официалните правила може да доведе до загуба на наградата.

5. Онлайн участие: участие в Наградите по време на периода на промоцията онлайн чрез попълване на електронната форма за участие и изпълняване на условията за участие. Формата за участие може да бъде намерена на сайта на Организатора.


Автоматични или направени от робот участия, предоставени от индивиди или организации, ще бъдат дисквалифицирани. Интернет участието трябва да бъде направено от участникът. Всеки опит от участник да направи повече от предвидените и заявени брой участия, като използва многобройни/различни електронни адреси, идентичности, регистрации, логини или други методи, включително, но не ограничено до комерсиален абонамент за уведомление за конкурси и наградни игри, ще доведе до анулиране на участието на участникът и същият може да бъде дисквалифициран. Окончателното решение за присъждането на наградата е предмет на верификация, както е описано в тези официални правила. Всички участия трябва да бъдат направени до края на периода на промоцията, за да бъдат валидни. Часовникът на базата данни на Организаторът ще бъде официално отброяващ времето за тези награди.

6. Защита на личните данни: всички участници приемат, че ако бъдат избрани за победител, от тях може да бъде изискана информация, потвърждаваща идентичността им и тази лична информация може да бъде разкрита на трети лица, доколкото се изисква от закона, включително, но не ограничено до, списък с победители. Всяка лична информация, подадена за участие в Наградите може да бъде запазена в базата данни на Организатора за бъдеща употреба. Ла Лече Лига България е регистриран Админситратор на лични данни. Личните ви данни няма да бъдат предоставяни или преотстъпвани на трети лица извън условията на Наградите, както са описани в официалните правила.

7. Ограничение на отговорността: Организаторът не е отговорен за каквато и да е некоректна или неакуратна информация, независимо дали е причинена от потребители на уебсайта или от оборудване или програмиране, свързано с или използвано в Наградите или от каквато и да е техническа или човешка грешка, която може да се получи при обработване на участията в Наградите. Организаторът не поема отговорност за недоставена или изгубена пратка или всяка грешка, пропуск, прекъсване, изтриване, дефекти, забавяне на операцията или предаване, провал в комуникациите, кражба или унищожаване или неоторизиран достъп до или промяна на участията в Наградите. Организаторът не носи отговорност за проблеми или техническа неизправност на всяка телефонна мрежа или линии, компютърни онлайн системи, сървъри или доставчици, компютърно оборудване, софтуер, недоставена електронна поща или провал на участниците поради технически проблеми или твърде натоварен трафик в интернет или във всеки сайт или комбинация от тях, включително нараняване или увреждане на участник, или всяко друго лице, на компютъра, свързани с или произтичащи от участие чрез изтегляне на материали за теглене на жребия. Ако по някаква причина, тегленето на Наградите не е в състояние да работи, както е планирано, включително заради заразяване с компютърен вирус, подправяне, неоторизиран намеса, измама, технически повреди или други причини извън контрола на Организатора, които изопачават или засягат администрирането, сигурността, справедливостта, почтеността или правилното провеждане на лотарията, тогава Организаторът си запазва правото по свое усмотрение да отмени, прекрати, промени или отложи тегленето на наградите. В такъв случай Организаторътт може, по свое усмотрение, да извърши произволното теглене измежду всички получени заявки за участие преди или след такова анулиране, прекратяване или промяна.
В случай на спор относно кой се е регистрирал онлайн за участие в тегленето на награди, регистрацията ще бъде обявена, че е била направена от упълномощеният титуляр на акаунта, определен като физическо лице, което е собственик на имейл адрес от интернет доставчик, онлайн услуга доставчик, или друга организация (например, бизнес, училище и т.н.), която е отговорна за възлагане на имейл адресите за домейна, свързан с представените имейл адреси. От потенциалния победител може да се изиска представяне на доказателства пред Организатора, че потенциалният победител е оторизиран титуляр на имейл адреса. Ако спорът не може да бъде решен по удовлетворителен за Организатора начин, участието ще се счита за недопустимо.

8. Организатор: Наградите са организирани от Ла Лече Лига България, Пловдив 4003, България, info@lllbg.org

9. Rafflecopter Disclaimer: Тази промоция се захранва от Rafflecopter. Metric Feat LLC ("Rafflecopter") не спонсорира, не управлява и не подкрепя тази промоция. С участието си в тази промоция, участниците се съгласяват с правилата на Rafflecopter за поверителност (http://www.rafflecopter.com/rafl/privacy/). За техническа информация за Rafflecopter джаджа, моля посетете http://blog.rafflecopter.com/2012/08/anatomy-rafflecopter-giveaway/.

10. Facebook Disclaimer: Entrants should understand that they are providing their information to the Sponsor and not to Facebook. This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook.Facebook Disclaimer: Участниците трябва да разберат, че предоставят своята информация на възложителя и не на Facebook. Тази промоция е по никакъв начин не е спонсорирана, одобрена или администрирана от, или свързана с, Facebook.
Каталог: wp-content -> uploads -> 2013
2013 -> Временно класиране „В”-1” рг мъже – Югоизточна България
2013 -> Конкурс за заемане на академичната длъжност „Доцент в професионално направление Растителна защита; научна специалност Растителна защита
2013 -> 1. Нужда от антитерористични мерки Тероризъм и световната икономика
2013 -> Днес университетът е мястото, в което паметта се предава
2013 -> Програма за развитие на туризма в община елхово за 2013 г
2013 -> Йордан колев ангел узунов
2013 -> 163 оу „ Ч. Храбър в топ 30 на столичните училища според резултатите от националното външно оценяване
2013 -> Гр. Казанлък Сугласувал: Утвърдил
2013 -> Подаване на справка-декларация по чл. 116 От закона за туризма за броя на реализираните нощувки в местата за настаняване


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница