Нова структура на компаниите от групата на вили бетц в българия мениджмънт Сървисис Корпорейшън ад с управител Пламен Митев е в основата на модела като shared services centerДата16.10.2018
Размер14.55 Kb.
#89212

Информация за медиите


НОВА СТРУКТУРА НА КОМПАНИИТЕ ОТ ГРУПАТА НА ВИЛИ БЕТЦ В БЪЛГАРИЯ

Мениджмънт Сървисис Корпорейшън АД с управител Пламен Митев е в основата на модела като shared services center

София, 18.07.2013 г. Отчитайки икономическото развитие в Европа, акцентирането на България като център на икономически интереси на групата компании на Вили Бетц е логично следствие. Във връзка с реализацията на тази цел се правят някои промени в структурата на групата. Генерален пълномощник на Бетц групата за България е Пламен Митев, на когото собствениците гласуват по-големи правомощия и отговорности за организиране и контролиране на бизнеса в България.

Пламен Митев ще контролира и консултира дейността на мениджмънта на отделните дружества. От името и с пълномощията на едноличния собственик Пламен Митев ще поставя цели, както и ще контролира тяхното изпълнение.

Новата организационна структура на фирмената група предвижда също създаването на център на споделени услуги (т.нар. shared services center). Този модел на опериране доказано оптимизира дейността, като намалява разходите, повишава компетентността и дава възможност на компаниите да се концентрират върху основния си предмет на дейност. Значителни финансови предимства има и от обединеното закупуване и договаряне на стоки и услуги за цялата група от компании, от което в последствие могат да се възползват и външни за групата клиенти.

В новата компания Мениджмънт Сървисис Корпорейшън (MSC) АД ще бъдат обединени финансовите и счетоводни услуги, контролинг, човешки ресурси, юридическо обслужване, централно закупуване, управление на качеството и други административни дейности на всички фирми от групата в България. Управител на дружеството е Пламен Митев.С оглед максимално концентриране върху новите задачи и гарантиране на оптимални условия на работа той ще бъде освободен от ежедневните си ангажименти като управител на фирмите от групата.

Контакт:

д-р Ваня Бабанин, 088 23 58 707, vanya.babanin@balkanstar.com
Каталог: sites -> default -> files
files -> Образец №3 справка-декларация
files -> Р е п у б л и к а б ъ л г а р и я
files -> Отчет за разкопките на праисторическото селище в района на вуз до Стара Загора. Аор през 1981 г. ХХVІІ нац конф по археология в Михайловград, 1982
files -> Медии и преход възникване и развитие на централните всекидневници в българия след 1989 година
files -> Окръжен съд – смолян помагало на съдебния заседател
files -> Семинар на тема „Техники за управление на делата" 18 19 юни 2010 г. Хисар, Хотел „Аугуста спа" Приложение
files -> Чинция Бруно Елица Ненчева Директор Изпълнителен директор иче софия бкдмп приложения: програма
files -> 1. По пътя към паметник „1300 години България


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница